Agduś 12.12.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Zaintrygowałaś mnie - biegnę oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 貳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Depsia niemozliwa jestes!!! Doszla przesylka! Nic tylko sie do roboty brac! Ludzieee, pelna paczka muliny!!!! Kiedy ja to zuzyje... A upominek zaiwsnie w przedpokoju, jak tylko maz znajdzie czas aby tam zrobic porzadek. Dziekuje serdecznie, bardzo, bardzo... Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Takie tam... Chciałam coś, co przydatne będzie... Oby tylko się przydało. Na zdrowie, Zeljko! Kasia, teraz mi się udało, widziałam zdjęcia. Ładne. Gwoździk - ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 to 2 w języku dalekowschodnim .... odliczam po prostu, bo obiecałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.12.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 tez chce magnesik :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Depeszko , a jak Ci się wyświetla ten starochiński znak .... bo u mnie jest taki jak ma być ... a na drugim laptopie po prostu jest znak zapytania. Bo jak też masz znak zapytania ... a ja napisałem, że to cyfra dwa w języku dalekowschodnim .... to pomyślisz , że zgłupiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 O magnesikach pisałam już u siebie, ale powtórzę. Obseszłam dzisiaj całe centrum i psińco Postaram się jutro albo w poniedziałek pójść w dalsze rejony, gdzieś do pioruna te magnesy muszą jeszcze być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Depeszko , a jak Ci się wyświetla ten starochiński znak .... bo u mnie jest taki jak ma być ... a na drugim laptopie po prostu jest znak zapytania. Bo jak też masz znak zapytania ... a ja napisałem, że to cyfra dwa w języku dalekowschodnim .... to pomyślisz , że zgłupiałem Mnie się wyświetla nie znak zapytania tylko jakiś czerwony krzaczek - więc to chyba to? Brazunia, jak nie znajdziesz, to Amonisię poprosiemy albo Agdusię, bo ona też mówiła, że wie, gdzie takie magnesiki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Depsia, no tym się jeno pocieszam, że dziewczyny widziały u siebie. U mnie normalnie jakby pod ziemię się zapadły Ale będę szukać, to mogę obiecać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Depeszko , a jak Ci się wyświetla ten starochiński znak .... bo u mnie jest taki jak ma być ... a na drugim laptopie po prostu jest znak zapytania. Bo jak też masz znak zapytania ... a ja napisałem, że to cyfra dwa w języku dalekowschodnim .... to pomyślisz , że zgłupiałem U mnie jest mały czerwony prostokącik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Depsia, no tym się jeno pocieszam, że dziewczyny widziały u siebie. U mnie normalnie jakby pod ziemię się zapadły Ale będę szukać, to mogę obiecać!!!! Jakbym znalazła, to ile mam nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Agduś, poczekaj, jeśli nie znajdę do poniedziałku to pogadamy. Amonite też się deklaruje W razie "W" potrzebne są 4 sztuki - 2 Depsi, 1 Maylandzi i 1 Frosi. Vivat Vista, ja widzę japoński znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 12.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja widzę chiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja widzę chiński Masz inną vistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja widzę chiński Masz inną vistę ja mam XP a widzę chińszczyzne czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 12.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja widzę chiński Masz inną vistę Noo, zagraniczną , angielską ps. dziadostwo takie, że się człowiek nie może połapać co jest co, dołączam do przeciwników tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ponad rok z nią jestem i zdążyłam się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 http://bobbiblogger.files.wordpress.com/2008/11/funny-pic-japanese-proverb.jpg a co widzicie teraz ??? Przechylcie głowę na prawo i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Siedząc z łbem przekrzywionym jak u Foresta Gampa trudno wyglądać mądrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts