ghost34 27.11.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 berek..fajnie dzisiaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Dzień dobry (?) Za oknem buro i w ogóle jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Powieść zaczyna żyć własnym życiem .... Gosia, Ty powiedz Jurkowi, że On teraz jest ważna persona więc niech nie marudzi, o obowiązki od tych zbędnych to dodatkowo pełnić będzie ... w nagrodę Cześć taaaa ja Jemu tłumaczę, że to odpowiedzialna funkcja jest dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 U mnie też buro, mam potwornie naciągnięte mięśnie szyi i karku przez konia, co się zebry boi, jakikolwiek ruch to tortura, ale co tam ... Duch mówi że fajnie... To chyba wie, co mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 duch lubi wszystkie pogody które nie zawieraja ryzyka mocnego światła słonecznego..jak to duch.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 jak chcesz się podlizać, to porządne oficerki daj podobają Ci się Szefowo ????... Cześć Wam .... i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 jak chcesz się podlizać, to porządne oficerki daj podobają Ci się Szefowo ????... Cześć Wam .... i spadam w takich szczewikach na koniu galopować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gwoździk, ale Ci się humor wyostrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 cześc wszystkim i gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gospodyni to chyba z obłędem w oczach dalej sprząta!!!! Depsia, bo qurna będzie u Ciebie za czysto i nam wszystkim głupio będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Jakoś trzeba to przemysleć - bo nie wyobrażam sobie dobrej ekipy bez Chefa. Dzień dobry - porządków świątecznych dzisiaj ciąg dalszy, więc nie będę się długo kręcić tutaj, tylko lecę. na miotle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ależ szykownie się tu zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Tak sobie sprzątam pomalutku ( z każdej szafki wszystko wywalam, myję, szafkę też myję, dopiero wszystko z powrotem) i w tym roku bez litości stosuję zasadę, że jeśli czegoś nie używałam od 2 lat lub więcej - jest niepotrzebne. Matko kochana, pojęcia nie miałam, że tyle starych i niepotrzebnych rupieci nagromadziłam! I 12 zasłon dzisiaj uszyłam. Takich wąskich bardzo i długich, bo z łączenia będa kombinowane zasłony w dużym pokoju. Synek za 18 dni przyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Depsia, a czemu akurat 2 lata Szykownie ... pewnie, że szykownie, bo się Gwoździkowi oficerki pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No bo rok - za krótko, czasem cos się używa w jednym roku, a w drugim nie... A znowuż 3 lata - to za długo - ilość rupieci rośnie. Szafy swoje też mam zamiar pod tym kątem przejrzeć - ciuchów pełno, a nienoszonych chyba większość. I potem nie ma jak pomieścić się w szafach i szafkach. Muszę czystkę przeprowadzić bezlitosną. Może wtedy pomieszczę się w szafach. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.11.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Mi sprawę ułatwiła przeprowadzka. Trochę rzeczy wyleciało z szafek. Gorzej z ubraniami. Tych całe mnóstwo czeka na wywalenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 My też podczas przeprowadzki dużo wyrzuciliśmy. Niektóre rzeczy to musiałam Andrzejowi wyrywać, bo zawsze twierdził, że "się przydadzą". Ostatnio, podczas porządków na strychu, wszystko pakowałam w czarne wory, żeby nie widział, co wywalam. Już z 10 takich worów poszło - część do kontenera PCK, część do śmieci. Jeszcze kilka się uzbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień doberek co to jest, że prawie wszyscy tak mamy te zbierane różne "ustrojstwa" i ciuszki, które zajmują nam miejsce w naszych domkach buziaki zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja przyznaję, że co jakiś czas ogarnia mnie szał wywalania rzeczy ... niestety bywa, że w tym szale tracę rozsądek, a później się zastanawiam, gdzie ja to coś ważnego w mordę jeża upchnęłam Byłam u księżniczki ... galopik z rana jak śmietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja też chcę mieć konia! TYlko gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts