frosch 24.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dobra, nagrabię sobie, ale trudno ... weż Ty te subtelności zostaw na kiedy indziej, a teraz po prostu zlej wszystko ozdobnym sikiem i koniec, po ptokach!!! Wielbłądem nie jesteś, a osoba którą ceniłaś i szanowałaś widocznie sobie na to nie zasłużyła!!!! I dobrze, że teraz to wyszło, przynajmniej wiesz, na czym stoisz. I daj spokój już tym czarnym myślom, pogoń je w pizdu i bądź normalna, tak jak zawsze, bo od kilku dni mam wrażenie, że z jakąś mimozą przyszło mi obcowac, a nie Depsią, jaką znałam do tej pory!!!! amen ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no, chyba, że zapomnisz się podpisać no czasem się zdaża gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dobra, nagrabię sobie, ale trudno ... weż Ty te subtelności zostaw na kiedy indziej, a teraz po prostu zlej wszystko ozdobnym sikiem i koniec, po ptokach!!! Wielbłądem nie jesteś, a osoba którą ceniłaś i szanowałaś widocznie sobie na to nie zasłużyła!!!! I dobrze, że teraz to wyszło, przynajmniej wiesz, na czym stoisz. I daj spokój już tym czarnym myślom, pogoń je w pizdu i bądź normalna, tak jak zawsze, bo od kilku dni mam wrażenie, że z jakąś mimozą przyszło mi obcowac, a nie Depsią, jaką znałam do tej pory!!!! amen ..... o i farorz mo te same zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a nad jamlesem to kto ? on czy ona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nad przedostatnim jamlesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a nad jamlesem to kto ? on czy ona ? eeee tam bo jam stara i skleroze mam to ja gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a nad jamlesem to kto ? on czy ona ? Ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kuffa... Jak na RW kiedyś... Zdążyć za Wami nie mogę we własnych komentach... Ech, Wy... Fajnie Was mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kuffa... Jak na RW kiedyś... Zdążyć za Wami nie mogę we własnych komentach... Ech, Wy... Fajnie Was mieć. To ja se za motylkim pobiegam ... dołączy ktoś???? http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11903_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kuffa... Jak na RW kiedyś... Zdążyć za Wami nie mogę we własnych komentach... Ech, Wy... Fajnie Was mieć. To ja se za motylkim pobiegam ... dołączy ktoś???? http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11903_prev.gif ja odpadam, rok przed Abrahamem to już chyba nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kuffa... Jak na RW kiedyś... Zdążyć za Wami nie mogę we własnych komentach... Ech, Wy... Fajnie Was mieć. To ja se za motylkim pobiegam ... dołączy ktoś???? http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11903_prev.gif ja odpadam, rok przed Abrahamem to już chyba nie wypada Jakbyś powiedział, że przed Metuzalemem, to bym Ci odpuściła, ale Abraham to młodziak, dawaj więc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No... W czasie takiego biegania to można nawet na kogoś wpaść... Jamles, polatałbyś z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 biegać na mietle to ja mogiem gosia, co by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 To dawajta te mietły ... a co będziem se żałowac Wiece, co ja teraz robię w tak zwanym międzyczasie .... ??? Nie wiecie, a ja się zastanowię, czy powiedzieć, o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 po przeczytaniu powyższych 20 postów wyszło mi na to, że Metuzalem spał z Abrahamem .... i jeden z nich był na "górze" .... .. a gdzie tę Gosię umiejscowić ... to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 po przeczytaniu powyższych 20 postów wyszło mi na to, że Metuzalem spał z Abrahamem .... i jeden z nich był na "górze" .... .. a gdzie tę Gosię umiejscowić ... to nie wiem no jak to gdzie w "ruince" na mietle latam gosia żona an-buda co by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No Gosię to z Jurkiem. Nie wiem, kto na górze. Czy to znaczy, że Abraham była kobietą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 po przeczytaniu powyższych 20 postów wyszło mi na to, że Metuzalem spał z Abrahamem .... i jeden z nich był na "górze" .... .. a gdzie tę Gosię umiejscowić ... to nie wiem Pośrodku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No Gosię to z Jurkiem. Nie wiem, kto na górze. Czy to znaczy, że Abraham była kobietą? To bardzo prawdopodobne, skoro Kopernik też był(a) kobietą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Znaczy się zagadka rozwiązana ... Jurek to Matuzalem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts