Agduś 11.01.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No własnie - co w wielkim swiecie?Ja byłam dzisiaj w tym całkiem malutkim, ale ładnie tam było - słoneczko i śnieg. Szkoda, że tyle luda wpadło na ten sam pomysł i kolejki do wyciągów tasiemcowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Wielki świat W domu mam wielki świat, świata tyle widze, co z psuką wyjdę siku (psuka, nie ja ). Depsiu, walka chyba wygrana, córcia jakby lepiej i już nie płacze, że "nienawidzi swojego życia" Dzięki Kochana za wsparcie i rosołkowe rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Hę? W wielkim świecie? Podobno żyją. U nas to teraz dopiero śniegi zaczynają lekko puszczać, więc dopiero gdzieś się ruszymy może za parę dni ze wsi do miasta. A co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Hę? W wielkim świecie? Podobno żyją. U nas to teraz dopiero śniegi zaczynają lekko puszczać, więc dopiero gdzieś się ruszymy może za parę dni ze wsi do miasta. A co tam u Was? U nas na wsi śniegi mają się wciąż dobrze Mróz jakby troszkę mniejszy, ale dalej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Znakiem tego cały wielki świat zasypany jeszcze śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Połowa ... poowa wielkiego świata, bo u mnie już śniegu nawet na lekarstwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Druga połowa wczasuje się nad morzem, więc śniegu nie ma. Jak tam, kończą się wreszcie choróbska? A tak mi się przypomniało - jak tam Katma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ptoszka w kadubku robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Połowa ... poowa wielkiego świata, bo u mnie już śniegu nawet na lekarstwo!!! Wyrazy współczucia! Nawet się nie dziwię, że nie masz ochoty wychodzić w ten wielki niezaśniezony świat! U nas jeszcze biało. I oby tak dalej, bo za tydzień mamy gości, więc z nart nici, za dwa - zobaczymy, jeżeli jakaś kasa się pojawi, to może pojedziemy. A na śnieg w nasze późne ferie to nie bardzo liczę... Szkoda, bo może kolejki do wyciągów byłyby ciut krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 U nas też jeszcze troszkę śniegu zostało Od dzisiaj znowu mróz więc może jeszcze przez jakiś czas będzie. Zdrófka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Cze, Maluszku! Gdzie Ty jesteś jak Ciebie nie ma, co? Agduś, u nas termin ferii ten sam co i Wasz - słabo jakoś to widzę ze śniegiem, chociaz nadzieję zawsze trzeba mieć. ptoszka w kadubku robia Że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Depsiu - jak mnie nie ma to w domu jestem Po 8 godzinach ślepienia w monitor w domu już mi się nie chce siadać przy kompie. Kiedy macie ferie - my od 19 stycznia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 przybiegłam się przywitać o zdrowie i dziecki zapytać.. dobre życzenia i buziaki zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Cze, Maluszku! Gdzie Ty jesteś jak Ciebie nie ma, co? Agduś, u nas termin ferii ten sam co i Wasz - słabo jakoś to widzę ze śniegiem, chociaz nadzieję zawsze trzeba mieć. ptoszka w kadubku robia Że co? Eeee, chyba nie ten sam termin. W zeszłym roku miałyśmy inne, to i w tym będą inne. My mamy od 16 lutego - ostatni termin. Za rok będziemy mieć pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Przywitać się przybiegłam do krainy baśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Cze, Maluszku! Gdzie Ty jesteś jak Ciebie nie ma, co? Agduś, u nas termin ferii ten sam co i Wasz - słabo jakoś to widzę ze śniegiem, chociaz nadzieję zawsze trzeba mieć. ptoszka w kadubku robia Że co? Eeee, chyba nie ten sam termin. W zeszłym roku miałyśmy inne, to i w tym będą inne. My mamy od 16 lutego - ostatni termin. Za rok będziemy mieć pierwszy. No to se zobacz, babo, na stronach MEN, że ten sam! Aniu - witaj, kochana, jak Ci się mieszka w ślicznym nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień doberek przyszłam powiedzieć i lecem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 się przyszłam przywitać dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień dobry, dzień dobry, kochane dziewczynki. Dzionek zapowiada się nam dzisiaj piekny, chyba z tego wszystkiego wezmę i wypróbuję przepis na bułki śniadaniowe. Chlebek już piekę swój, zachciało mi się bułeczek na śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.01.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 cześć Depesiu, trochę mi smaka narobiłaś..ja narazie wyrzekłam się chleba i mącznych ..i tak mi się chce pojeść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts