Żelka 30.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Depsia fotka mie sie nie otwiera. Ja tez walcze z zatokami. myslalam, ze tu na wsi bedzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 dziekuje pieknie..bry wiecer.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Depsia fotka mie sie nie otwiera. Ja tez walcze z zatokami. myslalam, ze tu na wsi bedzie lepiej... Zeljka, a próbowałaś olejek sosnowy?? Tak wiesz, na piżamę czy pościel parę kropel?? Bardzo oczyszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.12.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 przylazłam się przywitać Depesia ja tyż kcem fotki no nie certol siem Jurek mówi, że nawet kominka nie widział przeca domek też remontujesz to budowlane jest buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 http://zapodaj.net/images/1145118.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 gardinkibardzo mi sie podobaja na poczatku myslalam , ze sa w kolorze wina , ale ryże tez oblecom ladnie sie komponuja w twoim pokoju ... mnie dopadlo jakies zboczenie obudzilam sie dzis po polnocy i zaczelam myslec o wylaczonej wieczorem w celu umycia zaraz z rana lodowce .to calkowicie wybilo mnie ze snu.....wstalam, umylam ja i o 2-ej bez problemu ponownie zasnelam mam nadzieje , ze to nie jakis zespol....napadowo-maniakalny tylko przedswiateczna ekstaza, ktora wroci dopiero przed Wielkanoca dobra, lece dalej myc okna (jeszcze jedno mi zostalo ), nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.12.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 gardinkibardzo mi sie podobaja na poczatku myslalam , ze sa w kolorze wina , ale ryże tez oblecom ladnie sie komponuja w twoim pokoju ... mnie dopadlo jakies zboczenie obudzilam sie dzis po polnocy i zaczelam myslec o wylaczonej wieczorem w celu umycia zaraz z rana lodowce .to calkowicie wybilo mnie ze snu.....wstalam, umylam ja i o 2-ej bez problemu ponownie zasnelam mam nadzieje , ze to nie jakis zespol....napadowo-maniakalny tylko przedswiateczna ekstaza, ktora wroci dopiero przed Wielkanoca dobra, lece dalej myc okna (jeszcze jedno mi zostalo ), nara Płonne Twe nadzieje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Depsia fotka mie sie nie otwiera. Ja tez walcze z zatokami. myslalam, ze tu na wsi bedzie lepiej... Zeljka, a próbowałaś olejek sosnowy?? Tak wiesz, na piżamę czy pościel parę kropel?? Bardzo oczyszcza. nie, ale musze sprobowac, dzieki Depsia fotki super, bardzo cieplutko masz i przytulnie. a kominka tam nie bylo... ..., a ja taka ciekawska.... Froschka niesamowita jestes Musze isc do ciebie do dziennika bo wstid, ze mnie tyle tam nie bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Cześć, kochani! Frosia, ja tam nie wiem, ale Marjucha to chyba rację ma... Za okna się jeszcze nie brałam - poczekam, aż Synkowie mi umyją, od czego Ich mam. Co roku myją mi okna na święta. Kominek to ja Wam na stronce znajdę i wkleję. Walczę dalej z zaczynającym sie przeziębieniem - katar odpuścił, za to dzisiaj plecy bolą paskudnie. Nic, jakoś damy radę. O, znalazłam, proszę: taki, tylko narożny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Nikogutko nie ma. Łeeee, to ja też idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 kaj bydziesz lazic po ćmoku czekam na froscha z obiadem , wiec chwilke moge ci potowarzyszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 01.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Nikogutko nie ma. Łeeee, to ja też idę. ja zawsze jestem, ale ukryty. czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Wow, już wróciłam, zaczyna się miło robić. Żem się obaliła w tym ćmoku i kufer se obtłukłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.12.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 wpadam jak po ogień i gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No tak - jeszcze się przez Zosię poparzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 01.12.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No tak - jeszcze się przez Zosię poparzyłam. mam nadzieje , ze w ciaze nie........ bo ja wpadlem. tutaj oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Muchomorku - jak Ty u mnie wpadłeś, to chyba będzie trzeba u mnie jakieś chrzciny zrobić. W styczniu, a jakże. Jak tam młoda mama - wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jak o mlodych..., to i ja przybywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dla Miłych Gości - małe co nieco. http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.12.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 cześć ja przyszłam też po młodość tę drugą buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts