magi 29.12.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 d.bry co ja to właściwie miałam powiedzieć jak pragnę zdrowia skleroza no nic muszę wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Musi być touran? Mogę odsprzedać moją zafirkę Tez ma 7 miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Myśleliśmy o zafirze, tańsza jest od tourana, ale dużo złego się o Oplach nasłuchaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A mój Tata miał i chwalił sobie, bardzo zadowolony był. Taki jakiś zafira chyba właśnie, więcej miejsc i diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Pytałam w specjalnie założonym wewątku w poradach życiowych i nikt zafiry nie chwalił. Szkoda, bo tańsza od tourana... My nie zmienimy autka na nowe za trzy lata, więc chyba jednak lepiej kupić droższe a lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Ja tam linków szukać nie będę ... mam jednego linka, za to dobrego Rany, boskie, nie wiem czy przełknie ten żółty kolorek, ale chyba innego wyjścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Agduś na forum budowlanym o samochody pytasz? Vw to dobry wybór, napewno bedziecie zadowoleni. Czytałaś ostani ranking najbardziej awaryjnych samochodów na rynku? Podsumowanie było jedno: NIC NA "F" czyli francuza i forda Ale czy odrazu mamy ich nie kupować? To tylko opinie. niewiadomo tak naprawdę na jaki samochód się trafi, nawet kupując w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Na tym forumie można o wszystko pytać. Ostatnio o szpitalach położniczych, potrawach wigilijnych, problemach z teściowymi i niegrzecznymi kotami się tu dyskutuje. To czemu o autko nie zapytać? Andrzej podszedł bardziej pragmatycznie do sprawy i fora samochodowe zwiedził. Wniosek był jeden: VW trza kupic i tyle. Braza, Ty się tą żółcią tak nie sugeruj. To tylko takie dziwactwo małe jest. Wolę granatowy karawan, ale sprawny niż żółciutkiego jak kaczuszka gracioszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.12.2008 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 http://www.toast.1k.pl/?od=ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Wniosek był jeden: VW trza kupic i tyle. podobno .... najlepszy Ford co sie nazywo VW Golf to opinio mojego mechanika PS. on mi leczy ..... forda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ja to chyba jakieś nietypowe kontakty mam. Teść fordem jeździ. Zadowolony jak 150. Piękna pogoda dzisiaj u nas - lekki mrozik, słoneczko, szron błyszczący wokół... Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 hej depeesia ciesze sie ,ze dojechaliscie calo i zdrowo do domu to ja serdecznie dziekuje , ze znalezliscie chwilke ,zeby mnie odwiedzic jeszcze raz przepraszam za brak klusek , nastepnym razem postaram sie poprawic lece do fryzjera...nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Piękna pogoda dzisiaj u nas - lekki mrozik, słoneczko, szron błyszczący wokół... Super! tak jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 hej depeesia ciesze sie ,ze dojechaliscie calo i zdrowo do domu to ja serdecznie dziekuje , ze znalezliscie chwilke ,zeby mnie odwiedzic jeszcze raz przepraszam za brak klusek , nastepnym razem postaram sie poprawic lece do fryzjera...nara Ty weź się nie wygłupiaj z tymi kluskami - i tak nie przepadam. Kapustka i sałateczka - to jest to! No i te makówki... Zapiszę się do partii Froscha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 hej depeesia ciesze sie ,ze dojechaliscie calo i zdrowo do domu to ja serdecznie dziekuje , ze znalezliscie chwilke ,zeby mnie odwiedzic jeszcze raz przepraszam za brak klusek , nastepnym razem postaram sie poprawic lece do fryzjera...nara Ty weź się nie wygłupiaj z tymi kluskami - i tak nie przepadam. Kapustka i sałateczka - to jest to! No i te makówki... Zapiszę się do partii Froscha. przepraszalam P. dla Ciebie nie bylabym tak mila do tej Partii tez sie zapisuje ... lece pomalowac pazurki mam spotkanie rocznika z podstawowki po 25-u latach troche sie stresuje nareczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.12.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mówi się "ford goowno wort" albo "nie każda morda pasuje do forda" jeżdziłam fordem i morda mi pasowała Miłej zabawy Frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Przylazłam, bo się z lekka stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Przylazłam, bo się z lekka stęskniłam A ja nadal w ślad za Tobą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Przylazłam, bo się z lekka stęskniłam A ja nadal w ślad za Tobą. Pozdrawiam Sama przyjemnośc, gdy taki fajny facet za mną łazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 no jakoś niemrawo tutaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts