braza 12.11.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Cześc Pyskata Wiedźmo Witanko dla wszystkich odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 napisałaś Brazie wychodzę .... ...a ja przychodzę.... ....Daj już Szefowej spokój.... i tak biedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A tak prywatnie.... to dobrze Jej napisałaś ... ...o kurczę, miałem to wysłać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ja też gotować nie umiem, ale tam to może się czegoś nauczę. Dziękuję także w swoim imieniu, kochani. Jednak na Was to mozna zawsze liczyć. Ania - zaglądaj i tutaj częściej, będzie mi bardzo miło! Dobry wieczór Postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 I Ty Gwoździu przeciwko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 I Ty Gwoździu przeciwko mnie Braza my tu wszyscy z TOBĄ a nie przeciw Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ...a mówiłem, że priv bezpieczniejszy ... bo ktoś może podczytywać .. to była podpucha dla Ciebie Braza ... no i udało się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Chciałam się na tamtym forum zapyatć o karczek, ale się wstydzę Ktoś mnie ośmieli??? No pewnie. Szoruj tam i zapytaj np. w wątku Pogadajmy o wszystkim. Albo załóz nowy wątek - będzie jeszcze lepiej. Wszyscy chętnie Ci odpowiedzą, bo się stęsknili za normalnymi rozmowami. Braza - nie jestem przeciw Tobie. To Ty sama jesteś przeciw sobie. O rodzinę i finanse trzeba dbać, a Ty chcesz Ich kosztem (bardzo wysokim, nie ukrywajmy) oszustke żywić. Mogłaś napisać, że masz taką kwote na zbyciu, my byśmy chętnie przyjęli i sprawiedliwie się podzielili. Kocham Cię - ale zachowaj się jak dorosła odpowiedzialna kobieta, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Burza z piorunami już przeszła. Teraz wszyscy czuwamy nad Tobą, żebyś doprowadziła do końca, co zaczęłaś. Będziemy cichutko, kończymy z opier...em, ale trzymamy ręce na pulsie. A Ty już wiesz, na co nas stać! I na pewno nie chcesz jeszcze raz wysłuchać tego, co będziemy mieli do powiedzenia, jeżeli złagodniejesz dla słodkiej oszustki. Prawda?Sorki, że tak piszę w liczbie mnogiej, ale odniosłam wrażenie, że większość dyskutantów osiągnęła taki stan. Jeżeli sie mylę, to proszę o sprostowanie, będę przepraszać.Sorki za rozpętanie afery, ale wiesz, że to z czystej troski o losy koleżanki. No wiesz... No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Wszystko wiem!!! Zabrzmi to trochę teatralnie, ale jestem Wam bardzo wdzięczna!!! No ja Was ljublju cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 to mi trochę lżej, (odebrałam do siebie) bo ja ciebie też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dobry Wieczór Wpadłem poczytać co słychać i życzyć wszystkim miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Rom, jak miło, że zajrzałeś! A pod tym, co napisała Agduś, podpisuję się. Braza, Ty uważaj, bo jeszcze ja do Ciebie na rolkach przyjadę. Kasia, czy Ty juz poszłas pytac o ten karczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ... Z Chefem to super pomysł ... Jamles Ty się Director'a nadajesz jak nie wiem co!!!!! Już wiem, kto będzie tym bałaganem zarządzał Teraz trzeba tylko Chefa urobic jakoś, coby posadę przyjął... ... co to za AFERA ... posada, kontrakt lukratywny :?: Chciałam się na tamtym forum zapyatć o karczek, ale się wstydzę Ktoś mnie ośmieli??? ... ja (z pewną dozą nieśmiałości) Chciałam się na tamtym forum zapyatć o karczek, ale się wstydzę Ktoś mnie ośmieli??? to ja nadstawiam ....... pytaj, Chef albo Depesia odpowiedzą ... już nas cała zgraja Chciałam się na tamtym forum zapyatć o karczek, ale się wstydzę Ktoś mnie ośmieli??? No pewnie. Szoruj tam i zapytaj np. w wątku Pogadajmy o wszystkim. Albo załóz nowy wątek - będzie jeszcze lepiej. Wszyscy chętnie Ci odpowiedzą, bo się stęsknili za normalnymi rozmowami. ... ... tłum się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a ja do Ciebie Szefie mam zapytania na Twoim forum a Ty co ??? AWOL ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.11.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a ja do Ciebie Szefie mam zapytania na Twoim forum a Ty co ??? AWOL ??? ... no to lete ... przerwę miałem ... na papu i tutu ... (później se zrobie na dudu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ... Z Chefem to super pomysł ... Jamles Ty się Director'a nadajesz jak nie wiem co!!!!! Już wiem, kto będzie tym bałaganem zarządzał Teraz trzeba tylko Chefa urobic jakoś, coby posadę przyjął... ... co to za AFERA ... posada, kontrakt lukratywny :?: eee tam lukratywny ...... wikt, opierunek, jedynka w sąsieku, a poza tym zap.....l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jamles, psia krwio, nie strasz Chefa Posady nie przyjmie, i kto gości nakarmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Szefa kuchni mi podkupujesz, podstępna kobieto? Nie licz na to. Mój ci On, mój. Nie dam Go sobie odebrać. Ktoś musi gości zywić w istniejącym już gospodarstwie!!! A gdzie Twoja etyka zawodowa i lojalność wobec innych gospodarzy? Szef mój, bo inaczej to naśle tyle inspekcji, że ho ho! Albo sama pojadę wpi..ol spuścić. Dzień dobry. Wszystkim. I miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.11.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no. nie ma to jak porządny apel z rana dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts