jamles 24.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 rety Jamles, co ja mogę wiedzieć, toć ja dopiero w forumowym przedszkolu jestem patrząc na ilość Twoich postów trzeba mnie za rączkę.. każdy coś wie Ty daj cynk, gdzie, a ja już przy......walę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nic nie wiecie .... Depeszka po prostu została ostrzelana ... i się na chwilę zaszyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nic nie wiecie .... Depeszka po prostu została ostrzelana ... i się na chwilę zaszyła ... ostatnio się martwiła, gdzie na wsi kaczkę zdobędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nic nie wiecie .... Depeszka po prostu została ostrzelana ... i się na chwilę zaszyła ... nam strzelac nie kazano wstapilem na dzialo spojrzalem w pole o ja ...pier......ole ..... to sie porobilo W DLON PYROLE I........NA POLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawac mi tu te cukrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nic nie wiecie .... Depeszka po prostu została ostrzelana ... i się na chwilę zaszyła ... ostatnio się martwiła, gdzie na wsi kaczkę zdobędzie Depsia ... to ja myślałem, że ty zostałaś ostrzelana .... a Ty strzelałaś ....... no i wszystko jasne .... pojechać tam trzeba było szybciej, przygotować się , naładować broń pestkami (z dyni ofkors) ... wszystko jasne ... WRACAJ - JUŻ BEZPIECZNIE JEST ..... jeszcze tylko trochę pogadają ...ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ale zamieszałem a Gwożdzik szybko znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dawac mi tu te cukrowana a fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a moze ona w bramce stala jak do niej strzelali nie obronila to teraz wstyd na cala wies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a moze ona w bramce stala jak do niej strzelali nie obronila to teraz wstyd na cala wies i do tego sołtys gwizdał na .... bramkarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a moze ona w bramce stala jak do niej strzelali nie obronila to teraz wstyd na cala wies i do tego sołtys gwizdał na .... bramkarkę znaczy sie on ja nam gwizdnal P. oddaj depeesie !!!!! bo ci przy....wale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.11.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a ja nadal nie nadążam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a moze ona w bramce stala jak do niej strzelali nie obronila to teraz wstyd na cala wies i do tego sołtys gwizdał na .... bramkarkę znaczy sie on ja nam gwizdnal P. oddaj depeesie !!!!! bo ci przy....wale chyba sołtys z grzybów nie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a ja nadal nie nadążam.. ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Depesia no co z Ciebie za gospodyni wyczytałam, że JAMLES urodzinki dzisiaj ma JAMLESIK STO LAT, STO LAT Depesia, no dawaj jakie słodkie i inne miody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Depesia no co z Ciebie za gospodyni wyczytałam, że JAMLES urodzinki dzisiaj ma JAMLESIK STO LAT, STO LAT Depesia, no dawaj jakie słodkie i inne miody to Wybiórczą czytałaś dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Depesia no co z Ciebie za gospodyni wyczytałam, że JAMLES urodzinki dzisiaj ma JAMLESIK STO LAT, STO LAT Depesia, no dawaj jakie słodkie i inne miody to Wybiórczą czytałaś dzięki no jakie wybiórczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Wszystkiego najlepszego dla jamlesa http://www.sheepcafe.de/cards/happybirthday.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Są dwie okazje .... Pierwsza: No to Ci życzę jamles w dniu Twoich urodzin 200 lat .... bo jak masz ponad 10.000 postów to musisz już mieć tak ze 102 ... Druga: no za te 10.000 postów - 100 lat życzę Mam nadzieję, że Cię odpowiednio przygwoździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Są dwie okazje .... Pierwsza: No to Ci życzę jamles w dniu Twoich urodzin 200 lat .... bo jak masz ponad 10.000 postów to musisz już mieć tak ze 102 ... Druga: no za te 10.000 postów - 100 lat życzę Mam nadzieję, że Cię odpowiednio przygwoździłem ło matko Gwoździku dzięki Jamlesiku jeszcze raz STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 się mi do innego komputra podpieła śledzi mnie czy cóś najepszego Jamles Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts