an-bud 24.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Znaczy się zagadka rozwiązana ... Jurek to Matuzalem .... a ja Mu ciągle mówię, że na młodszy model zamienię ale nie wiedziałam, że Matuzalema w domku mam to ja gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Znaczy się zagadka rozwiązana ... Jurek to Matuzalem .... No patrzcie Państwo, jak się chopak świetnie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 inaczej przecie by dworku nie kupował...gdzie by straszył..za jakie 1000lat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 w jakimś tam uroczysku.. ufff czy wszystko wraca do normy ? czy Depesia już motylki łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ratunku!!! Co tu się dzieje???!!!Taż człoweik na chwilę sobie poszedł Uroczysko napisać, wraca i co? Nadążyć nie można!!!Litości!!! Gdzie ja jeszcze w scenariusz Abrachama z Matuzalelem wcisnę??? Ludzie, taż to dopiero pierwszy dzień pobytu w Uroczysku, a ja juz mam 44 strony drobnym maczkiem w wordzie! I wciąż mi coś w brudnopisie przybywa! Llitości dla Victora - on więcej nie wytrzyma!Acha - proszę o uaktualnianie obsady! Braza, to Twoje zadanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.11.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 toż victor lepszy niż chuck norris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Obsada A kto jeszcze doszedł???? Matuzalem z Abrahamem to tylko śpią!!! Reszta pozostaje bez zmian: An-Budkowa oblatuje, Depsia warzy, Gwoździk bije w gary, Kaśka i Maylandzia za gadziny oślizgłe robią Anjamenka, Wusia, Małgoś jako te rusałki po bagnach latajom, Anoleiz gotuje, Froszka geby do całowania nadstawia,a Jamles rządzi!!! No co jeszcze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 przepraszam, nie znam scenariusza , aleczy ewentualnie mogłabym halabardę trzymać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2008 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Obsada A kto jeszcze doszedł???? Matuzalem z Abrahamem to tylko śpią!!! Reszta pozostaje bez zmian: An-Budkowa oblatuje, Depsia warzy, Gwoździk bije w gary, Kaśka i Maylandzia za gadziny oślizgłe robią Anjamenka, Wusia, Małgoś jako te rusałki po bagnach latajom, Anoleiz gotuje, Froszka geby do całowania nadstawia,a Jamles rządzi!!! No co jeszcze???? a prezes od spraw zbędnych http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2008 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ... spóźnione ? ... nie ... u mnie dopiero po 10-tej wieczorem Jamles ... co by Tobie z pusty flaszki wyloz i spełnił to co kcesz http://www.chefpaul.net/smiles/jeen1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ... off topic ? ... a to był mój kunelek, (mieliśmy go 17 lat - od szczeniaczka) zwał się Kleks ... maly skurwiel, mieszanka diabła i wiedźmina, ale ... "francuski piesek" (obsikał wieżę Eiffel i Plac Pigalle - jesienią) ... uwielbiał wpierdalać trufle (najbardziej białe) i caviar (czerwonego nie ruszał) ... NO http://www.chefpaul.net/pictures/Image139.JPG ... ja jeszcze nie byłem ... ale będę napewno pozdrówka z buziaczkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Obsada A kto jeszcze doszedł???? Matuzalem z Abrahamem to tylko śpią!!! Reszta pozostaje bez zmian: An-Budkowa oblatuje, Depsia warzy, Gwoździk bije w gary, Kaśka i Maylandzia za gadziny oślizgłe robią Anjamenka, Wusia, Małgoś jako te rusałki po bagnach latajom, Anoleiz gotuje, Froszka geby do całowania nadstawia,a Jamles rządzi!!! No co jeszcze???? a prezes od spraw zbędnych http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif zmieniłem zdanie może być premier, albo nie, może wyżej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Pawełku - Kleksik po prostu cudny!!! I widać, że Chefa pies - byle czego nie jadał. Trufli to ja nawet nie widziałam, a co dopiero jadać. Jurek - możesz być szefem protokołu dyplomatycznego, bo Ty bardzo dyplomatyczny i powściągliwy jesteś. Dzień dobry zimowe wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 miło cię widzieć cześć Depesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No, nareszcie normalnie jeste, Depsia dzień dobry mówi Cześć i czołem!!! P.S. Wymieniłam tylko niektórych ... Dochtór przeca jeszcze za fauna robi, a An-Bud za tego od niepotrzebnych ... wszystko się zgadza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jurek - możesz być szefem protokołu dyplomatycznego, bo Ty bardzo dyplomatyczny i powściągliwy jesteś. Dzień dobry zimowe wszystkim! mam duuuuże wątpliwości Zobacz w "złotych myślach" (ostatni wpis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ... spóźnione ? ... nie ... u mnie dopiero po 10-tej wieczorem Jamles ... co by Tobie z pusty flaszki wyloz i spełnił to co kcesz http://www.chefpaul.net/smiles/jeen1.gif dzięki, tylko w kieryj flaszce on siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 "przyletałam" dzień dobry powiedzieć a mojny to siem nawet nie przywitał za Niego też dzień dobry mówię Depesiu buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 przepraszam, nie znam scenariusza , ale czy ewentualnie mogłabym halabardę trzymać ? ino bys czimala.... depeesia buziaki zostawiam i lece do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jurek - możesz być szefem protokołu dyplomatycznego, bo Ty bardzo dyplomatyczny i powściągliwy jesteś. Dzień dobry zimowe wszystkim! mam duuuuże wątpliwości Zobacz w "złotych myślach" (ostatni wpis) No właśnie dlatego! Trzeba mieć duuuużo dyplomacji, żeby nie skomentować złosliwie... Zosiu, a narychtowałaś tę halabardę? Może lesniczy mógłby Ci jakąś dzidę albo pikę naszykować, albo chcociaż włócznię - byłabyś Walkirią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts