braza 05.12.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Przyszłam I melduję, że płyta dotarła,dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 mosz dopiro 29roków?? tela to jo mioł jak, żech sie żynioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kasia - to bardzo dobrze, że już jesteś, cieszę się bardzo! Brazunia - sprawdziłaś, że płyta jest OK? Aha - to Duch też grubiorz? Jamles, a co Ty wczoraj tak skromnie? Z natury czy z musu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jamles, a co Ty wczoraj tak skromnie? Z natury czy z musu? ani z natury ani z musu tak wyszło, kiedyś trzeba się ustatkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Aha - to Duch też grubiorz? uchowoj mnie pobuczku rostomaity łod tego..w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Tak też mi się wydawało, że Tobie bliżej na budowę niż na kopalnię... Biurka i półki 'słuzbowe" nareszcie posprzatalismy dokładnie. I nawet okna zaczęłam myć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 mosz dopiro 29roków?? tela to jo mioł jak, żech sie żynioł to ile jus mos łodsiadki??(pozycio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Depesia juz okna pomyłaś? Ja z tarasowym to do samych świąt poczekam bo i tak mi pies upierniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Dopiero zaczęłam myć, jakoś tak chcę bezstresowo to zrobić, może nawet po 1 oknie na dzień. Lubię robić wszystko spokojnie i powoli. Dzisiaj chyba poproszę Sołtysa, żeby ściągnął ozdoby i trzeba je przejrzeć, coś wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Zepsuj sobie laptopa, od razu wszystkie okna umyjesz Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kochana, ja nie z tych, co szybko klikają - już nie!!! Parę ładnych lat temu na swoim pierwszym kompie jakoś tak co 2 tygodnie wysypywałam cały system. Ale też dzięki temu nauczyłam się sama formatować dysk, dzielić go na partycje, instalować wszystkie sterowniki, system, programy - krótko mówiąc, stałam się prawie samowystarczalna. I tak mam do dzisiaj. Awaria oznacza, że siedzę i naprawiam, a nie, że zanoszę do serwisu i idę robić coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.12.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Dopiero zaczęłam myć, jakoś tak chcę bezstresowo to zrobić, może nawet po 1 oknie na dzień. Lubię robić wszystko spokojnie i powoli. Dzisiaj chyba poproszę Sołtysa, żeby ściągnął ozdoby i trzeba je przejrzeć, coś wykombinować. biedny Sołtys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Zepsuj sobie laptopa, od razu wszystkie okna umyjesz Cześć A jak ktoś ma więcej niż jeden W życiu nie umyję tych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 biedny Sołtys Oooo, Dochtór, wszelki duch! Myslałam, że już całkiem zabaczyłes drogi do nas. Kasia, dasz radę, tylko 1 dziennie, konsekwentnie. Braza, to Ty przed świętami będziesz całkiem komputer psuła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kasia, dasz radę, tylko 1 dziennie, konsekwentnie. znaczy się, ledwo zdążę a jeśli liczyć dachowe, to ni chu chuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 cały czas jestem obecny duchem, przebywam na forum w różnych nieciekawych porach, jestem zajechany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Cześć Depeszko ! Dzięki za odwiedziny ... jak mnie nie było .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ja to sobie teraz tak myślę, że chyba jednak inny sposób na umycie okien musze znaleźć Ten obecny nie bardzo mi coś pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Kasia, dasz radę, tylko 1 dziennie, konsekwentnie. znaczy się, ledwo zdążę a jeśli liczyć dachowe, to ni chu chuuuu No to musisz poprosić o malutką pomoc Twojnego, niech dla relaksu kilka okienek umyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 cały czas jestem obecny duchem, przebywam na forum w różnych nieciekawych porach, jestem zajechany No cóż, sezon grzewczy w pełni, rozumiem, że roboty masz mnóstwo. Ale pora niech nie będzie przeszkodą w odwiedzeniu mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts