rrmi 28.10.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Popatrz, Rrmisia, Ty to masz na czym czapkę nosić! Przesylke bedziesz miala z Ameryki , z pomidorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 O matko! Ze samej Hameryki?! Myślałam, że z Polski. A na jaki adres? Bezpośrednio do mnie? A jak ja mam odesłać te grzybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tak sobie przeglądałam Twój DPS dziennik własnie i coś przyszło mi do głowy. Jakbym znała te klimaty, te wnętrza.... Bywam czasami w takim pewnym miejcu (namiar wysyłam Ci na skrzynkę by reklamy nie robić ). To przerobione dla turystów wnetrza starych stajni. Całość to kompleks zamkowy z zabytkowym parkiem. Cudny klimat, wspaniałe wnetrza i okolica. Jednak tam widać biznes. Renowacja na dużą skale i przy wsparciu bardzo bogatego zagranicznego sponsora. Obejrzyj sobie galerię wnętrz, przede wszsytkim stajni. Może Ci sie spodoba. Bardzo lubię jeździć tam czasem na spacery. O wystrój wnętrz dba dekorator. Cyklicznie np. wymienia dekoracje w pokojach gościnnych. Kwiaty, stroiki, dodatki. Ale powiem Ci szczerze, że Wasze wnetrza nie odbiegają od tamtych urokiem Powiedziałabym, że są bardziej przyjazne i swojskie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Właśnie oglądam to o czym piszesz mayland ..No no no no no .....!Na zewnatrz - KLIMACIK! Powiedziałabym, RASOWO. Podoba mi się.Wewnątrz - tu już "normalniej" (często tak bywa). Jeszcze muszę objrzeć dokładniej - jest sporo fotek (ale to juz jutro). Na pewno wartu tu zajrzeć organizując dom dla gości - mozna znaleźć inspirację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Mayland, kochana, dziękuję Ci! Wnętrza i zewnętrza rzeczywiście piękne. Muszę powoli to sobie pooglądać, przetrawić, pewnie coś sobie z tych klimatów zaszczepimy. Cieszę się bardzo, że podczytujesz mój dziennik. I dziękuję za dobre słowo. Fajnie, że podoba Ci się. A odwiedzaj nas częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Gagato, Ty przechero... Już wypatrzyłaś? A swoich zdjęć nie pokazujesz. Czekaj, Ty... Niech no ja tam przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No własnie - przyjedziesz zobaczysz ....nie byłoby niespodzianki A inspiracji (i konkretnych rozwiązań) szukam WCIĄŻ. Każdy taki adres mile widziany jesli o mnie chodzi i za każdy z góry dziekuję! Hi hi - przechero! dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 To faktycznie bardzo klimatyczne miejsce jednak naznaczone mocno znamionem komercji. Ale namawiam Was na odwiedzenie go, bo z bliska to całkiem dobrze wygląda. Fajnie, że Wam się też spodobało Dla mnie najładneijsze są stajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Staramy się, aby u nas nie było tego piętna komercji. Nie wiem, czy uda się tego całkowicie uniknąć, bo pewne rzeczy są wymuszone, np. jadalnia musi byc przeznaczona dla większej ilości osób i, co za tym idzie, będzie mniej przytulna i domowa. Ale - starania są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 najbardziej domowo i przytylnie jest u ciebie w kuchni tam moga sie odbywac kameralne spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Dziękuję, Frosiu, mam nadzieję, że jeszcze nieraz tam zawitacie! Kuchnia jakaś smutna bez Was i pusta się zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Dziękuję, Frosiu, mam nadzieję, że jeszcze nieraz tam zawitacie! Kuchnia jakaś smutna bez Was i pusta się zrobiła. Tęsknimy za Wami. I za tymi pysznymi ogórkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 DPSku ale u was grzybów a ja an grzybach się nie znam i zawsze kupuję...pięknie u was.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 najbardziej domowo i przytylnie jest u ciebie w kuchni tam moga sie odbywac kameralne spotkania Jestem za. Lubie w kuchni siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 DPSku ale u was grzybów a ja an grzybach się nie znam i zawsze kupuję... pięknie u was.... Dziękuję. Zapraszamy na przyspieszony kurs grzybiarski w przyszłym sezonie. Możemy też sprzedać grzyby, z czegoś w końcu trzeba żyć! A zajrzyj do mnie czasami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 najbardziej domowo i przytylnie jest u ciebie w kuchni tam moga sie odbywac kameralne spotkania Jestem za. Lubie w kuchni siedziec Ty wiesz, co ja Ci na to napiszę. Wiesz. Na pewno. W KUCHNI JEST DUŻO KRZESEŁEK. WYSTARCZY I DLA WAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 najbardziej domowo i przytylnie jest u ciebie w kuchni tam moga sie odbywac kameralne spotkania Jestem za. Lubie w kuchni siedziec Ty wiesz, co ja Ci na to napiszę. Wiesz. Na pewno. W KUCHNI JEST DUŻO KRZESEŁEK. WYSTARCZY I DLA WAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 najbardziej domowo i przytylnie jest u ciebie w kuchni tam moga sie odbywac kameralne spotkania Jestem za. Lubie w kuchni siedziec Ty wiesz, co ja Ci na to napiszę. Wiesz. Na pewno. W KUCHNI JEST DUŻO KRZESEŁEK. WYSTARCZY I DLA WAS. Jak dużo krzesełek to dobrze, ja się też podepnę jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Brazunia, dla Ciebie zawsze będzie krzesełko, choćbym sama stać miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja to nawet nie wiem, czy dobrze zrobiliśmy, że kuchnia jest mniejsza niż salon. Jak na razie żadnaej imprezy nie udało nam się przenieść do salonu, bo goście zasiadłszy w jadalni (u nas część kuchni - jakby nie patrzeć), nie przejawiali ochoty przemieszczenia się. W kuchni najlepiej się rozmawia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts