ghost34 24.11.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 hhe siem przyłaczem,...i to z hukiem wszystkiego naj.. http://img148.imageshack.us/img148/1848/42xh5.th.jpghttp://img148.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 się mi do innego komputra podpieła śledzi mnie czy cóś najepszego Jamles Jurek hheeh ormo domowe nie spi ormo czuwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 się mi do innego komputra podpieła śledzi mnie czy cóś najepszego Jamles Jurek hheeh ormo domowe nie spi ormo czuwa.. ma metody kgb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 na wojnie i w miłosci ni ma lekko rannych..oraz wszlekie chwyty dozwolone..nie dojszło jeszcze do ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jamles - 200 lat Ci zyczę w zdrowiu i radości. Miło Was zobaczyć znowu. Jak człowieka atakują osoby, które cenił i szanował, to potem ciężko dojść do siebie. I nie mówię o zwierzakach. No nic, w końcu ja wiem, że nie jestem wielbłądem, a jak ktoś chce uderzyć... Wiadomo. Po prostu jakoś powoli będę wracać, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nie bardzo wiem kto do kogo strzelał i gdzie jest Depesia ale pozdrowienia i buziaki zostawiam PS. Chyba synuś niedługo przyjedzie.............tak mi się coś o uszy obiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 na wojnie i w miłosci ni ma lekko rannych..oraz wszlekie chwyty dozwolone..nie dojszło jeszcze do ciebie ?? no i to sie mniem podoba to ja gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No kochaniutka dobrze, że jesteś mojny taki ostatnio w bojowym nastroju, że ja jego alem ja byczek to się nie dam hih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Depesiu, no przeca każdy widzi, żeś WIEDŹMA a nie wielbłąd i to też ja gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jak człowieka atakują osoby, które cenił i szanował, to potem ciężko dojść do siebie. to co Cię nie zabije - to Cię tylko wzmocni ... ... a do siebie dojdziesz ... przecież niedaleko masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 na wojnie i w miłosci ni ma lekko rannych..oraz wszlekie chwyty dozwolone..nie dojszło jeszcze do ciebie ?? no i to sie mniem podoba to ja gosia a mi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 heheh jak widać zdania uczonych są podzielone..cholera ze tak daleko ten dworek musi być..) Wpadłbym opkukać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 na wojnie i w miłosci ni ma lekko rannych..oraz wszlekie chwyty dozwolone..nie dojszło jeszcze do ciebie ?? no i to sie mniem podoba to ja gosia a mi nie Zgłupiałem trochę .... Dobierzcie sobie inne nicki ....bo ja to już nie wiem kto tu jest "pasive" a kto "active" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Chwila...........moment.................ktoś Depesi krzywdę jakąś zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dzięki za życzynia i sto lot to mi styknie, bo kto by ze mną wytrzimoł dwiesta lot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jamles - 200 lat Ci zyczę w zdrowiu i radości. Miło Was zobaczyć znowu. Jak człowieka atakują osoby, które cenił i szanował, to potem ciężko dojść do siebie. I nie mówię o zwierzakach. No nic, w końcu ja wiem, że nie jestem wielbłądem, a jak ktoś chce uderzyć... Wiadomo. Po prostu jakoś powoli będę wracać, OK? Dobra, nagrabię sobie, ale trudno ... weż Ty te subtelności zostaw na kiedy indziej, a teraz po prostu zlej wszystko ozdobnym sikiem i koniec, po ptokach!!! Wielbłądem nie jesteś, a osoba którą ceniłaś i szanowałaś widocznie sobie na to nie zasłużyła!!!! I dobrze, że teraz to wyszło, przynajmniej wiesz, na czym stoisz. I daj spokój już tym czarnym myślom, pogoń je w pizdu i bądź normalna, tak jak zawsze, bo od kilku dni mam wrażenie, że z jakąś mimozą przyszło mi obcowac, a nie Depsią, jaką znałam do tej pory!!!! A teraz spieprzam, bo oberwę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 heheh jak widać zdania uczonych są podzielone..cholera ze tak daleko ten dworek musi być..) Wpadłbym opkukać.. DUSZKU TY SIEM NIE WYMIGUJ no przeca po całym kraju jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 na wojnie i w miłosci ni ma lekko rannych..oraz wszlekie chwyty dozwolone..nie dojszło jeszcze do ciebie ?? no i to sie mniem podoba to ja gosia a mi nie Zgłupiałem trochę .... Dobierzcie sobie inne nicki ....bo ja to już nie wiem kto tu jest "pasive" a kto "active" no co Ty Gwoździku przeca siem podpisuję GOSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jamles - 200 lat Ci zyczę w zdrowiu i radości. Miło Was zobaczyć znowu. Jak człowieka atakują osoby, które cenił i szanował, to potem ciężko dojść do siebie. I nie mówię o zwierzakach. No nic, w końcu ja wiem, że nie jestem wielbłądem, a jak ktoś chce uderzyć... Wiadomo. Po prostu jakoś powoli będę wracać, OK? Dobra, nagrabię sobie, ale trudno ... weż Ty te subtelności zostaw na kiedy indziej, a teraz po prostu zlej wszystko ozdobnym sikiem i koniec, po ptokach!!! Wielbłądem nie jesteś, a osoba którą ceniłaś i szanowałaś widocznie sobie na to nie zasłużyła!!!! I dobrze, że teraz to wyszło, przynajmniej wiesz, na czym stoisz.[/color] I daj spokój już tym czarnym myślom, pogoń je w pizdu i bądź normalna, tak jak zawsze, bo od kilku dni mam wrażenie, że z jakąś mimozą przyszło mi obcowac, a nie Depsią, jaką znałam do tej pory!!!! o to, to gosia A teraz spieprzam, bo oberwę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 na wojnie i w miłosci ni ma lekko rannych..oraz wszlekie chwyty dozwolone..nie dojszło jeszcze do ciebie ?? no i to sie mniem podoba to ja gosia a mi nie Zgłupiałem trochę .... Dobierzcie sobie inne nicki ....bo ja to już nie wiem kto tu jest "pasive" a kto "active" no co Ty Gwoździku przeca siem podpisuję GOSIA no, chyba, że zapomnisz się podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts