rrmi 19.10.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Jeszcze muszę zrobić dynię. Jak przyjedziesz to popróbujesz. Marze o takiej dyni. O grzybach nie wspominajac. No mam nadzieje znalezc w koncu jakis urlop i wprosic sie do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2007 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 ...wprosic sie do Ciebie. Ty się nie musisz wpraszać. Ty jesteś zaproszona i oczekiwana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.10.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ale niesamowicie zaadaptowaliscie ta stodole! Wielkie gratulacje! Makatki sa rewelacyjne, sama lubie takie dzierganie, moje babcie sa mistrzyniami w tym, takze czuje sie swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Dziękuję za miłe słowa - to zawsze tak bardzo buduje. Zapraszam częściej do mojego dziennika, jak już będziemy znowu coś robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 DPSko - mam pytanie - czy możesz zdradzić (chyba to nie jest nigdzie napisane..) ile daliście Waszemu zdunowi za postawienie Waszej pięknistej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Poszło na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 I przyszło-dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 24.10.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 piekne, cudniaste mam nadzieje tylko ze u was cieplutko chociaz piec pewnie daje: pozdrawiam serdecznie i czekam na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witaj, patko, miło, że zajrzałaś w nasze skromne progi. Dziękuję za pochwałę i postaram się nie zawieść zaufania w przyszłości i zbudować coś przyzwoitego. Zaglądaj tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Depeesiu śliczny awatar!!!!!! Nawet nie pytam, czy to Twoje okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dziękuję. Nawet nie odpowiadam, że tuż przy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 a ja ? dlaczego ja tego lasu nie widzialam ? hehe ...nie bedzie nas, bedzie las ladny , nastrojowy avartarek depeesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Frosiu, bo Wy zawsze wpadacie na trochę, a nie na tyle, żeby iść na spacer do lasu. Jak przyjedziecie chociaż na cały dzień (że nie spomne o tygodniu ), to ja Wam jeszcze lepszy las pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Frosiu, bo Wy zawsze wpadacie na trochę, a nie na tyle, żeby iść na spacer do lasu. Jak przyjedziecie chociaż na cały dzień (że nie spomne o tygodniu ), to ja Wam jeszcze lepszy las pokażę. hehe ..im dalej w las , tym wiekszy..kryminal ... bo ja zawsze dochodze tylko do twojej kuchni i .....stolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Frosiu, bo Wy zawsze wpadacie na trochę, a nie na tyle, żeby iść na spacer do lasu. Jak przyjedziecie chociaż na cały dzień (że nie spomne o tygodniu ), to ja Wam jeszcze lepszy las pokażę. hehe ..im dalej w las , tym wiekszy..kryminal ... bo ja zawsze dochodze tylko do twojej kuchni i .....stolu A propos jeża .. tfuu ... stołu, to ja słyszałam, że Ty świetne gołąbki robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Moge zrobic golabki jak ktos chce Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Moge zrobic golabki jak ktos chce Buziaki Odnalazłaś się!!!! Ty mnie nie kuś szatanie Zanim dojadę, wystygną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 sie w mikrofali odgrzeje ja sie zawsze odnajduje , jak zly szelag zy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Rrmisia, jak fajnie, że zajrzałaś!!! No czytałaś te poezje Housa? Szok!!! Brazunia, to ja może z Toba na te gołąbki pojadę. Frosia, bo Ty przywozisz wałówkie i flaszkie, no to wiesz... Ja to się niespecjalnie wysilam, a jak cos dam, to to jest pomyłka gospodyni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 jak to sobie wyobrazasz ? do gosci z pustymi recami ? flaszka to podstawa ty nie rob sie taka skromna , bo ta twoja pomylka bardzo dobra byla co do moich galabkow.......ponoc ludziom smakuja sama sie nie wypowiem , choc rowniez je chetnie jadam zapraszam dziewczyny , zapraszam do golabkow cus sie tez znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts