jamles 10.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja jestem, gdzie reszta to nie wiem a kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ... ciekawe czy dojrzeją jeszcze przed świętami ? http://www.chefpaul.net/Florida/pc081205_03.jpg pozdróweczka uważaj na niewidzialną rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.12.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ... Pawełku - pomarańczą? Na nas? Tak szczujesz? Czekaj, co by tu... Już wiem - KOMINEK Z OGNIEM!!! Tego w salonie nie masz! Kurna, a jak ma? ... eeee ... to "grapefruty" som ... różowe ... a są żółtawe, bo są jeszcze zielone ... kurde kominka ni mom ... grill i wędzareczka nieudolnie zastepują ... uważaj na niewidzialną rękę ... drzewko u sąsiadów którzy się wyprowadzili i na posesji wiatr hula ... szkoda by wszystko pospadało (tak jak w maju - drzewko owocuje dwa razy w roku) ... ostatnio udało mnie się "uratować" tylko trzy reklamówki ... wczoraj jednak widziałem "niewidzialną rękę" (sąsiad z prawej strony) ... łaził wkoło drzewka i "ukradł" dwie sztuki "moich" owoców (przecież je adoptowałem na własny użytek) buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ło matko, ale cudne te grapefruity!!!!! Aż mi ślinka poleciała Czeeeeee wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.12.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 bry przyszłam się przywitać gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.12.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Rozumiem, że te inne sprawy są o niebo ważniejsze, i tak trzymać. Ja tam porzadki mam gdzieś. Omiotę 23.12. przed samym postawieniem choinki, a co się będę męczyć, toż to Syzyfowa robota jest!! Braza, ten tekst to miodek na moje serce Podobne mam poglądy ostatnio I tak mi się przypomniała opowieść mojej mamy, jak to raz u nich w pracy pani z sanepidu weszła do pokoju nauczycielskiego, omiotła wzrokiem pomieszczenie i skomentowała: mądrzy ludzie żyją w brudzie Depeesia, z radością donoszę, że dziś dotarła paczuszka! Ale się cieszę Dzięki, dzięki, dzięki........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja mam na lodówce magnes z pięknym mottem: "Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy"!!! I tego się trzymam juz od pewnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Depsia jak masz kontakt z Asia Malczewska, wez Ja, prosze zapytaj czy dostala moja przesylke, bo sie martwie... aha, bry czor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja mam na lodówce magnes z pięknym mottem: "Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy"!!! I tego się trzymam juz od pewnego czasu Właśnie niedawno kupiłam taki mojej przyjaciółce Bardzo się ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Baaardzo podobał mi się ten magnes. Muszę takowy nabyć! Bry wieczór - rzekę i spadam dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ... kurde kominka ni mom ... grill i wędzareczka nieudolnie zastepują Dobrze, że choć jednego, bo poza tym to fszystko mosz, a my ni momy... Grapefruty u nas gorzkie i tylko w sklepie, ciepełko do Was poszło, nawet prezydenta-elekta lepszego od naszego macie... A sąsiad łobuz jest i basta! Amonite - no magnes bomba - sama taki bym nabyła! Gdzie to cudeńko kupowałaś? Braza - dopiero teraz się przyznajesz, że masz taką fajną rzecz? Gosia - no powitać, powitać rzadkiego gościa! Jamles - tobie u Dandiego też się dane RW przypomniało, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Zeljko - dzwoniłam do Asi, zarobiona potwornie przed świętami, jak tylko coś przyjdzie, da Ci znać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.12.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dzień dobry Depesiu Przyszłam się przywitać w tak zwanym międzyczasie między wieszaniem lamp a montowaniem klamek w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Widziałam te magnesy jeszcze niedawno, jeśli ktoś jest zainteresowany, to chętnie nabędę je drogą kupna i wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja, ja, bardzo, bardzo!!! Poproszę dwie sztuki!!! I jeszcze chciałam powiedzieć, że do przyjazdu Synka zostały tylko 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No to Ci zacznę odliczać .... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Okey, Depsiu. Jeśli zdążę połazić po sklepach to jeszcze jutro kupię Cały czas 4!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Zeljko - dzwoniłam do Asi, zarobiona potwornie przed świętami, jak tylko coś przyjdzie, da Ci znać osobiście. Dzieki Depsia wielkie. Tyle,ze martwie sie bo w piatek wyslane priorytetem a tu wciaz nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No to Ci zacznę odliczać .... 4 już tylko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2008 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dobrze, że choć jednego, bo poza tym to fszystko mosz, a my ni momy... Grapefruty u nas gorzkie i tylko w sklepie, ciepełko do Was poszło, nawet prezydenta-elekta lepszego od naszego macie... ... ... dlaczego gorzkie ... z "moich" robię soczek (można nadmiar zamrozić) ... jeden z najlepszych dodatków do "czystej" wódeczności ... elekt ... fakt ... ładnie opalony (no i obiecał trochę kasy rozdać, ... obaczym, może i mnie się troszku skapnie ) buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts