Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ratunku!!! Co tu się dzieje???!!!

Taż człoweik na chwilę sobie poszedł Uroczysko napisać, wraca i co? Nadążyć nie można!!!

Litości!!! Gdzie ja jeszcze w scenariusz Abrachama z Matuzalelem wcisnę??? Ludzie, taż to dopiero pierwszy dzień pobytu w Uroczysku, a ja juz mam 44 strony drobnym maczkiem w wordzie! I wciąż mi coś w brudnopisie przybywa! Llitości dla Victora - on więcej nie wytrzyma!

Acha - proszę o uaktualnianie obsady! Braza, to Twoje zadanie!

Obsada :o A kto jeszcze doszedł???? Matuzalem z Abrahamem to tylko śpią!!! Reszta pozostaje bez zmian: An-Budkowa oblatuje, Depsia warzy, Gwoździk bije w gary, Kaśka i Maylandzia za gadziny oślizgłe robią Anjamenka, Wusia, Małgoś jako te rusałki po bagnach latajom, Anoleiz gotuje, Froszka geby do całowania nadstawia,a Jamles rządzi!!! No co jeszcze????

Obsada :o A kto jeszcze doszedł???? Matuzalem z Abrahamem to tylko śpią!!! Reszta pozostaje bez zmian: An-Budkowa oblatuje, Depsia warzy, Gwoździk bije w gary, Kaśka i Maylandzia za gadziny oślizgłe robią Anjamenka, Wusia, Małgoś jako te rusałki po bagnach latajom, Anoleiz gotuje, Froszka geby do całowania nadstawia,a Jamles rządzi!!! No co jeszcze????

a prezes od spraw zbędnych http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif

... off topic ?

... a to był mój kunelek, (mieliśmy go 17 lat - od szczeniaczka) zwał się Kleks ... maly skurwiel, mieszanka diabła i wiedźmina, ale ... "francuski piesek" (obsikał wieżę Eiffel i Plac Pigalle - jesienią) ... uwielbiał wpierdalać trufle (najbardziej białe) i caviar (czerwonego nie ruszał) ... NO

http://www.chefpaul.net/pictures/Image139.JPG

... ja jeszcze nie byłem :( ... ale będę napewno :)

pozdrówka z buziaczkamy

a prezes od spraw zbędnych http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif

zmieniłem zdanie :wink: może być premier, albo nie, może wyżej ... :wink:

Pawełku - Kleksik po prostu cudny!!! :lol:

I widać, że Chefa pies - byle czego nie jadał. :lol:

Trufli to ja nawet nie widziałam, a co dopiero jadać. :o

Jurek - możesz być szefem protokołu dyplomatycznego, bo Ty bardzo dyplomatyczny i powściągliwy jesteś. :lol:

Dzień dobry zimowe wszystkim! :D

Jurek - możesz być szefem protokołu dyplomatycznego, bo Ty bardzo dyplomatyczny i powściągliwy jesteś. :lol:

Dzień dobry zimowe wszystkim! :D

mam duuuuże wątpliwości :-? Zobacz w "złotych myślach" (ostatni wpis) :roll:

No właśnie dlatego! 8)

Trzeba mieć duuuużo dyplomacji, żeby nie skomentować złosliwie... :lol:

Zosiu, a narychtowałaś tę halabardę? :lol:

Może lesniczy mógłby Ci jakąś dzidę albo pikę naszykować, albo chcociaż włócznię - byłabyś Walkirią. :lol: