Agduś 25.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jassne. I jeszcze wystąpi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jassne. I jeszcze wystąpi!nooooooooo to ufffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Pośpieszcie się, bo listę niedługo zamknę! Inaczej jakaś trylogia mi wyjdzie! Zielona gadzinę i Walkirię dopisałam, ale czy sympatyczne bedom, to nie wiem! Wszystkie by sympatyczne być chciały! A kto będzie straszył??? ja mogę być wredna, nawet z przyjemnością tylko żebym konia ujeżdżać nie musiała , bo strasznie mi go szkoda byłoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Pośpieszcie się, bo listę niedługo zamknę! Inaczej jakaś trylogia mi wyjdzie! Zielona gadzinę i Walkirię dopisałam, ale czy sympatyczne bedom, to nie wiem! Wszystkie by sympatyczne być chciały! A kto będzie straszył??? ... Dzięki bardzo ... wcale nie muszę być sympatyczny ... mogie straszyć ... zresztą już straszę ... jak niektórzy na maciejowym Forumnie napisali: Tyran, Straszny Moderator i takie tam ... więc zdążyłem się już przyzwyczaić pozdrówka ps - ostatni odcinek mnie się podoba (szczególnie migdałek) ... letę czytać poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.11.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 a są jeszcze wolne role drzew??? pozdrawiam m. skoro drzew nikt nie potrzebuje to może jakas epizodyczna rola pustelnika z bagien? no może niekoniecznie zwanego jozinem z bazin m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.11.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dzień dobry dla uśmiechu: http://bi.gazeta.pl/im/8/4876/z4876468X.jpg Patrick-Louis Vuitton, projektant słynnej marki, wypoczywa w lesie na łóżku z kufra, ktorego używał już jego dziadek Georges Vuitton. A zrobił je pod koniec XIX wieku wynalazca Pierre Savorgnan de Brazza na własne podróże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Podoba mi się taki kuferek!Skąd masz tyle śpiących zdjęć?Maksiu, rolę Jozina z bazin zaklepała sobie Depsia. Pogadaj z nią - może Ci ustąpi. A jeżlei nie, to jakiegos pustelnika postaram się wkleićA! I będą jeszcze vacaty - topielice potrzebne od zaraz! Od razu dodam, że to role wymagające poświęcenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 PS. Wciąż brakuje łosi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 komu brakuje..to zaraz..ino rękawiczki, żeby mieli..http://www.joemonster.org/i/m/los.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.11.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Maksiu, rolę Jozina z bazin zaklepała sobie Depsia. Pogadaj z nią - może Ci ustąpi. A jeżlei nie, to jakiegos pustelnika postaram się wkleić no nie będę odbierał DPSi roli Jozina, może więc jednak ten pustelnik...??? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 i chyba oczy jak ping-pongi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 topielice potrzebne od zaraz! Od razu dodam, że to role wymagające poświęcenia! Moja córka jak sobie wyprostuje włosy wygląda wypisz-wymaluj jak topielica (mnie czasami tez tak robi ).Topić smutków jeszcze nie potrafi , ale może się nauczyć .Gorzej z tym poświeceniem , ale chodzi co roku ze Święconką , wiec można by zaliczyć ) P.S.maksiu musi mieć jakąś sympatyczna role , bo jako wredniaka jakoś go nie widzę .Jako drzewo tez nie bardzo , bo przez przypadek Frosch mógłby go ...zerżnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Maksiu, rolę Jozina z bazin zaklepała sobie Depsia. Pogadaj z nią - może Ci ustąpi. A jeżlei nie, to jakiegos pustelnika postaram się wkleić no nie będę odbierał DPSi roli Jozina, może więc jednak ten pustelnik...??? :D pozdrawiam m. Nie musisz odbierać - przecież Jożin z bażin mógłby mieć pomocnika, prawda? Albo może i rywala jakiegoś? Tylko zastrzegam, że bić Maksia nie będę, innej krzywdy robić też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Heloł Depeszko , Tak na szybko pozdrawiam ... pogoda się poprawiła u Ciebie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 P.S.maksiu musi mieć jakąś sympatyczna role , bo jako wredniaka jakoś go nie widzę .Jako drzewo tez nie bardzo , bo przez przypadek Frosch mógłby go ...zerżnąć o rany.... zdecydowanie nie chce być drzewem..... absolutnie wykluczone... