Chef Paul 15.11.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 hieloł Ze sprzataniem wszelakim to ja mam tak: ... wszystko sie może jeszcze później przydać, albo "naprawię to później" ... wynoszę więc na strych nad garażem ogromną ilość przedmiotów różnych, różnistych, później (kiedy wejście na stryszek jest już utrudnione) 90% "klunkrów" ląduje w śmietniku, a pozostałe 10% jest przesuwane w głąb strychu ... jak sie zapełni za bardzo ... następna segregacja Dzięki WSZYSTKIM za wizyty na maciejowym Forum buziaczki z pozdrówkamy ps - jeżeli kcecie sobie popodrózować wirtualnie (i macie czas na to) zapraszam na bardzo ciekawą stronę globtroterską Konrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Przyszłam się przywitać wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Depsiu -ależ mi ta odległość nie przeszkadza. Mogę cierpliwie czekać Z szafkami to już w ogóle mi zaimponowałaś. Ja w sprawie sprzątań świątecznych nie będę się wypowiadać Jak nadchodzi czas to niezwykle kreatywna jestem w wymyślaniu zadań zastępczych. Ale choinkę zeszłoroczną już rozebrałam I tak jakoś wydaje mi się, że mamy wspólny strych z Chefem Paulem cześć Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ja w sprawie sprzątań świątecznych nie będę się wypowiadać Jak nadchodzi czas to niezwykle kreatywna jestem w wymyślaniu zadań zastępczych.łoooo, jak to dobrze, że nie jestem sama cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Zosiu, Chefie - a czy ten Wasz strych to przypadkiem nie jest u mnie? Dokładnie to samo wykonuje u nas Sołtys, z tą róznicą, że nic nie pozwala wyrzucić. I wszystko lezy w progu i nie można się poruszać na strychu za bardzo. Kasia, Ty się nie odzywaj, bo Ty w tym roku odwaliłaś robote całą przy przeprowadzce. Pawełku, Ty to już całkiem kcesz nam czas zabrać tymi nowymi forumami. Brazunia, dzięki za podniesienie morale u mnie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 15.11.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 jak zwykle nocnie się witam hmmm...porzadki no nie znosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witanko z rana Wszystkim miłego dnia życzę i wspomnę tylko przy okazji, że nienawidze sprzątać!!! Jak już mus jakiś mam to tak jak Zochna wykazuję nieludzką wręcz kreatywność .... w szczególności w pozbywaniu się tzw. zwalidróg Depsia - do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dobrydzień!Jakie porządki świąteczne?! Wpędzasz mnie Depesiu w kompleksy! Ja jeszcze o nich nie pomyślałam! Tasz, jeżeli dzisiaj posprzątam, to za dwa dni będzie bałagan! No ale w spiżarce MUSZĘ zrobić generalne porządki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dzień dobry. No, ja musiałam o tych porządkach, bo jak napiszę, to już potem głupio będzie, jak chociaż trochę nie zrobię. A niestety, kreatywności mi trochę brak - tyle roboty w domu i obejściu, że szok. A tak - słowo się rzekło, kobyłka u płota. Dzisiaj dzień 29 do przyjazdu Synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dzisiaj dzień 29 do przyjazdu Synka. Suwaczek sobie zainstaluj, będzie łatwiej liczyć Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Eee, aż tak się "ogłaszać" to nie bedem. Se wezmę centymetr i będę obcinać (jak fala w wojsku ), albo skreślać na kalendarzu. Tylko, że ta pogoda teraz taka beznadziejna się robi, że szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Coś Ty się na to sprzątanie tak zaparła W razie gdyby, to wpadnij jeszcze do mnie, przyda się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dzień dobry. No, ja musiałam o tych porządkach, bo jak napiszę, to już potem głupio będzie, jak chociaż trochę nie zrobię. A niestety, kreatywności mi trochę brak - tyle roboty w domu i obejściu, że szok. A tak - słowo się rzekło, kobyłka u płota. Dzisiaj dzień 29 do przyjazdu Synka. To tak, jak ja z tymi firankami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 se mnie tu jesce chyba nie było to siem przywitom i uciekom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A czego Ty uciekasz, Duszku? Proszę, zostań na częściej, będzie milej! Witam i bardzo się cieszę, że dobre duchy do mnie zaglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 o cholera dobre??matko bosska..siem odkryłem jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 zaglądam wieczornie i pozdrawiam co słychać? nie nadążam.. Depesia czytam, czekasz..tęsknisz, sprzątasz..a gdzie ty masz synka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Duszku - już dawno sie odkryłeś, Twoja dobroć jak na dłoni widoczna. Piąteczko - Synuś na studia się wybrał za gramanicę. No i teraz studiuje sobie w Anglii. A ja czekam... Jeszcze 28 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień dobryyyyy Po wczorajszym sztormie i wrednym deszczu słoneczko mam Depsia, spoko! Wytrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dzień doberek Depesiu spoko, czas szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts