DPS 07.12.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Gwoździku, nie ma za co - teraz Ty odwiedzaj nas. Braza - Ty to chociaż małe mieszkanko masz do sprzątania, a ja...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Małe i owszem, ale samo posprzątać się nie chce Mam w nosie ... jak będzie natchnienie to posprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Bry!Ja tam u dziecków nie spąrzątam - mowy nie ma! I tak bałagan zrobią w pół dnia, to po grzyba mam się męczyć?W łazienkach też nie warto - dolna i tak mało używana, więc czysto w niej, wystarczy od czasu do czasu szmatą omieść, w górnych z brudem walczę, ale bałaganu u dzieci nie pokonam.W pracowni nie warto sprzątać, bo tu bajzel będzie póty, póki Andrzej szafek i blatu nie zrobi. Wcześniej to tylko z miejsca na miejsce przekładać mogę.U nas niedawno posprzątałam generalnie. Poprawię tuż przed świętami.W gościnnym koniecznie, ale tam to tylko kurz się gromadzi. No, ostatnio Andrzej jakichś desek nawrzucał, ale niech sam je wyrzuci.Kuchnia - normalka - batalia nie do wygrania! Sprzątanie na okrągło i na kwadratowo. W szufladach zrobię rewolucję i w szafkach.Spiżarka - koniecznie, ale najlepiej na 4 ręce, jedna osoba na taborecie i podaje dobra wszelakie drugiej. Jakby tak przyszło jednej poskakać po tym taborecie w te i we wte, to by się zajechała.W wiatrołapie i u psa owszem, ale dopiero po zbiórce makulatury w szkole - na razie te pomieszczenia są zawalone papierami.O garażu i strychu zapomnę.Ale najpierw inne sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Rozumiem, że te inne sprawy są o niebo ważniejsze, i tak trzymać. Ja tam porzadki mam gdzieś. Omiotę 23.12. przed samym postawieniem choinki, a co się będę męczyć, toż to Syzyfowa robota jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 mosz dopiro 29roków?? tela to jo mioł jak, żech sie żynioł to ile jus mos łodsiadki??(pozycio) tyś je bardzij ciekawski niż moja teściowo no, dobra za rok mom Abrahama godej mi ..... ujku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ja zazwyczaj demonem porządku nie jestem, ale przed świętami wstępuje we mnie. Jakoś tak mam, że chciałabym, żeby wszędzie wtedy lśniło, co oczywiście wiąże się z tytaniczną pracą. Dlatego staram się zacząć porządki dużo wcześniej. Jamles - Tyś przecie nie dziadek! Dzień doberek chciałam wszystkim powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mosz dopiro 29roków?? tela to jo mioł jak, żech sie żynioł to ile jus mos łodsiadki??(pozycio) tyś je bardzij ciekawski niż moja teściowo no, dobra za rok mom Abrahama godej mi ..... ujku A Ty mi godej Prosze Pani Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mosz dopiro 29roków?? tela to jo mioł jak, żech sie żynioł to ile jus mos łodsiadki??(pozycio) tyś je bardzij ciekawski niż moja teściowo no, dobra za rok mom Abrahama godej mi ..... ujku A Ty mi godej Prosze Pani Cześć i czołem dzień dobry Prosze Pani gospodyni tyż dobry życza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Grzeczny chłopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 jamles 50tka..i na grubie jeszcze orosz jakoś sensu nie widza wisz? hehe witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No ale przecie godo, co nie dołowy! Dopierutkom z pracy wróciła. Kolędy dzieciaki już śpiewają w szkole - święta się czuje. Jak się nie nasłucham przed świętami tych dziecięcych głosów ćwiczących do jasełek, to jakby świąt nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Wiesz, ja mam odwrotnie. Jak się nasłucham kolęd przed świetami to potem w świeta nie mają one już tak uroczstego wydźwięku i znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mama podobnie swieta maja byc w swieta o dziwo a nie w cholere 2 miesiace przed i po..swietach to nie cieszy to meczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja mam tak, że bardzo czekam na próby do jasełek. Jak ich nie ma - to tak jakbym okien nie umyła albo szynki nie uwędziła. To jeszcze nie święta, ale proces przygotowań do nich. No i wklejam: Wklejam gdzie się da: http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm i jeszcze jedna prośba - czy możecie przekleic ten link do swoich dzienników / komentarzy? Nie każdy zaglada na psychologa a zjednoczenmi możemy naprawde duzo. na bieżąco będe informował czego ośrodkowi brakuje. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No ale przecie godo, co nie dołowy! dzięki za wsparcie tyn duch to choćby blondyn był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.12.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jamlesiku a co Tobie się blondynki nie widzą nocne bry zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja na wszelki wypadek na dzisiaj zostawiam, gdybym nie zdążyła http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11919_prev.gif Jamles, a do mnie to nawet nie zajrzysz Czekej pieronie, ja se po Tobie pojade kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jamlesiku a co Tobie się blondynki nie widzą nocne bry zostawiam gosia no, nie, blondynki są OK Braza jak nie zajrzy jak zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No już się tłumaczyłam u się A czemu Ty nie śpisz??? Szychta masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 No już się tłumaczyłam u się A czemu Ty nie śpisz??? Szychta masz??? ciiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts