bobowa budowniczowa 01.01.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Depesiu całej Twojej rodzince życzę dużo zdrowia, radości spełnienia wszystkich marzeń i oby ten Nowy Rok był dużo lepszy od 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za życzenia - oby się spełniły! Dzień dobry - a właściwie wcale nie dobry, Synek wyjeżdża... Pocieszam się, że wróci w marcu, więc w sumie niedługo już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 DPSia, nie becz Bedzie dobrze, co ma nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 02.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Zapakuj mu grube kurtki bo tu zimnica straszna, brr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Uściskaj Synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 No i już dzwonił, że wylądował w GB. Kurtkę zabrał dośc cienką ze sobą, mam nadzieję, że jakoś dojedzie pociągiem do swojego miasta, a tam ma w akademiku cieplutką kurteczkę. Kupił sporo różnych "przydasiów", najadł się dobrych rzeczy w domku, pobył niecałe 3 tygodnie i tyle Go widzieli. A u nas śnieg taki fajny, że aż miło. Spróbuję wrzucić kilka dzisiejszych zdjęć na fotosik, to w dzienniku bym Wam opisała... jeśli się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Udało się wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 I jeszcze pochwalić się chciałam. Dostałam dzisiaj pocztą niespodziankę od Redakcji! Zupełnie niespodziewanie przyszedł sobie do mnie prezent - firmowy pen drive Muratora. Bardzo ładny, czarno-srebrny. I bardzo się ucieszyłam z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Fajne zdjęcia w Dzienniku .... Masz więcej śniegu niż my ... ale to się zmieni .... Pozdrawiam w Nowym Roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ... i też dostałem od Redakcji .... aniołka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Depesiu- za Twoje zdrowie w Nowym Roku http://www.polki.pl/pub/06_2006/campari-shakerato.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 03.01.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja dziś byłam w twoim dzienniku Fajna, bardzo klimatyczna chatka, a ogród jaki piękny Dosiego Nowego Roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 03.01.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja chcę śniegu!!!! Wyobrażacie sobie, że moja córa może nawet nie wiedzieć co to jest śnieg przez najbliższe kilka lat. Toż to straszne! Pozdrówki dla synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dzień doberek! Zima u nas cudna, jak z obrazka! Śniegu jeszcze dopadało, mrozik -6*C - super!!! Biała - no to musowo przywieźć dziecię do Polski czasem, do Babci na zimę. No i święta w Polsce musowo Julce pokazać - przecie tam takich cudnych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jacki - dziękuję bardzo, cieszę się, że Ci się podobało. Zaglądaj częściej, będzie miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ew-cia - jak miło, że wpadłaś, zaglądaj częściej, to może i częściej się jakoś napijemy z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Gwoździku, a co dostałeś - też flasha? I w ogóle dlaczego ostatnio tak jakoś mało Cię widać? Co kombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 "Dostałem" aniołka ... wylicytowanego przeze mnie przed Świętami. A co do mojej obecności ... to zajrzyj do (Pół)dziennika Gwoździka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Czy u Ciebie Depsiu też szybko trzeba skończyć stronkę Jestem, jakby kto nie zauważył!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ja też dzień doberek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts