kaśka maciej 18.12.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No jak tam Synuś?? Puściłaś Go w końcu na panny?????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jakie panny!! On ma pannę (przynajmniej miał ostatnio) na studiach, to niech jej będzie wierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no wlasnie ta panna to wciaz aktualna , bo z tymi mlodymi teraz nigdy nie wiadomo ? ale kaska ma racje, z jakas kolezanka moglby sie spotkac , przecie to nic strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Cześć, rybeńki! W życiu tamtego posta nie zmienię Gwoździku, toż to taki niewinny tekst... Ja tam nie wiem, czego wszyscy się dopatrują. Synek napawa się domem, ja Synkiem. Zakupów niezbędnych troszkę Mu zrobilismy, troszkę razem chleba upiekliśmy. Własnie Młodszy obraził się śmiertelnie, bo zabroniłam marcowej osiemnastki w świetlicy wiejskiej, nad którą mieszka stara ciężko chora kobieta i rodzina z dwójką małych dzieci. A on chce muzykę puszczać na wzmacniaczu i kolumnach każda po 120 wat. Jakby mu jadalni w gospodarstwie było mało, smarkaczowi. Jadalnia w oddzielnym budynku, nikogo nie ma tam, niech sobie grają i tańczą. Najgorszy kłopot mam oczywiście z prezentem dla Mojnego. Nadal nic nie mam dla Niego. I pojęcia bladego, co kupić. Ło matko, jak ciężko facetowi fajny niedrogi prezent kupić... Wiecie co? Świat to jednak mały jest. Zajeżdżamy na lotnisko w Berlinie, na dziecko czekamy i kogo widxzimy na odprawie do samolotu do Anglii? Znajomych ze wsi gminnej. Nawet nas nie zauważyli. Żałowaliśmy, że nie wpadliśmy na pomysł zrobienia im fotki, zanim zniknęli w hali odpraw. Ale by miny mieli, jakbyśmy im potem pokazali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ja kupiłam mojemu....echosondę Mój wędkarzem jest. Echosondy jeszcze nie ma więc będzie miał nowa zabawkę a ja wreszcie może sie jakiej ryby na talerzu doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No wreszcie. Ten post o usunięciu to taka podpucha była ... Kup Mężowi perkusję !!! Nauczę go grać ... A tak bardziej serio to kup mu coś z elektronika związanego (telefon, aparat foto itp.) Faceci lubią zabawki. Wiem to po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.12.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 mayland: trzeba było trotylu kupić, to może byś się ryby doczekała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 mlodemu sie nie dziw depeesia tez bym chciala w remizie ale twoje argumenty przemawiaja za tym zeby zrobic w "goscinnym" ludzie, ile tam miejsca jest !!! mozna robic cuda i niewidy i jeszcze takie tam jakies przejdzie mu , musisz odczekac .... nadal nie wiem co z twoja angielska synowa a ciekawosc mnie zzera a najlepiej jakbys wziela starszego i do mnie z nim przyjechala mam corke na wydaniu, moze wpadlaby mu w oko nie mniej ekscentryczna od tej zagramanicznej mloda, gospodarna, ladna , madra, zabawna (no cala mama po prostu ) nie wypada tak dziecka reklamowac i zostaloby wszystko w jednej rodzinie czekam na froscheczka , zaraz wroci z pracy i bedziemy jesc .....obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Biała znając "szczęście" mojego to mogłoby mu jeszcze co urwać przy okazji trotylu więc ryzykować nie będę bo niektóre częsci ciała się czasem przydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Frosia - ja obu wezmę, a nuż się jakoś uda. Nie mam najmniejszych w atpliwości, że taka synowa tyo miodzio byłby. Nie wiem, co Ona by powiedziała na taką wredną teściową. Panna niby aktualna, ale co to szkodzi spróbować cos zmienić? Jak ja bym potem wnukom w te oczka skośne prosto spojrzała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Frośka, Ty siędobrze zastanów, co też i złego Twoja córcia takiego zrobiła, że chcesz Ja wpakować w taką teściową To jeszcze tylko zapytam, dlaczego Depsia jeszcze nie śpi i spadam, bo kopa zarobię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.12.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Frośka, Ty siędobrze zastanów, co też i złego Twoja córcia takiego zrobiła, że chcesz Ja wpakować w taką teściową To jeszcze tylko zapytam, dlaczego Depsia jeszcze nie śpi i spadam, bo kopa zarobię!!!! ojjjjjj bojaj, bojaj z prezentem dla mojnego też mam zgryza buziaki zostawiam i lecę dalej gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Moja synowa musi bardzo kochać synusia. Jeśli tak będzie - będę prawie normalną teściową! Chałupa już prawie przystrojona, lampki w ogrodzie założone. Trza pomału jakąś kieckę świąteczną szykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.12.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Cześć u mnie sie sprawdzają np. płyty muzyczne i słuchowiska , książki, kabarety na cd..bo jak nie ma czas w domu to słucha w aucie lub z telefonu..i tak jak Gwździk radzi..wszelkie zabawki a może jakieś fajne śmieszne wasze zdjęcie, albo kolaż z kilku na np. formę zakładki do książek, notesu i oddać do laminowania..to groszowe koszty.. dobrego dnia zostawiam Was, mam dużo pracy, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dziendoberek..snieg u was pada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.12.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ni..u mnie mży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 19.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzień dobry. Ja chcę śnieguuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 to na slunsk przyjechac musisz:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dobry dzionek!U nas od rana cóś z nieba ciapie. Jakby śnieg, ale na ziemi znika...Obsłużyłam wigilię w szkole (Na szczęście na ostatnim zebraniu był Andrzej, więc ciasto nam nie przypadlo w udziale - hehehe, u nas to przecież i tak on by piekł!!! No ale na to nikt nie wpadł, więc obecne na zebraniu mamy zaszczyt kopnął i mi została tylko sama obecność tudzież obsługa imprezy.), zakupy zrobiłam na targu, belę siana między innymi przywiozłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wesołych Świąt, błogosławieństwa Dzieciny, radości i uśmiechu w każdym dniu nadchodzącego roku, słońca i pogody ducha, ciepła rodzinnego, hartu ducha, wsparcia bliskich i radości dawania i wspierania serdecznie życzy Wasza DPS http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts