Piątka 17.12.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 http://www.bosko.pl/kartki/kartki/442.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.12.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 DPSia, zostaw że to biedne dziecko trochę samo Moze do jakiej dziewczyny kce iśc, Wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Kasica dobrze prawi Dajże Mu z lekka odsapnąć Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 17.12.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam. Chyba Depesia wsiąkła w wir dogadzania synkowi. A niech mu będzie. My ją mamy na codzień, a on tylko na święta. Utuczyć go raczej nie utuczy, bo to chudzielec jest. Ale niech se poje, bo w Anglii kiepsko karmią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Aaaaaaaaaaaa!!!!!! Ten ^%$@#%&(*^$# Orange!!!!!! Nawet nie wiem, czy wyśle tego posta - od wczoraj nie mogę się za nic z netem połączyć. Kochani, jsk da radę, to zalecę jeszcze do Waszych komentów, jak nie, to widziałam, buziaki z satysfakcją odbieram i bardzo chętnie bym z Wami pogadała, ale tutaj na strychu zimno jak piorun, Nikogo w domu nie było, a tylko u chłopaków jakikowiek ślad łączności jest. Cieszymy się Synkiem, wciąż nam wszystko opowiada, fajnie jest bardzo. Ewcia, podziękowania za pozdrówka. A Brazę gdzie wcięło? Zeljka to dobrze gada, Ewa też, on chidzinka, niech je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A Brazę gdzie wcięło? a ja ? Odliczałem Ci - a ty jak się odwdzięczasz mojej "odliczance" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A Ty masz prawa specjalne, więc nie jęcz. Tylko Tobie wolno z gołą pałeczką po moim wątku latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A Ty masz prawa specjalne, więc nie jęcz. Tylko Tobie wolno z gołą pałeczką po moim wątku latać. Żonka opluła monitor (ze śmiechu oczywista) ... ale po kilku chwilach dojdzie do siebie i ..... .... .... PS. Świetna riposta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 nieee no szacun..dała ognia kobita nie w ciemie bitta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A Ty masz prawa specjalne, więc nie jęcz. Tylko Tobie wolno z gołą pałeczką po moim wątku latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 frosh druga czesc motta..hłe hłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Depsia to Ty tez Orange masz? Mi sie nawet wstrzelic udaje - jak widac - ale co se poprzeklinam - to moje. Usciski. Sluchaj teraz pilnie a potem powiesz jak tam jest. Choc gdzie bigosu nie znaja..., czy ja wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 frosh druga czesc motta..hłe hłe.. to jest smiertelnie powazna sprawa a ty sie nabijasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Depesiu rozpieszczaj syna ile wlezie i nacieszcie się nim!!! Fajnie, będziecie mieć prawdziwie rodzinne święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 frosh druga czesc motta..hłe hłe.. to jest smiertelnie powazna sprawa a ty sie nabijasz gdziez bym śmiał strach by mi nie pozwolił.. http://www.cosgan.de/images/midi/engel/g030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Taż jestem, nigdzie nie lazłam Jeno co ja będę przeszkadzać w rozpieszczaniu, Boszszeee, ta goła pałeczka powaliła mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 mnie też .... ....znając DePeSzkę .... to teraz się martwi, czy nie za daleko poszła w swoim poście .... i za chwilę go zmieni ..... taki charakter ... ... ale teraz już za późno .... skopiowałem posta ... i cytował będę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.12.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam! Wpadam na chwilkę, a tu goło i wesoło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam! Wpadam na chwilkę, a tu goło i wesoło! Normalka Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 DePeSzko wróć[/b] !!! Nic nie skopiowałem, słowo Gwoździka ! Odezwij się .... tekściaro jedna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts