braza 27.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 [ Brazunia, to ja może z Toba na te gołąbki pojadę. Depeesiu z Tobą choćby i na koniec świata po te gołąbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 [ Brazunia, to ja może z Toba na te gołąbki pojadę. Depeesiu z Tobą choćby i na koniec świata po te gołąbki nie przesadzaj Slask nie jest tak strasznie daleko nawet do Niemiec macie niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Frosia, ja Ci uroczyście oświadczam, że ja PRZYJADĘ. Jeszcze nie wiem kiedy, ale przyjadę. Do Twojego nowego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mnie tu jeszcze nie było. Ale mam znowu Net i się dorwałam do wątku. Co ja mam mówić?!! Niepowtarzalny dom i do tego w moim "country" stylu. Ale tam pięknie pod sosenkami. A nie wiedziałam, ze Ty tak lubisz wyszywać obrazki! Tez mam trochę, może nie takich i nie tyle, ale zawsze. Natomiast dużo nazbierałam wzorów i jeśli tylko chcesz to gadaj co Cię interesuje a ja - jeśli mam - podeślę na maila. O przyrodzie, jedzonku, grzybach itd..., nawet nie będę pisać, ale tak mi się jakoś wakacyjnie zrobiło oglądając Twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Zeljko, tak się cieszę, że zajrzałaś! Dzięki za uznanie co do chałupki , mam nadzieję, że to, co nastąpi dalej też Ci się spodoba. No i oczywiście mam nadzieję, że pogadamy czasem o haftowankach - naprawdę je lubię, też mam duży zbiór wzorów. I zawsze mam co najmniej kilka rozpoczętych prac. Ale... czasem mam nastrój na "pchnięcie" do przodu czegoś dużego, np. jak ten duży obraz wiszący nad skrzynią w jadalni, a czasem... chce mi się zrobić coś małego, szybkiego i wdzięcznego. Bardzo piękny masz ten wzór na alfabet, widziałam Twoje literki. Też mam coś takiego, ale w zupełnie innym charakterze. Raczej jak średniowieczny piękny inicjał w starej księdze. Ja tam mam nadzieję, że kiedyś... jakoś... może... odwiedzisz...? Razem z dzieciątkiem...? U nas cicho i spokojnie, w pobliżu hipoterapia... Zaglądaj póki co tutaj do mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dzieki za zaporoszenie, kto wie, moze nas naniesie i w Wasze strony. No jesli o nas chodzi, to bardzo lubimy cisze, domowe jadlo i spokoj. Wiec, kto wie... p.s. Jesli chcesz wzor na literki to dawaj na priv jakie literki i beda. Ja to wszystko w Necie wygrzebalam, jest tego nie malo, tylko czasu bark, a sama wiesz ile to czasu trzeba na takie cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No to ja zaraz coś na priva skrobnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ok, juz wyslane. Bylam na Waszej stronie, na prawde tam pieknie. To wy praktycznie w lesie jestescie. Ale tam musi ta sosna pachniec. Super dla nas zaczadzonych miejscowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 [ Brazunia, to ja może z Toba na te gołąbki pojadę. Depeesiu z Tobą choćby i na koniec świata po te gołąbki nie przesadzaj Slask nie jest tak strasznie daleko nawet do Niemiec macie niedaleko Do Niemiec bliżej niż na Śląsk Za zachodnią granicą u przyjaciół byliśmy już ze trzy razy, do Gliwic do przyjaciółki jeszcze nie dotarliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Frosia, ja Ci uroczyście oświadczam, że ja PRZYJADĘ. Jeszcze nie wiem kiedy, ale przyjadę. Do Twojego nowego domku. I ja tez Jak z Toba to nie przegonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 jak to sobie wyobrazasz ? do gosci z pustymi recami ? flaszka to podstawa ty nie rob sie taka skromna , bo ta twoja pomylka bardzo dobra byla co do moich galabkow.......ponoc ludziom smakuja sama sie nie wypowiem , choc rowniez je chetnie jadam zapraszam dziewczyny , zapraszam do golabkow cus sie tez znajdzie Tylko dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Do Niemiec bliżej niż na Śląsk Za zachodnią granicą u przyjaciół byliśmy już ze trzy razy, do Gliwic do przyjaciółki jeszcze nie dotarliśmy To w razie czego pamiętaj, że Gliwice i Niepołomice to sąsiadujące miejscowości (z Waszego punktu widzenia). DPS - jaki ładny sosnowy avatarek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Agduś jesteś nareszcie!!! Gdzieś Ty się podziewała??? O tej bliskości będę pamiętała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Zeljko - fajnie jest u nas, sosnowo i żywicznie, i cicho. Marjucha - jak coś to ino gwizdnij, nie wygonią nas chyba... Rrmisia - Ty się nie kryguj, akurat by Ciebie wygoniła... Ale z przyjemnością wybiorę się razem, a proszę bardzo, proszę... Brazunia, te Froschkowe Niemcy to daleko są, na drugim końcu, więc nie wiem, gdzie bliżej. Ale pojadę do tego nowego domku na Śląsk, może wtedy jeszcze kogo odwiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Agduś - Twój ptaszek z avatara dobrze by się czuł chyba w lesie z mojego avatara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Dpsiu Ty powinnas jakies turne zorganizowac Ladny ten las , ladny . Jakbym sie nie bala , ze zabladze to caly dzien bym mogla chodzic po takim Pomyslec czas by byl o wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Dpsiu Ty powinnas jakies turne zorganizowac Właściwie to chyba nie jest zły pomysł. Pojadę na wycieczkę objazdową po naszym pięknym kraju, zobaczę się z Forumowiczami... Popatrz, Rrmisia, Ty to masz na czym czapkę nosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Agduś - Twój ptaszek z avatara dobrze by się czuł chyba w lesie z mojego avatara. Bez watpnienia poczułby sie tam dobrze. Może aż za dobrze i zechciałby tam zostać. A przecież to gołąbek pocztowy! On jest w pracy! Nie wolno mu się obijać w najpiękniejszym nawet lesie! Za to na urlop może sobie tam polecieć. Na weekendy też. Przygotuj dla niego jakiś gołębnik i jedzonko, a na pewno przyleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Dpsiu Ty powinnas jakies turne zorganizowac Właściwie to chyba nie jest zły pomysł. Pojadę na wycieczkę objazdową po naszym pięknym kraju, zobaczę się z Forumowiczami... Popatrz, Rrmisia, Ty to masz na czym czapkę nosić! Niepołomice są warte odwiedzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Agduś jesteś nareszcie!!! Gdzieś Ty się podziewała??? O tej bliskości będę pamiętała Jak to "gdzie"? Bywałam tu codziennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts