Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

gardinkibardzo mi sie podobaja :D

na poczatku myslalam , ze sa w kolorze wina , ale ryże tez oblecom :lol: :lol: :lol:

ladnie sie komponuja w twoim pokoju ...

mnie dopadlo jakies zboczenie :roll: :o

obudzilam sie dzis po polnocy i zaczelam myslec o wylaczonej wieczorem w celu umycia zaraz z rana lodowce .to calkowicie wybilo mnie ze snu.....wstalam, umylam ja i o 2-ej bez problemu ponownie zasnelam :roll: :o :roll:

mam nadzieje , ze to nie jakis zespol....napadowo-maniakalny :oops: tylko przedswiateczna ekstaza, ktora wroci dopiero przed Wielkanoca :lol:

dobra, lece dalej myc okna (jeszcze jedno mi zostalo ), nara :)

gardinkibardzo mi sie podobaja :D

na poczatku myslalam , ze sa w kolorze wina , ale ryże tez oblecom :lol: :lol: :lol:

ladnie sie komponuja w twoim pokoju ...

mnie dopadlo jakies zboczenie :roll: :o

obudzilam sie dzis po polnocy i zaczelam myslec o wylaczonej wieczorem w celu umycia zaraz z rana lodowce .to calkowicie wybilo mnie ze snu.....wstalam, umylam ja i o 2-ej bez problemu ponownie zasnelam :roll: :o :roll:

mam nadzieje , ze to nie jakis zespol....napadowo-maniakalny :oops: tylko przedswiateczna ekstaza, ktora wroci dopiero przed Wielkanoca :lol:

dobra, lece dalej myc okna (jeszcze jedno mi zostalo ), nara :)

Płonne Twe nadzieje :oops: :lol: 8)

Pozdrawiam :D

Depsia fotka mie sie nie otwiera. :(

Ja tez walcze z zatokami. :roll: myslalam, ze tu na wsi bedzie lepiej... :roll:

Zeljka, a próbowałaś olejek sosnowy?? :roll: Tak wiesz, na piżamę czy pościel parę kropel?? Bardzo oczyszcza. :roll:

nie, ale musze sprobowac, dzieki :D

Depsia fotki super, bardzo cieplutko masz i przytulnie. a kominka tam nie bylo... :roll: ..., a ja taka ciekawska.... :lol:

Froschka niesamowita jestes :lol: Musze isc do ciebie do dziennika bo wstid, ze mnie tyle tam nie bylo.... :roll: :D :wink:

Cześć, kochani! :D

Frosia, ja tam nie wiem, ale Marjucha to chyba rację ma... :lol:

Za okna się jeszcze nie brałam - poczekam, aż Synkowie mi umyją, od czego Ich mam. :lol: Co roku myją mi okna na święta. 8)

Kominek to ja Wam na stronce znajdę i wkleję. :p

Walczę dalej z zaczynającym sie przeziębieniem - katar odpuścił, za to dzisiaj plecy bolą paskudnie. :x

Nic, jakoś damy radę. :lol:

O, znalazłam, proszę: taki, tylko narożny. :wink: