Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powieść zaczyna żyć własnym życiem .... :D

Gosia, Ty powiedz Jurkowi, że On teraz jest ważna persona więc niech nie marudzi, o obowiązki od tych zbędnych to dodatkowo pełnić będzie ... w nagrodę :D

Cześć :D

taaaa :roll:

ja Jemu tłumaczę, że to odpowiedzialna funkcja jest :roll: :lol: :lol:

dzień doberek :lol:

Tak sobie sprzątam pomalutku ( z każdej szafki wszystko wywalam, myję, szafkę też myję, dopiero wszystko z powrotem) i w tym roku bez litości stosuję zasadę, że jeśli czegoś nie używałam od 2 lat lub więcej - jest niepotrzebne. Matko kochana, pojęcia nie miałam, że tyle starych i niepotrzebnych rupieci nagromadziłam! :o

I 12 zasłon dzisiaj uszyłam. 8)

Takich wąskich bardzo i długich, bo z łączenia będa kombinowane zasłony w dużym pokoju.

Synek za 18 dni przyjeżdża. 8) :D :D :D

No bo rok - za krótko, czasem cos się używa w jednym roku, a w drugim nie... A znowuż 3 lata - to za długo - ilość rupieci rośnie. Szafy swoje też mam zamiar pod tym kątem przejrzeć - ciuchów pełno, a nienoszonych chyba większość. :oops:

I potem nie ma jak pomieścić się w szafach i szafkach.

Muszę czystkę przeprowadzić bezlitosną. :-?

Może wtedy pomieszczę się w szafach. :lol:

Dzień dobry! :lol:

My też podczas przeprowadzki dużo wyrzuciliśmy. Niektóre rzeczy to musiałam Andrzejowi wyrywać, bo zawsze twierdził, że "się przydadzą". Ostatnio, podczas porządków na strychu, wszystko pakowałam w czarne wory, żeby nie widział, co wywalam. Już z 10 takich worów poszło - część do kontenera PCK, część do śmieci. Jeszcze kilka się uzbiera.

Ja przyznaję, że co jakiś czas ogarnia mnie szał wywalania rzeczy ... niestety bywa, że w tym szale tracę rozsądek, a później się zastanawiam, gdzie ja to coś ważnego w mordę jeża upchnęłam :roll: :-? :D

Byłam u księżniczki ... galopik z rana jak śmietana :D :D