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nie musisz odbierać - przecież Jożin z bażin mógłby mieć pomocnika, prawda? Albo może i rywala jakiegoś? Tylko zastrzegam, że bić Maksia nie będę, innej krzywdy robić też nie. o rany... rywal.... przecież ja bym nie mógł być w opozycji do DPSi :D jakoś mi to nawet przez myśl przejść nie chce pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 PS. Wciąż brakuje łosi! na razie jestem diabełkiem - ale moge być łosiem nie wiem tylko czy się nadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dzień dobry dla uśmiechu: http://bi.gazeta.pl/im/8/4876/z4876468X.jpg Patrick-Louis Vuitton, projektant słynnej marki, wypoczywa w lesie na łóżku z kufra, ktorego używał już jego dziadek Georges Vuitton. A zrobił je pod koniec XIX wieku wynalazca Pierre Savorgnan de Brazza na własne podróże Dziadek się znalazł Cześć i czołem Agduś ... Maksiu jako pustelnik jeszcze się zmieści ???? Twierdzi, że nawet na bagnach może mieszkać To dopisuję, okey???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 OBSADA Mokka – (odnoszę wrażenie, że to powieściowa Klotylda Kociołek, ale może się mylę) - czarna zmora !! Będzie brzęczała łańcuchami, wydawała potępieńcze wrzaski i świeciła czerwonymi jak piekło oczodołami. Wraz ze swoim psem Baskervill’ów (tej roli Świnka) powoduje u maluczkich krzepnięcie krwi. Agduś – biała zmora … ale jeszcze nie wiadomo czy biała bo dobra, czy biała, bo ludzie bledną i mdleją na jej widok Depsia w podwójnej roli: – wstrętna czarownica z bagien, warząca piekielne mikstury mające doprowadzić męską część integracyjnego grona do szaleństwa oraz jako Jozif z bazin (cokolwiek by to nie oznaczało), grabiący i łupiący (chyba tę męską część) ze wszystkich dóbr; Anjamenka, Wu, Małgoś2 (te odchudzające się) - uciekające przed rozochoconymi panami (spojonymi wywarami Depsi) rusałki, co to zwiewnym sposobem poruszania się, nagimi ciałami i boskim śpiewem zwabiają tę męską część grupy na bagna – nie ustalone jeszcze po co Piąteczka – dekoratorka i scenografka. Od niej zależy cała mroczność scenerii Nitubaga – pomocnica wiedźmy (prawa ręka) i bileterka Kasica vel. KaśkaMaciej – organizatorka wolnego czasu, cokolwiek by to nie miało oznaczać Dochtór vel. 1950 – w podwójnej roli: faun (do ustalenia czy mitologiczny, czy Narniowy, można ewentualnie skonsolidować); pewne że będzie pląsał (może w kiecce) i grał na flecie(już bez kiecki) oraz koordynator działań wszelakich Gwoździk (kiedyś, zamierzchłych czasach Mr.Jar, chociaż się nie przyznaje ... czyżby program ochrony świadków ) i syn Piąteczki – faceci (niekoniecznie w czerni…) od efektów dźwiękowych . Będą bili w bębny i szarpali struny, co by jeszcze straszniej było Miśka, Carmen, Nefercia – koty w roli królików (trza by uszy uszyć i nad ogonkami pomyśleć, co by nie majtały nimi bezwiednie). Wszystkie w zamian za zagrażające zdrowiu ptactwo pałętające się po okolicy. Jedyny wyjątkiem jest struś, którego ma zeżreć gad oślizgły. Sucz i Misiek Maluszka, Katma, Hera Veruni, Karuś Depsi – wilki, co to na kulig napadają i zżerają delikwenta (o ile wcześniej gad oślizgły go nie dopadnie) Królik vel. Jea – jedyny prawdziwy królik w towarzystwie oszukańców (nie wiem czy już wie, że zaangażowany został) Królik Morderca to słynna postać z Monthy Pyton'a. Bardzo słynna. Łosie – te w roli aniołów stróżów broniących rozochoconych panów biznesmenów przed wściekłymi połowicami – vacaty na łosie Agdusiowa Emi - lew straszliwie ryczący powodujący tym rykiem natychmiastową ucieczkę każdego delikwenta Jamles – sam główny i najważniejszy!!! Będzie siedział na krzesełku z napisem „Director” na oparciu i wydzierał się przez tubę. Anoleiz - czarownica kuchenna z warząchwią Verunia - sympatyczna nimfa Mr. Jar - ojciec, ale też dźwiękowiec Kaśka maciej i mayland - gadziny oślizgłe Komtur- Czarny Rycerz w zbroi o odpowiednim kolorze, mamroczący niewyraźnie (bo przyłbica Mu przeszkadza) i straszliwie trzeszczący tą zbroją - oliwienie zbroi można zadać jako lżejszą karę jakiemuś delikwentowi An_Budowa - wiedźma-oblatywacz nowych modeli mioteł Froszka – ropucha do całowania. Mąż Froszki – obsługa pił łańcuchowych, siekier itp. Maksiu – pustelnik z bagien i innych moczarów. W zależności od własnego nastroju dobry albo zły bagienny duch Uroczyska. Topielice – vacaty … sporo vacatów!!!!!!!! Po zwerbowaniu topielic zamykamy listę płac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Cześć Szefowa, a kto to jest Mr. Jar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts