jea 12.12.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Przelotne hej...brak..h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.12.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Agduś, poczekaj, jeśli nie znajdę do poniedziałku to pogadamy. Amonite też się deklaruje W razie "W" potrzebne są 4 sztuki - 2 Depsi, 1 Maylandzi i 1 Frosi. BRAZA a dla mnie dzień doberek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dzień dobry! No ja już u Brazy pisałam, że trza może w necie poszukać, która sprytna? Jeszcze tylko jutro poczekać i pojutrze wiuuuuuuuuuut! jadę po Synusia!!! Jessss, jesssss, jesssss!!!! Jakbym się chwilę nie odzywała, to wiadomo... Kurczę chyba dzisiaj okna w pokoju pomyję i choinkę ubierzemy. Firany już się piorą, a Sołtysa zaraz na strych wyślę po bombki. Chociaż - w tym roku choinka będzie słomiana - jak od kilu już lat. Najpiękniej wygląda cała w tych słomianych ozdobach i orzechach i jabłuszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 http://www.theinspirationroom.com/daily/musicvideos/2006/10/U2-One-Pellington.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Aktyualizacja zamówienia magnesików: 2 dla Depsi, 2 dla Wusi, 1 dla Maylandzi, 1 dla Frosi i 1 dla An-Budkowej Gosia, wybacz, to wszystko z pośpiechu Cześc popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.12.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 A ja nie wiem do czego się odlicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Chociaż - w tym roku choinka będzie słomiana - jak od kilu już lat. Najpiękniej wygląda cała w tych słomianych ozdobach i orzechach i jabłuszkach. Też bym tak chciała, ale dziecięce poczucie estetyki jest nieco inne i... wygrywa. Takoż będą kolorowe bańki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 A ja nie wiem do czego się odlicza Jak to do czego? Do lądowania pewnego samolotu z UK do RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.12.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 A ja nie wiem do czego się odlicza Jak to do czego? Do lądowania pewnego samolotu z UK do RP. oby tylko mgły nie było, bo ten samolot gotów zawrócić tfu, tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Jamles, ale się narażasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Odwaga to, brawura czy...?Taż jakby się okzało, że wykrakałeś, to Ty chłopie życia tu nie masz! Depeesia wyśledzi Cię w każdym, najbardziej egzotycznym wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Odwaga to, brawura czy...? Taż jakby się okzało, że wykrakałeś, to Ty chłopie życia tu nie masz! Depeesia wyśledzi Cię w każdym, najbardziej egzotycznym wątku! http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11900_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Joł, joł, joł!!! Już nie ma ani jednego dnia do czekania! Synuś dzisiaj wieczorem wsiada w pociąg do Liverpool, a jutro przed południem wylatuje stamtąd samolotem!!!! Joł, joł, joł!!! Prognozę pogody śledziliśmy uważnie jak chyba nigdy w życiu. MGŁY NIE BĘDZIE. Swoją drogą ciekawe to jest zjawisko - żeby przejechać w poprzek Anglię (w końcu w poprzek to ta Anglia nie taka wielka, samochodem max 3 godziny z Liverpool do Newcastle) trzeba podróżować pociągiem całą noc!!! Ja myslałam, że to tylko w Polsce odległości rzędu 300 km trzeba czasem jechać pociągiem kilkanascie godzin, a już jak jakieś 500 to masakra. Wiem, bo na szkolenia jesienią jeździłam - no szok! No i proszę - u nas to chyba lepiej niż w Anglii, bo ja to na wiochy jakieś jeździłam, do małych miejscowości, więc po kilka przesiadek i do żadnej nie dojeżdżał pociąg, tylko na końcu busem trzeba, ale żeby w takiej Anglii, między dwoma wielkimi miastami, raptem te paręset kilometrów - cała noc! No jestem wciąż w stanie ciężkiego zdumienia. Dzień dobry, tralala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ty syna powitasz na święta a ja córkę pakować będę bo wyjeżdża. Wróci po nowym roku dopiero Pierwsze świeta bez dziecka będą... Jej też trochę żal ale cieszy się, że Irlandię zobaczy Do siostry męża jedzie. Nie będzie się tam nudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 14.12.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 U nas jest dziś mgła. Ale ja mieszkam na takiej wsi, że u nas zawsze jest mgła Coś mi się nie chce wierzyć, że pociąg jedzie całą noc. Chyba młody ma jakąś przesiadkę i musi czekać, bo zdecydowanie angielskie pociągi jeżdżą szybciej niż polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Nie wiem, być może wybrał jakąś dłuższą ale tańszą trasę, bo coś mi marudził, że pociąg drogi, za bilet powrotny chcieli chyba coś około Ł80. Tak czy siak, już nogami przebieram, żeby jechać! Mam nadzieję, że na lotnisku nie będzie angielskiej mgły i samolot wystartuje bez przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dobre popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że na lotnisku nie będzie angielskiej mgły i samolot wystartuje bez przeszkód. Day ZERO ...nie martw się ....synek dotrze szczęśliwie. Pozdowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wyściskaj Synka i ode mnie To juuuuuużżżżż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts