braza 07.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 To w Twoim dużym domu będzie... śmierdziało Ale i tak przyjedziemy... latem. Zaraz tam śmierdziało .... przeczulona jesteś Coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Będzie cuchnęło. Wiem na pewno. Pawełku, czy Ty chociaż paszczę myjesz po papierosku, żeby Tereni nie chuchać? Uff, dzisiaj łączy net jakby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A się czepiacie tych fajek Nie macie już czegoś innego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale masz piękną choinkę , dopiero teraz ją zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień doberek Depsiu - ależ u Ciebie bajkowo jest Cudnie Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Mikusia, jak miło!!!! Czego się nie odzywasz częściej? Maluszku, wszelki duch, dobrze, że się znalazłaś! Tobie także wszystkiego najlepszego w nowym roku! Dzień doberek wszystkim. Coś na miły dzionek: http://images44.fotosik.pl/47/0ec40aedc96e9168.jpg http://images34.fotosik.pl/432/1e59da402fee0983.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Pamiętam tę furtkę, pamiętam Teraz wygląda jeszcze bardziej bajecznie Karuś na szczęśliwego w tej derce to nie wygląda Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 o lol Karek grozny jak Gestapo w mundurze boski !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Będzie cuchnęło. Wiem na pewno. Pawełku, czy Ty chociaż paszczę myjesz po papierosku, żeby Tereni nie chuchać? Uff, dzisiaj łączy net jakby ... ... no coś strasznego ... by dać odpór i nastrój se poprawić, krok pewien popełniłem: http://forum.muratordom.pl/post2986417.htm#2986417 buźka (bez płukania Listerine'm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Chefie ... no byłam i powiem ... biedni jesteście No żal mi Was jak nie wiem co, moge zostać Waszą honorową orędowniczką - szczególnie w sprawie dymka w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 jaki kubraczek psiak ma chociaż mu cieplutko pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Będzie cuchnęło. Wiem na pewno. Pawełku, czy Ty chociaż paszczę myjesz po papierosku, żeby Tereni nie chuchać? Uff, dzisiaj łączy net jakby ... ... no coś strasznego ... by dać odpór i nastrój se poprawić, krok pewien popełniłem: http://forum.muratordom.pl/post2986417.htm#2986417 buźka (bez płukania Listerine'm) Ty nie narzekaj, tylko maila odbierz i zarezerwuj czas na jego przeczytanie. Dziewczynki -teraz to Karo i tak się już troszkę przyzwyczaił, ale na początku wyglądał jak siedem nieszczęść i ósme malutkie. Też zauważyłam, że na zdjęciach wychodzi z bardzo groźną miną. No tyle jego, że na zdjęciach chociaż groźnie wygląda. Chociaż nie powiem, potrafi grożnie warknąć a o listonosza całość to czasem aż się boję trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 powies fotke Karolka na bramie , nikt niepozadany nie wlezie ja i tak sie go nie boje , bo.......siedze zawsze w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Chefie no nie wykazałam sie współczuciem, nawet odrobinkę Ale licze na łagodny wymiar kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Frosia - Ciebie Karuś i tak pokocha od pierwszego wejrzenia, to ja wiem na pewno. Mayland - Ty chyba zaćmienie jakieś miałaś, jak tam do nich tak gadałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ech, od zarania świata pewnie te same problemy są w małżeństwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hmmm a może lepiej było wogóle nic nie gadać? Niech se chopy żyjom w nieswiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja nie wykazałam się zbutnią odwagą i tam się nie wypowiadałam, ale ... może mi kurażu przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ty, Brazunia, to wykazałaś się pełnym tchórzostwem i lizusostwem. Zwłaszcza w kwestii honorowego rzecznictwa, Ty zdrajczynio rodu kobiecego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ty, Brazunia, to wykazałaś się pełnym tchórzostwem i lizusostwem. Zwłaszcza w kwestii honorowego rzecznictwa, Ty zdrajczynio rodu kobiecego. a o co kaman????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts