Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień doberek! :D

Aga, Frosia - dziękuję za przemiłe spotkania, wspaniale było Was zobaczyć! :D

Co do magnesiku - teraz to już pozostaje Wam zabrać go ze sobą, jak będziecie jechali do mnie. :D Braza może przyjechać w tym samym czasie, będzie spotkanie w komisji trójstronnej. :lol:

Frosia, nakarmiłaś nas jak małe misie, ledwośmy się ruszali w drodze powrotnej! :lol: Z B. wyjechaliśmy bez żadnych problemów, poza drobnym zdarzeniem, kiedy oboje z Pawłem mówiliśmy; "teraz będzie długo prosto", po czym w tym samym momencie Paweł... skręcił. "Bo tam było na Kraków" :o :lol:

Ale udało się zaraz wrócić na właściwą drogę. :lol:

I jeszcze coś Wam powiem. Na święta w Krakowie byliśmy, fajnie bardzo było, ale w domu to jednak najlepiej jest. :lol:

Bo mozna spać we własnym łóżku. 8) :lol:

Tak, tak, tak!!! :D :D :D

U mnie jest idealnie, bo pośrodku. :lol:

Jak Agdusie latem przyjadą, to i Ty mogłabyś. Na konie też u nas mozna polatać. 8)

To własne łóżko i mąż to jednak fajna sprawa, nie? :lol:

:lol: miiałaś objazdowe święta :) fajnie :)

ja ostatnio byłam w delegacji miałam w pokoju małżeńskie łoże a byłam sama i się nie mogłam wyspać :lol: nie ma to jak własne łóżeczko i własna pościel i własny mąż :lol:

oj chyba tak każdy woli :D

swoje własne łóżko, pościel i współmałżonka :D

Zwłaszcza współmałżonka swojego wolę. Łóżko i pościel mogą być obce, ale małżonek koniecznie mój własny. Inaczej chyba jakiś dyskomfort bym odczuwała...

Spoko, spoko, a może to już Wy do mnie przyjedziecie... fajnie by było, no nie!!!! Starania czynię, przysięgam!!!!

Lato Wasze, zima nasza!!!

Latem to się nie wywiniemy, szans nie ma!

A zimą Wam nie darujemy!!!

Sprawiedliwość musi być!!!

Do Depsi możemy przeca latem się zjechać razem - prosto z Kołobrzegu! Może do tego czasu będziemu mieć tourana?

Ja to chciałam powiedzieć, że my zimą regularnie dość nawiedzamy, tylko Braza się zaniedbuje. 8)

A latem w ogrodzie namiot rozstawimy, kto w chałupie się nie zmieści będzie spał w namiocie, grill fajny jest teraz wymurowany, basen czeka, można imprezować. 8) :D

Touran na 100%. Najlepiej żółciutki, ale ostatecznie każdy kolor przełknę (im ciemniejszy tym gorzej), jeżeli będzie to okazja np. autko starsze więc tanie, ale niejeżdżone prawie (takie cuda się zdarzają). No i klima koniecznie, bo mam dosyć pieczenia się latem albo jeżdżenia nocami żeby upału uniknąć.

Ja to chciałam powiedzieć, że my zimą regularnie dość nawiedzamy, tylko Braza się zaniedbuje. 8)

A latem w ogrodzie namiot rozstawimy, kto w chałupie się nie zmieści będzie spał w namiocie, grill fajny jest teraz wymurowany, basen czeka, można imprezować. 8) :D

Ty się tak nie reklamuj, bo ci zrobię Najazd Hunów :lol: :lol: :wink:

Cześć

A zaprosisz kogoś, kto obgaduje Twoją przyszłą synową ???:D

Cześć, jak tam po świętach ?

Po świętach wiadomo - doopa znów urosła... :oops:

Jak zechcesz przyjechać, to się wytłumaczysz i jakoś to będzie. :lol:

Kaśka - obiecanki cacanki, już ja tyle na Ciebie czekam, że nie wiem, kiedy Ty w końcu Hunem zostaniesz. :D

Braza - teraz szukaj linków do żółtych touranów, może szybciej kupią i zajedziesz z klasą. :p

Braza - teraz szukaj linków do żółtych touranów, może szybciej kupią i zajedziesz z klasą. :p

Noo! Tylko jeszcze czekamy na decyzję banku, który ma nam dać kaskę na tego żółtego tourana. Inny też może być. Byle nie czarny albo granatowy, bo on sam z siebie strasznie poważnie wygląda, a w tych ciemnych kolorach to już w ogóle...

No dobra...

Ostatecznie może być i ciemny...

Byle tych 7 miejsc mieć wreszcie!