braza 11.12.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Z rozdawaniem kasy przez elektów to ja bym ostrożna była... u nas jeden obiecał po 300.000 i co ... psińco!!! Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzień doberek! Jamles, skąd Ty wiedziałeś, że już tylko 3? Brazunia, wdzięczna będę niesłychanie za te magnesiki. Pawełku, no sam widzisz - i elekt opalony lepiej i kasę chce rozdawać. No to ja idę do mojego kominka... Chyba dzisiaj znowu jakies jedno okno umyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.12.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Hej hej, odzywa się koleżanka marnotrawna. Mam teraz dużo czasu to z podkulonym ogonem wracam do starych znajomych. Może i u mnie by ktoś okna pomył??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Hej hej, odzywa się koleżanka marnotrawna. Mam teraz dużo czasu to z podkulonym ogonem wracam do starych znajomych. Może i u mnie by ktoś okna pomył??? Ewcia, wszelki duch! A jak Ty się czujesz, kochana? Hmmm... Okna to może by Ci ktoś pomył, ale za bilet kto zapłaci? Chyba będziesz musiała Twojnego poprosić o co trudniejsze prace. Wiesz co, ja chyba szurnięta jakaś, ale ostatnio już zrobiłam rezerwację samolotu na Wielkanoc. Coby Młody nie miał problemu z miejscami potem. A choinkę jaką będziecie mieli? Prawdziwą? Tam kupicie jakąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Cały czas 3, ale jeszcze trochę No szurnięta jesteś, zdrowo, ale przeca wiedziałam o tym od początku A magnesików poszukam, naprawdę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Choinka jest, co prawda plastikowa, ale zielona i z bombkami. Już bym mi się chciało ubierać, ale najpierw muszę dywan wyszorować w salonie, coby już potem dla małej czysto było. A z biletami to nie jest głupia sprawa, ja zawsze kupuję długo na przód, wtedy jest taniej. A zwłaszcza, jeśli idzie o świąteczne terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.12.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 W kwestii magnesików to ja też służę, jakby co Depsia, jeszcze inne są z tekstami w podobnym klimacie , reflektujesz? Bo wiesz, że ja baaardzo chętnie służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Amonisia, nie szukaj, lodówka mi się będzie uginać od tej ilości magnesików! Ewcia - dobrze, że chociaż Ty nie masz mnie za wariata. No właśnie bałam się o świąteczne terminy, więc wolałam wcześniej temat załatwić. A Ty pewna jesteś, że chcesz ten dywan teraz szorować? Z brzuszkiem ciężko Ci będzie, a Julka to jeszcze nieprędko na ten dywan pójdzie raczkować i chodzić, zdążysz po porodzie. Brazunia - szukaj, kochana, jak moja matka będzie na wizytacji, to sobie na honorowym miejscu powieszę! Chleb to upiekłam, ale okna nie chciało mi się umyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ja w sprawie magnesu. Prosze i mnie dopisać do listy chętnych na posiadanie takowego Kilka dni niesprzatane i syf na całym dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.12.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Amonisia, nie szukaj, lodówka mi się będzie uginać od tej ilości magnesików! Brazunia - szukaj, kochana, jak moja matka będzie na wizytacji, to sobie na honorowym miejscu powieszę! Tiaaaaaa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Amonisia, nie rób takiej miny. Jak ja nie znajdę, bo to u nas dość popularny magnesik jest to Ty zakupu dokonasz, w każdym razie do soboty się wstrzymaj, dam znać, czy udało mi się to poprawiające humor cudo nabyć. Maylandzia, odnotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ja w sprawie magnesu. Prosze i mnie dopisać do listy chętnych na posiadanie takowego Kilka dni niesprzatane i syf na całym dole Skąd ja to znam? Z drobną poprawką - już dzień po sprzątaniu, a nie kilka dni. A ponieważ trzy dni po sprzątaniu jest niewiele gorzej niż dzień po... - wniosek jest prosty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzień doberek! Jamles, skąd Ty wiedziałeś, że już tylko 3? dyć odcinom myjtermas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Melduję że juz tylko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Melduję że juz tylko 2 sie mylisz aż dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 12.12.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzień dobry przylazłam powiedzieć zawsze podejrzewałam, że nudna to ja nie jestem taki magnesik Brazula a może dla mnie też przytargasz? noo chyba, że nie dojedziesz buziaki gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gosia, no mogę qurna nie dojechac ... wytłumaczę na priva!!! Ale magnesika będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzień doberek! Jeszcze te 2 dni czekania i w poniedziałek D DAY. Tak się cieszę, że normalnie nie mogę. Proszę, jakie wszyscy mają chętki na magnesiki. No ale co się dziwić, sama bardzo bym chciała. Kurcze, mój net dzisiaj zaś focha ma - nijak do komentów Kaśki się nie mogę dostać. No to lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzień doberek! Jeszcze te 2 dni czekania i w poniedziałek D DAY. Tak się cieszę, że normalnie nie mogę. Proszę, jakie wszyscy mają chętki na magnesiki. No ale co się dziwić, sama bardzo bym chciała. Kurcze, mój net dzisiaj zaś focha ma - nijak do komentów Kaśki się nie mogę dostać. No to lecę. Jak to nie możesz??? A ja takie ładne zdjecia wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts