marjucha 14.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 I ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Cześć, kochani! Marjuszek, jakoś nie piszesz, co słychać. Gosia, czy Ty już w ogóle nie zamierzasz przychodzić? I chciałam powiedzieć, że od wtorku obiecujesz się odezwać u Maćka K. I nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Walczę z budową, aby cieśle którzy wchodzą w poniedziałek mieli wszystko przygotowane, bo chcę, aby akcja"dach" przebiegła jak najszybciej. A tak poza tym to zmęczony jestem i strasznie szybko się wkurzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Marjuszek wieczorkiem herbatkę z melisy proponuję Już uciekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.11.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Marjuszek wieczorkiem herbatkę z melisy proponuję Już uciekam.... Wolę browarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ty obejrzyj się za siebie, Marjuszek, i zobacz, ile już zrobiłeś. I nie wkurzaj się, bo Ani szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ty obejrzyj się za siebie, Marjuszek, i zobacz, ile już zrobiłeś. I nie wkurzaj się, bo Ani szkoda. Mi też Jej żal, ale za dużo już zrobiłem, aby teraz sobie odpuścić na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Gosia, czy Ty już w ogóle nie zamierzasz przychodzić? I chciałam powiedzieć, że od wtorku obiecujesz się odezwać u Maćka K. I nic. bierz przykład ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 14.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 nooo Wielka Wiedźmo melduję wykonanie zadania dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No to bardzo się cieszę. Trza sobie pomagać, nie? Musimy Chefowi trochę życia tam wnieść. Poza tym, tam w sumie fajnie i pożytecznie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jasssooo ... te mielone ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No to bardzo się cieszę. Trza sobie pomagać, nie? Musimy Chefowi trochę życia tam wnieść. Poza tym, tam w sumie fajnie i pożytecznie jest. jakos nie moge tam słodkiego wewontka znalesć moze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No jak nie ma, to założyć trzeba taki watek - na pewno będzie cieszył sie powodzeniem. Teraz przyszło mi do głowy - może jeszcze potrawy na Boże Narodzenie by się przydały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No jak nie ma, to założyć trzeba taki watek - na pewno będzie cieszył sie powodzeniem. Teraz przyszło mi do głowy - może jeszcze potrawy na Boże Narodzenie by się przydały? zdecydowanie na czasie byłby ten wewontek a ja szukam inspiracji bo Małzowi do pracy mam ciasto urodzinowe upiec tak ze 3 blachy trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Wewontek załozyłam tylko dlaczego 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Pewnie się coś klikło 2x. A mnie się przypomniało, że nie założyłam tego Bożonarodzeniowego. Poszukam cos fajnego chyba i se założę, a co! Tak sobie myślę, że czas powoli się do porządków świątecznych zabierać. Jeśli ma to być zrobione dobrze i porządnie, to trzeba to zrobić powoli, po kolei, każdy pokój i inne pomieszczenia. A na to czasu trzeba. Może dzisiaj zacznę. Właściwie to w tym tygodniu trochę zaczęłam, wzięło mnie na porządkowanie papierów i wyrzucanie zbędnych rzeczy z szaf. Pojęcia nie miałam, że tego aż tyle jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Depsia - straszną robotę sobie na głowę bierzesz wybór jest Twój - ale dobrze się zastanów czy warto zaczynać Odkryłam - że u mnie gdzie-niegdzie ozdóbki Swiateczne z zeszłęgo roku jeszcze się ostały. Wstyd się przyznać - ale to w sumie poręczne jest - w tym roku jak znalazł . Ja się zbieram do pakowania ..ale słabo mi idzie .. to na forum zajrzę , to z herbatką przysiądę ale tfu tfu - zyczę zapału i do złego nie namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ja mam ozdoby na choinkę w kolorze srebrnym i niebieskim. Srebrny może byc ale kurcze ten niebieski to nijak mi nie pasuje, no do niczego. Teraz czerwień by się przydała i chyba taka w bardziej tradycyjnym wydaniu jak np. bombki malowane ręcznie. Ale chyba będzie cała srebrna i tyle Bardziej chyba przeżywam ubranie przed domem. Na drzewa zarzucimy sznury lamp. Nie są to świerki czy jodły ale i tam powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Zosiu - przy dobrym wsparciu to może i szafki w kuchni uda się posprzątać. Czy Ty co roku wyrzucasz ozdoby świąteczne? Ja rozumiem, że co roku kupujesz nowe, ale żeby tak bezwstydnie się chwalić... Jakbym troszkę bliżej miała, to bym Ci przyjechała pomóc z pakowaniem, a tak to będę Cię wspierać tutaj. Mayland - ja to kilka lat temu miałam taki okres, że kupowałam różne zestawy ozdób co roku. mam czerwono-złoty, mam srebrno-niebieski i mam taki bardzo tradycyjny, najbardziej ulubiony: orzechy włoskie na nitkach, suszone plasterki pomarańczy i cytryn, słomiane ozdóbki... Ten ostatni najlepszy jest, można jeszcze do niego różne cukierki dodawać, jabłka, i w ogóle dobre rzeczy, tylko nie kiełbasę. A lampki na zewnątrz radzę koniecznie wyłącznie białe. Najlepiej widoczne i najefektowniej podświetlają ogród. Często też biorę szklankę, proszę Sołtysa, żeby mi ją owinął miękkim drutem i uformował z niego pałączek - powstaje jakby miniaturka wiadra, którą można powiesić w Wigilię na gałęzi drzewa, włożyć do środka tee-lighta i zapalić go. Tak pieknie to wygląda, zwłaszcza jeśli drzewko w śniegu stoi... Dzisiaj mogę zacząć liczyć dni. Synek równiutko za miesiąc przylatuje na święta. Tak się cieszę, to już niedługo, w porównaniu z tym, że wyjechał z domu w końcu czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts