muchomorek 01.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Muchomorku - jak Ty u mnie wpadłeś, to chyba będzie trzeba u mnie jakieś chrzciny zrobić. W styczniu, a jakże. Jak tam młoda mama - wszystko OK? imie jescze nie wybrane...zgodnie z naszym wszesniejszym zyczeniem, jest to teraz niemozliwe, a Ty o chrzcinach. swietnie. moja stara, chodzi i caly czas trzyma reke na brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Nieważna płeć, ważne zdrowie. Jak zdrowe, to można chrzcić. No, ja w każdym razie będę niecierpliwie czekała na telefon. A o Mamę dbaj, żeby Dziecko potem zdrowe i radosne było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 o tak, tak, ja się ze średnim ciągle śmiałam i tak mu zostało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 01.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Nieważna płeć, ważne zdrowie. Jak zdrowe, to można chrzcić. No, ja w każdym razie będę niecierpliwie czekała na telefon. A o Mamę dbaj, żeby Dziecko potem zdrowe i radosne było. ja swoja stara szanuje......he i ona jest kobieta sie szanujaca. ps. no troche przesadzilem , ze imie niewybrane. obecnie sa dwa typy, po jednym dla chlopca i dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Wiedziałam... Będziem świętować, a co! Niech tylko zdrowe i fajne się urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchomorek 01.12.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Wiedziałam... Będziem świętować, a co! Niech tylko zdrowe i fajne się urodzi. o tak, tak, ja się ze średnim ciągle śmiałam i tak mu zostało.. cale szczescie , ze to kobieta w ciazy chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Faceci to jednak boją sie wyzwań. Dzień doberek wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.12.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dzień doberek pryszłam powiedzieć Depesiu kochana SUUUUUUPER jaki ba...???? a kominek to na żywoooooo gdzie? nocką ciemna wczoraj wróciłam i sznowny mój nie powiedział nic, że fotki doszły dziś dopiero płakał kominka brak na żywo takie zdjęcie to ...no wiesz buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.12.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Faceci to jednak boją sie wyzwań. ... ... skądże znowu ... nawet obiady gotują (część wczorajszego poniżej, ... kiełbaska biała oczywiście własnej roboty - z mięsa pozostałego od świątecznego "stuffing'u") http://www.chefpaul.net/food/kielbasaBP01S.jpg pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Noooo, nareszcie jesteś, Pawełku! Mam nadzieję, że trochę wygrzebałeś się z tej roboty, którą miałeś. Gosia - kominek na zywo zobaczycie, jak znowu przyjedziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.12.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Noooo, nareszcie jesteś, Pawełku! Mam nadzieję, że trochę wygrzebałeś się z tej roboty, którą miałeś. Gosia - kominek na zywo zobaczycie, jak znowu przyjedziecie. ... nie ... jest gorzej ... nie mam czasu już nawet iść do "klopa" ... właśnie wybywam (i nie wiem czy do wieczora wrócę) pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No o trzymam kciuki, abyś się "wyrobił" jak najszybciej - ale w końcu przecież dobry kucharz przed świętami zawsze jest rozrywany, nie? Dzień dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 dzień dobry Depesiu a rewizyta buziaki gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 O, no teraz juz wiem czemu jak sie forumowa strona otwiera cos zaczyna mi pachniec i robie sie glodna. A to te kebaski!!!! Dzien dobry - smacznego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Zeljko - ja to już taka najedzona, że nie mogę... Gosia - rewizyta nastąpi niechybnie. W swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ALeż smakowicie wygladają te kiełbaski! Mniamm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dobry wieczór. Wszystkich wcina na tym forumie. Brazę, Gwoździka, Kaśkę Maciej... Z kim ja gadać będę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.12.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 a ja, a ja .. Depesia a Ty też znikłaś nam na chwile..a wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2008 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Kurczę, no jezdeście, ale chociaż sobie człowiek ponarzeka na te niecnoty, co to znikają... A Was - dobrze, że mam. No i oczywiście literówki, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.12.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 DEPESIA a co Ty po nocy robisz na forum straszenie mi odbierasz to kiedy ta rewizyta, że siem dopytujem buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts