Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry! :D

No ja już u Brazy pisałam, że trza może w necie poszukać, która sprytna? :D

Jeszcze tylko jutro poczekać i pojutrze wiuuuuuuuuuut! jadę po Synusia!!! :D

Jessss, jesssss, jesssss!!!! :D :D :D

Jakbym się chwilę nie odzywała, to wiadomo... :D

Kurczę chyba dzisiaj okna w pokoju pomyję i choinkę ubierzemy. :lol:

Firany już się piorą, a Sołtysa zaraz na strych wyślę po bombki. Chociaż - w tym roku choinka będzie słomiana - jak od kilu już lat. Najpiękniej wygląda cała w tych słomianych ozdobach i orzechach i jabłuszkach. 8)

Chociaż - w tym roku choinka będzie słomiana - jak od kilu już lat. Najpiękniej wygląda cała w tych słomianych ozdobach i orzechach i jabłuszkach. 8)

Też bym tak chciała, ale dziecięce poczucie estetyki jest nieco inne i... wygrywa. Takoż będą kolorowe bańki.

Odwaga to, brawura czy...?

Taż jakby się okzało, że wykrakałeś, to Ty chłopie życia tu nie masz! Depeesia wyśledzi Cię w każdym, najbardziej egzotycznym wątku!

http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11900_prev.gif

Joł, joł, joł!!! :D :D :D

Już nie ma ani jednego dnia do czekania!

Synuś dzisiaj wieczorem wsiada w pociąg do Liverpool, a jutro przed południem wylatuje stamtąd samolotem!!!! Joł, joł, joł!!! 8) 8) 8)

Prognozę pogody śledziliśmy uważnie jak chyba nigdy w życiu. :lol:

MGŁY NIE BĘDZIE. 8) :D

Swoją drogą ciekawe to jest zjawisko - żeby przejechać w poprzek Anglię (w końcu w poprzek to ta Anglia nie taka wielka, samochodem max 3 godziny z Liverpool do Newcastle) trzeba podróżować pociągiem całą noc!!! :o Ja myslałam, że to tylko w Polsce odległości rzędu 300 km trzeba czasem jechać pociągiem kilkanascie godzin, a już jak jakieś 500 to masakra. :evil: Wiem, bo na szkolenia jesienią jeździłam - no szok! :-?

No i proszę - u nas to chyba lepiej niż w Anglii, bo ja to na wiochy jakieś jeździłam, do małych miejscowości, więc po kilka przesiadek i do żadnej nie dojeżdżał pociąg, tylko na końcu busem trzeba, ale żeby w takiej Anglii, między dwoma wielkimi miastami, raptem te paręset kilometrów - cała noc! No jestem wciąż w stanie ciężkiego zdumienia.

Dzień dobry, tralala!!! :lol:

Ty syna powitasz na święta a ja córkę pakować będę bo wyjeżdża. Wróci po nowym roku dopiero :roll: Pierwsze świeta bez dziecka będą... Jej też trochę żal ale cieszy się, że Irlandię zobaczy :lol: Do siostry męża jedzie. Nie będzie się tam nudziła :wink:

Nie wiem, być może wybrał jakąś dłuższą ale tańszą trasę, bo coś mi marudził, że pociąg drogi, za bilet powrotny chcieli chyba coś około Ł80. :roll:

Tak czy siak, już nogami przebieram, żeby jechać! :D

Mam nadzieję, że na lotnisku nie będzie angielskiej mgły i samolot wystartuje bez przeszkód. :roll: