braza 30.10.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Bo kuchnia zbliża ludzi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.10.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 U mnie po zabudowie salonu w kominek część jadalnia+kuchnia okazała się naprawdę okazała. Ciekawe czy chetnie tam będziemy przesiadywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 U mnie po zabudowie salonu w kominek część jadalnia+kuchnia okazała się naprawdę okazała. Ciekawe czy chetnie tam będziemy przesiadywać Na pewno tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 U mnie po zabudowie salonu w kominek część jadalnia+kuchnia okazała się naprawdę okazała. Ciekawe czy chetnie tam będziemy przesiadywać Przy kominku??? -- zawsze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jest w kuchniach coś takiego, co zbliża ludzi. Chyba jakiś atawizm w nas się odzywa - ognisko, ciepło, micha... I nie chce się stamtąd wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Brazunia, dla Ciebie zawsze będzie krzesełko, choćbym sama stać miała. Ja Tobie ustapie miejsca . Mi i tak zwykle ciezko usiedziej dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To ja na wszelki wypadek zostawię już jedno, co by nie było, że inni stoją http://www.fotosearch.pl/comp/unz/unz278/czerwony-krzeslo-trawa-~-u16873944.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Wow, Brazunia, jakie fajne! Jak masz to możesz więcej załatwić, jakoś się policzymy. Rrmi, ty lepiej nie stój, bo co ludzie na to powiedzą, że stoisz u mnie na imprezie. Poszukam Ci jakiegoś krzesełka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Eee tam, zaraz policzymy.... Coś się znajdzie, jeśli będzie taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Może takie:http://tbn0.google.com/images?q=tbn:MdItAltujhDKrM:univ.gda.pl/~literat/grafika/chair.jpg albo coś bardziej nowoczesnego?http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Aki62K034mH0xM:www.cad.pl/rys/KRZESLO.jpg Nie wiem, czemu nie udało mi się wkleić samych zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dla mnie to najlepsze takie jakieś wiejskie drewniane, podobne trochę do tych Brazowych wyżej. Ale możecie siadać i na tych, jak wolicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja wybiorę wygodne - na dłuższe posiady to konieczne - i nieustawione tyłem do drzwi (najlepiej plecami przy ścianie i zebym wszystkich i wszystko widziała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja wybiorę wygodne - na dłuższe posiady to konieczne - i nieustawione tyłem do drzwi (najlepiej plecami przy ścianie i zebym wszystkich i wszystko widziała). Nooo, Pani Profesor normalnie!!! Klasa na widoku Ja mogę byle gdzie, byle blisko grzybów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Agduś, to my chyba obok kuchni się usadowimy. Z tym, że tej kaflowej. Też tak mam - pod ścianą, w kącie, wszystko na widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Bardzo miło mi będzie!Za dużo weesternów się w dzieciństwie naoglądałyśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Bardzo miło mi będzie! Za dużo weesternów się w dzieciństwie naoglądałyśmy! Że niby co???? Że niby strzał w plecy od łowcy głów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Żaden westman nie siadał tyłem do drzwi! No chyba, że miał lustro przed sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Żaden westman nie siadał tyłem do drzwi! No chyba, że miał lustro przed sobą. Bierzemy ze sobą lustro!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Wolę piec za plecami. Zdecydowanie wolę! Co piec, to piec!A poza tym, ja sie w lustrze nie łapię. To mi sprawia drobny kłopot przy jeździe samochodem (opowiadanie jak z dreszcowca w dzienniku, ale to było rok temu), bo nijak nie wiem, co widzę w lusterkach. Cofam zazdroszcząc żyrafie długości i skrętności szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Gdybym musiała strzelać wedle tego, co widzę w lustrze, na pewno ustrzeliłabym nie tego, kogo trzeba. Chociaż, biorąc pod uwagę, że strzelać nie umiem, to może, celując w kogoś innego, trafiłabym bandytę? Kto ma ochotę spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts