braza 28.11.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nie ma w pobliżu żadnej rozsądnej stajni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No, no - pozostaje tylko czekać, kiedy Agduś triumfalnie obwieści nabycie jakiejś Księżniczki albo Księcia! Ufff - poprasowałam dzisiaj uszyte i poprane wczoraj zasłony i Mojny powiesił. W pokoju nagle zaczęło zupełnie inaczej wyglądać - nawet Dziecko Młodsze wlazło, rozdziawiło się i zeznało "O! Ale fajnie!" . Jeszcze trochę tego materiału mi zostało, pewnie jeszcze wykombinuję jakieś pasujące poduchy, narzutki albo coś. Teraz jeszcze wyprać te stare, poskładać i gdzieś upchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No, no - pozostaje tylko czekać, kiedy Agduś triumfalnie obwieści nabycie jakiejś Księżniczki albo Księcia! Ufff - poprasowałam dzisiaj uszyte i poprane wczoraj zasłony i Mojny powiesił. W pokoju nagle zaczęło zupełnie inaczej wyglądać - nawet Dziecko Młodsze wlazło, rozdziawiło się i zeznało "O! Ale fajnie!" . Jeszcze trochę tego materiału mi zostało, pewnie jeszcze wykombinuję jakieś pasujące poduchy, narzutki albo coś. Teraz jeszcze wyprać te stare, poskładać i gdzieś upchnąć. no no jestem z Ciebie naprawde dumna dawaj foto !!! na priva albo na maila , egal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Frosia dobrze gada, pochwal się dokonaniami Może być na priva, jak chcesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.11.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja takze chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 OK, ale jutro, dobra? Dzisiaj mam już tylko 0 do 1 kreski zasięgu, mowy nie ma, żeby cokolwiek na fotosik wlazło. Mogiem się pochwalić, czego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ale się narobiłaś I jeszcze jak dołoze do tego Twoje kłopoty ze wzrokiem to naprawdę jestem pełna podziwu! Kurcze toż to naprawdę dużo roboty było, tyle przeszyć. Fajne zestawienie kolorów. I wogóle ociepliły bardzo wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Dzień dobry. Mayland, ja sama taka dumna ze siebie, że ho ho. Roboty dużo było, a najwięcej kłopotów z nawlekaniem igły w maszynie. Ale co tam, chciałam to przed przyjazdem Synusia zrobić. Jeszcze tylko 16 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 witam i zdrówko pytom(mnie kats dopadł..łee) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Poszło! ciekawe do kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Poszło! ciekawe do kogo Do mnie!!! Piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Poszło! ciekawe do kogo Do mnie!!! Piknie! I do mnie Nooooo, ja już się wymądrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.11.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Depesia no nie bądź wiśnia i wstaw w dziennik to se z Kaśką też poobglądamyco nie Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No, no - pozostaje tylko czekać, kiedy Agduś triumfalnie obwieści nabycie jakiejś Księżniczki albo Księcia! Niestety, raty+opłata za stajnię=zęby w ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Kasia, Magi - wyslę Wam na PW, ale dzisiaj nie mam szans znowu ściągnąć kodów z fotosika, spróbuję jutro. :? Agduś - ja tam wierzę w Ciebie, więc kto wie, co będzie za kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dzień dobry. Idę do świąt jakieś dekoracje wymyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Depsia a ty czemu tak dawno w dzienniku nic nie pisalas. Bylam nacieszyc oki piknimi widokami.., ale cos leniwie ostatnio...., w dzienniku... A czy zazdroski znalazly juz swoje miejsce? A lalka porcelanowa? Pstryknelabys jakas fotke Na Swieta to Ty dekoracje juz masz - te sloiki z zaprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 No, no - pozostaje tylko czekać, kiedy Agduś triumfalnie obwieści nabycie jakiejś Księżniczki albo Księcia! Ufff - poprasowałam dzisiaj uszyte i poprane wczoraj zasłony i Mojny powiesił. W pokoju nagle zaczęło zupełnie inaczej wyglądać - nawet Dziecko Młodsze wlazło, rozdziawiło się i zeznało "O! Ale fajnie!" . Jeszcze trochę tego materiału mi zostało, pewnie jeszcze wykombinuję jakieś pasujące poduchy, narzutki albo coś. Teraz jeszcze wyprać te stare, poskładać i gdzieś upchnąć. no no jestem z Ciebie naprawde dumna dawaj foto !!! na priva albo na maila , egal ... sluchaj sie no madryc kobiet, sluchaj.... Ja tez nie wytrzymam z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Wszyscy chyba Andrzejki świętują. Andrzeje wszyscy - wszystkiego dobrego!!! Dochtór - nawet nie zajrzysz. Zeljko - nie piszę, bo i nie ma postępów na budowie. Zasłony poszyłam do domu, nie do części agro, a więc nie jest to opisywana część naszego życia i bycia. Katar się do mnie dobiera. Postanowiłam nie dać się - zobaczymy z jakim skutkiem. No to buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts