Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Zeljko, ja to z przyjemnością i z radością kawę z Tobą i ze Stefkiem też, coś dla Niego dobrego bym przygotowała, żebyście tylko jakoś się do nas wybrali. :D

Karusiowi kurteczkę założyłam - jest zbulwersowany i zdezorientowany nakładaniem na niego jakichś szmat. Nie chce biegać, tylko stoi nieruchomo z opuszczoną głową i ogonem, a wzrok ma taki, jakbym go gazetą zabiła. :lol:

Obraził sie i poszedł do budy. :o

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No widzisz, Duszku, chciałam, żeby dupka mu nie marzła, ale on ma to w dupce... :lol:

Chce latać tylko w swoim futerku, a nie w kurteczce. 8)

A u nas zima wciąż piękna, słoneczna i mroźna. :D

Aż się chce z domu wyleźć i zdjęcia porobić, pospacerować, popodziwiać. 8) :D

Karusia do sieni to zaciągać prawie siłą trzeba. :-?

Bunkruje sie w budzie i zapiera wszystkimi czterema przed meldowaniem go w sieni. :o

Mojny to ostatnio co wieczór musi się dobrze namęczyć, żeby go do domu wziąć. :lol:

Jak już da się zaprowadzić to zrezygnowany kładzie się na swój dywanik i czeka do rana, ale rano rwie się na dwór jak najszybciej, jak się da to i o 6.00. :lol:

Dbamy o niego i dobrze ma, nie ma powodu, żeby się martwić o niego.

Oooo, znalazłeś się, wróciłeś - jak dobrze. :D

A też u Was wszystko tak na żółto, jak pyli? :roll:

U nas wtedy to domek dla gości wygląda, jakby go ktoś specjalnie posypywał tym żółtym pyłkiem. :-? :lol:

Mrozik piękny, -15*C, słoneczko jeszcze świeci, ale już za godzinkę - dwie ma się schować, przyjdą chmurki i znowu będzie padał śnieg. 8)

Pięknie będzie znowu!!! :D

Oooo, znalazłeś się, wróciłeś - jak dobrze. :D

A też u Was wszystko tak na żółto, jak pyli? :roll:

U nas wtedy to domek dla gości wygląda, jakby go ktoś specjalnie posypywał tym żółtym pyłkiem. :-? :lol:

...

... codziennie na tarasie trzeba sprzątać to żółte gówno :evil:

...

a ty Paul, jestes zwyczajnym sadysta :evil:

myslam, ze dobry , zyczliwy facet z Ciebie ..... :roll: :wink:

... hmmm ... no wiesz jakby to powiedzieć ... no zima jest ... w nocy zimnawo :(

pozdróweczka

ps - róża zakwitła :wink:

Witam wszystkich cieplutko!!! Ależ dzisiaj śnieżyło u mnie, przy okazji wiatr jak piorun i normalnie biała ściana powstała, nic nie było widać!!! Ale ja lubię zimę!!!!

Depsia, tak patrzę na Karusia ... czy on musi w ubranku??? Ze zdjęcia przynajmniej wnioskuję, że sierść ma dość grubą i zbitą, nie powinno mu być zimno w ciągu dnia. A w nocy to niech sobie pyszczy ile chce, ale na dworze nie morze zostać :D

Chefie ... no zimę macie jak smok, pewnie w nocy to i do +12 temperatura spada, coooo :wink: :D Jak to przetrwać :roll: :wink:

Pozdrawiam serdecznie i buziaki Wam zostawiam :D

...

Chefie ... no zimę macie jak smok, pewnie w nocy to i do +12 temperatura spada, coooo :wink: :D Jak to przetrwać :roll: :wink:

...

... nie ... no aż tak zimno teraz nie jest ... ale 16 to nad ranem ... brrr ... trzeba w ciepłym szlafroczku na papieroska :evil:

...

...

... nie ... no aż tak zimno teraz nie jest ... ale 16 to nad ranem ... brrr ... trzeba w ciepłym szlafroczku na papieroska :evil:

Ja bym nie wyszła... :wink: Zapaliłabym w domu, niestety!