Gwoździk 09.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kurczę, a ja się tak cieszyłam... ...no i słusznie .... jak dobrze czytałaś powyższe, to możesz być pewna, że za kilka dni będę niepalącym ... Do tej pory myślałem, że tylko Żonka się o mnie martwi ... a tu ... Chyba z radości pójdę zapalić z Żonką..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Wariactwo jakieś z tym rzucaniem palenia Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 brazula jak sie czuje corka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 właśnie witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Z lekka do dupy, ale się trzyma. Noc była przekichana, niestety, wymęczyła się bidula totalnie, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień da Jej odpocząć. Nie ma ochoty na jedzenie czegokolwiek, ale próbuję chociaż parę łyżeczek ryżóweczki w Nią wmusić, toż żołądek ma kompletnie "wyprany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 no i dobrze braza dogadzaj malej i rob wszystko dla niej , nawet jesli tego nie lubisz robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Eeeee ... nooooo . pracowita to ja może nadmiernie nie jestem, ale jak córcia taka bidula to trzeba Jej z lekka podogadzać. Jasna dupa, znowu Ją brzuch boli, godzinę temu ibuprom Jej dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nie dawaj ibupromu, jest bardzo szkodliwy dla żołądka. Jeśli musisz podać coś p/bólowego i p/gorączkowego to daj raczej Saridon, Apap, Gripex. Ibuprom to świństwo jest. Na bóle brzucha nie pomoże, prędzej coś rozkurczowego albo jesli ma biegunkę to np. stoperan. Do jedzenia nie namawiaj jej, żołądek wymęczony, niech odpocznie od trawienia, przez te 2 dni nic jej nie będzie, tylko niech dużo pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Okey, idę zaraz Apap kupić. Nospę jeszcze mam ... w nocy to nic nie dawało, bo co wzięła tabletkę, to oddała Nie zmuszam do jedzenia, ale parę łyżeczek ryżu na rosole wessała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Jeśli nie może popijać, to można spróbować rozkruszyć tabletkę bardzo dokładnie, albo - tak jak któraś z dziewczyn radziła - użyć czopków, szybciej zadziała i nie spowoduje torsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Czopki też odpadają ... leci Na szczęście chyba torsje ma za sobą, od 2 w nocy już nie wymiotuje. Kupiłam Apap i gorzką czekoladę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 a dlaczego niby nie aspirynka??lub polopirynka ..hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Bo ma podrażniony żołądek i to mocno, a apap jest najmniej ingerencyjny, ot dlatego. Cześć wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Hejka! Skoro już Jej tak nie męczy, to się w nocy wyśpi porządnie i jutro będzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mam takową nadzieję! Już po południu pospała ze dwie godzinki. Ale nadal brzuch Ją boli, właśnie przed chwilą podałam Jej Nospę, bo juz się zaczęła zwijać. Ale, idzie pewnie ku lepszemu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Pozdrów Ją od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej, choć powoli. U nas we wsi spotkanie kolędowe we świetlicy mielim, naśpiewałam się, że ho, ho! Uwielbiam śpiewać kolędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Pozdrowiłam!! Wieczorem zaczęła się zwijać znowu z bólu, to i uciekłam do Niej! Dzisiaj jeszcze nie narzeka, więc oby .... Cócia dziękuje ciociom Agdusi i Depsi za pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Pojechałam, wróciłam, a raportu z pola walki i wirusami brak. Brazunia, proszę się natychmiast poprawić. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Co tam słychać w wielkim świecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts