Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie tu jeszcze nie było. :oops: :evil: Ale mam znowu Net i się dorwałam do wątku. :D

Co ja mam mówić?!! Niepowtarzalny dom i do tego w moim "country" stylu. :p Ale tam pięknie pod sosenkami.

A nie wiedziałam, ze Ty tak lubisz wyszywać obrazki! :D Tez mam trochę, może nie takich i nie tyle, ale zawsze. :wink:

Natomiast dużo nazbierałam wzorów 8) i jeśli tylko chcesz to gadaj co Cię interesuje a ja - jeśli mam - podeślę na maila.

O przyrodzie, jedzonku, grzybach itd..., nawet nie będę pisać, ale tak mi się jakoś wakacyjnie zrobiło oglądając Twój dziennik. :p

Zeljko, tak się cieszę, że zajrzałaś! :D

Dzięki za uznanie co do chałupki :oops: :D , mam nadzieję, że to, co nastąpi dalej też Ci się spodoba. No i oczywiście mam nadzieję, że pogadamy czasem o haftowankach - naprawdę je lubię, też mam duży zbiór wzorów. I zawsze mam co najmniej kilka rozpoczętych prac. :oops: Ale... czasem mam nastrój na "pchnięcie" do przodu czegoś dużego, np. jak ten duży obraz wiszący nad skrzynią w jadalni, a czasem... chce mi się zrobić coś małego, szybkiego i wdzięcznego. Bardzo piękny masz ten wzór na alfabet, widziałam Twoje literki. Też mam coś takiego, ale w zupełnie innym charakterze. Raczej jak średniowieczny piękny inicjał w starej księdze.

Ja tam mam nadzieję, że kiedyś... jakoś... może... :oops: odwiedzisz...? Razem z dzieciątkiem...? U nas cicho i spokojnie, w pobliżu hipoterapia...

Zaglądaj póki co tutaj do mnie! :D :D :D

Dzieki za zaporoszenie, kto wie, moze nas naniesie i w Wasze strony.

No jesli o nas chodzi, to bardzo lubimy cisze, domowe jadlo i spokoj. Wiec, kto wie... :p

p.s.

Jesli chcesz wzor na literki to dawaj na priv jakie literki i beda. :p

Ja to wszystko w Necie wygrzebalam, jest tego nie malo, tylko czasu bark, a sama wiesz ile to czasu trzeba na takie cos. :p

[

Brazunia, to ja może z Toba na te gołąbki pojadę. 8)

Depeesiu z Tobą choćby i na koniec świata po te gołąbki :D

nie przesadzaj :o

Slask nie jest tak strasznie daleko :roll: :D :D :D

nawet do Niemiec macie niedaleko 8) :p :p :p

Do Niemiec bliżej niż na Śląsk :D Za zachodnią granicą u przyjaciół byliśmy już ze trzy razy, do Gliwic do przyjaciółki jeszcze nie dotarliśmy :cry:

jak to sobie wyobrazasz ?

do gosci z pustymi recami ? :o :lol: :lol: :lol:

flaszka to podstawa 8) :D :D :D

ty nie rob sie taka skromna , bo ta twoja pomylka bardzo dobra byla

co do moich galabkow.......ponoc ludziom smakuja

sama sie nie wypowiem , choc rowniez je chetnie jadam :D

zapraszam dziewczyny , zapraszam :D

do golabkow cus sie tez znajdzie 8) :wink: :wink:

Tylko dziewczyny :roll: :cry:

Do Niemiec bliżej niż na Śląsk :D Za zachodnią granicą u przyjaciół byliśmy już ze trzy razy, do Gliwic do przyjaciółki jeszcze nie dotarliśmy :cry:

To w razie czego pamiętaj, że Gliwice i Niepołomice to sąsiadujące miejscowości :wink: (z Waszego punktu widzenia).

DPS - jaki ładny sosnowy avatarek!

Zeljko - fajnie jest u nas, sosnowo i żywicznie, i cicho. 8)

Marjucha - jak coś to ino gwizdnij, nie wygonią nas chyba... :lol:

Rrmisia - Ty się nie kryguj, akurat by Ciebie wygoniła... :lol: Ale z przyjemnością wybiorę się razem, a proszę bardzo, proszę... :lol: 8)

Brazunia, te Froschkowe Niemcy to daleko są, na drugim końcu, więc nie wiem, gdzie bliżej. Ale pojadę do tego nowego domku na Śląsk, może wtedy jeszcze kogo odwiedzę. :roll: :D

Dpsiu

Ty powinnas jakies turne zorganizowac :D

Właściwie to chyba nie jest zły pomysł. Pojadę na wycieczkę objazdową po naszym pięknym kraju, zobaczę się z Forumowiczami... :roll:

Popatrz, Rrmisia, Ty to masz na czym czapkę nosić! :lol:

Agduś - Twój ptaszek z avatara dobrze by się czuł chyba w lesie z mojego avatara. :D

Bez watpnienia poczułby sie tam dobrze. Może aż za dobrze i zechciałby tam zostać. A przecież to gołąbek pocztowy! On jest w pracy! Nie wolno mu się obijać w najpiękniejszym nawet lesie! Za to na urlop może sobie tam polecieć. Na weekendy też. Przygotuj dla niego jakiś gołębnik i jedzonko, a na pewno przyleci.

Dpsiu

Ty powinnas jakies turne zorganizowac :D

Właściwie to chyba nie jest zły pomysł. Pojadę na wycieczkę objazdową po naszym pięknym kraju, zobaczę się z Forumowiczami... :roll:

Popatrz, Rrmisia, Ty to masz na czym czapkę nosić! :lol:

Niepołomice są warte odwiedzenia!