Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...

Pawełku - pomarańczą? :o

Na nas? :o

Tak szczujesz? :o

Czekaj, co by tu... :roll:

Już wiem - KOMINEK Z OGNIEM!!! :p

Tego w salonie nie masz! :lol:

Kurna, a jak ma?

... eeee :roll: ... to "grapefruty" som ... różowe :oops: ... a są żółtawe, bo są jeszcze zielone :wink:

... kurde kominka ni mom :evil: ... grill i wędzareczka nieudolnie zastepują :(

...

uważaj na niewidzialną rękę 8) :lol: :wink:

... drzewko u sąsiadów którzy się wyprowadzili i na posesji wiatr hula :wink: ... szkoda by wszystko pospadało (tak jak w maju - drzewko owocuje dwa razy w roku) ... ostatnio udało mnie się "uratować" tylko trzy reklamówki ... wczoraj jednak widziałem "niewidzialną rękę" (sąsiad z prawej strony) :evil: ... łaził wkoło drzewka i "ukradł" dwie sztuki "moich" owoców (przecież je adoptowałem na własny użytek) :evil: :roll: :wink:

buziaczki

Rozumiem, że te inne sprawy są o niebo ważniejsze, i tak trzymać. Ja tam porzadki mam gdzieś. Omiotę 23.12. przed samym postawieniem choinki, a co się będę męczyć, toż to Syzyfowa robota jest!!

Braza, ten tekst to miodek na moje serce :wink: Podobne mam poglądy ostatnio :roll:

I tak mi się przypomniała opowieść mojej mamy, jak to raz u nich w pracy pani z sanepidu weszła do pokoju nauczycielskiego, omiotła wzrokiem pomieszczenie i skomentowała: mądrzy ludzie żyją w brudzie :lol:

Depeesia, z radością donoszę, że dziś dotarła paczuszka! :D Ale się cieszę :lol: :lol: :lol:

Dzięki, dzięki, dzięki........

... kurde kominka ni mom :evil: ... grill i wędzareczka nieudolnie zastepują :(

Dobrze, że choć jednego, bo poza tym to fszystko mosz, a my ni momy... :lol: Grapefruty u nas gorzkie i tylko w sklepie, ciepełko do Was poszło, nawet prezydenta-elekta lepszego od naszego macie... :lol:

A sąsiad łobuz jest i basta! :evil:

Amonite - no magnes bomba - sama taki bym nabyła! Gdzie to cudeńko kupowałaś? :D

Braza - dopiero teraz się przyznajesz, że masz taką fajną rzecz? :o

Gosia - no powitać, powitać rzadkiego gościa! :lol:

Jamles - tobie u Dandiego też się dane RW przypomniało, nie? :wink:

Dobrze, że choć jednego, bo poza tym to fszystko mosz, a my ni momy... :lol: Grapefruty u nas gorzkie i tylko w sklepie, ciepełko do Was poszło, nawet prezydenta-elekta lepszego od naszego macie... :lol:

...

... dlaczego gorzkie :roll: ... z "moich" robię soczek (można nadmiar zamrozić) ... jeden z najlepszych dodatków do "czystej" wódeczności :oops: :wink:

... elekt ... fakt ... ładnie opalony :) (no i obiecał trochę kasy rozdać, ... obaczym, może i mnie się troszku skapnie :wink: )

buziaczki