braza 03.01.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Postaram się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Oooo, jak fajnie, nowa stronka! Braza się znalazła i Gosia też - baaaardzo dobrze. Proszę nie znikać mi. Zima u nas cudna, śnieg, mróz i światełka świąteczne. A na moje zdjęcia w dzienniku nikt nie patrzy, tylko Gwoździk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Boszszeeee ... cudoooooo!!!!!!! O takim śniegu to w mojej Perle Bałtyku narazie tylko pomarzyć mogę!!!!! Jutro, jak nie zapomnę aparatu, porobię zdjęcia padoków i Brazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 a ja z tej zazdrości to zielona jestem no tak pięknie to u nas nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Byłam, widziałam, oj ja ja bym się tam ..........wytarzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No, teraz się czuję doceniona. Braza, nie ściemniaj, nad morzem w śniegu przepięknie jest, wiem na pewno. Gosia, czy Ty pewna jesteś, że nie masz żadnych ładnych zdjęć do pokazania? Jeśli tak, to proszę szybko zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Nie ściemniam, pewnie że fajnie jest, ale jeszcze trzeba tam dotrzeć A ja mam całe 600 m do przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Depesia na mrozie nasz aparat odmawia współpracy no zacina się i już a i ja ciepluch jestem i przy kominku siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Popołudniowe witanko!Ślicznie u Ciebie Depeesiu, ale i u nas biało! Dziecka znów dzisiaj się w śniegu tarzały i z psicy renifera robiły. A co Ci świeci pod śniegiem? Nasza jodełka jeszcze za mała na lampki - ledwie ponad trawę wystaje. Sprzedawca obiecał, że ta odmiana szybko rośnie, więc może niedługo...Sobota była dla nas, jak zwykle, robocza (Andrzej garaż kończył odgruzowywać, a ja mu trochę pomogłam, a potem siadłam do korekty), ale na jutro planowaliśmy ianuguracyjne w tym roku narty. Jednak trochę mnie zniechęca prognoza pogody - wiatr, zimno i pochmurno zapowiadają. Najgorszy z tego jest wiatr. Dobrze, że orzechy i brzoskwinię zdążyłam poowijać trawskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 to moze sie dołoże dziendophry... ło matko s córkhom pieknie ujełas zime na fotkach naphrawdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Świetne zdjecia Taka zima mi się podoba, na zdjęciach znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 U mnie pod śniegiem to lampki na jodle koreańskiej świecą, jodła jest naszą ogrodową choinką. Jodełki szybko rosną, najdalej za 2 lata będzie już całkiem spora, Agduś. Bardzo dziękuję wszystkim za słowa uznania za zdjęcia, ale to nie moja zasługa - po prostu zrobiło się jak w górach, z czego bardzo się cieszymy, bo to rzadko u nas jest. Gosia - rób zdjęcia przez okno. No to ja lecę spać. I jeszcze muszę zajrzeć do młodszego dziecka - czegoś złapał jaieś grypsko wczoraj w tym Berlinie, dzisiaj ma temperaturę, gardło, katar itd. Walczyłam jak lew, żeby zdusić to w zarodku, zobaczymy, może się uda z pomocą czosnku, syropu z czarnego bzu i łóżka. Jak On tę grypę złapał to ja nijak nie wiem - był cały czas razem z nami, a wszyscy zdrowiutcy poza nim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Nie chcę Cię martwić, ale złapać musiał wcześniej. Grypa jakiś czas się wykluwa.Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Pozdrów Młodszego, zdróweczka życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzisiaj już lepiej, ale jeszcze będziemy walczyć, coby to dobić. Tm bardziej, że dzisiaj to i ja "coś" czuję i Mojny też. Jedzie u nas czosnkiem, że chyba nikt by nie zdzierżył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Mi czosnek nie przeszkadza, wcale a wcale ... to tak na wszelki wypadek mówię Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja też lubię czosnek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 U mnie spadło troche sniegu i się postradać z radości nie mogę Ale daleko nam do Waszej pięknej zimy!!! Zazdroszcze tego sniegu i tych widoków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No jest pięknie, naprawdę. Karo radośnie gania podrzucając śnieg nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts