frosch 13.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 czesc depeesia tez pieklam rano buleczki a co? niech ma chlop cieplutkie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień doberek przyszłam powiedzieć i lecem dalej też powiem dzień dobry, ale nie lecę dalej, bo Froszka sie pomyśli, że za nią lotom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A nie latasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień doberek przyszłam powiedzieć i lecem dalej też powiem dzień dobry, ale nie lecę dalej, bo Froszka sie pomyśli, że za nią lotom jak se tak mysla to az mi warko robi ... .....na hercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A nie latasz? nawet do szkoły za nią dzisiaj polazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Tornister chociaż jej poniosłeś, mam nadzieję. Tylko nie wiem, co na to wszystko Frosch powie. Upiekłam bułeczki dzisiaj - pyszne! Wygladają jak te sklepowe kajzerki, ale smak mają o wiele lepszy. Mniam! Frosia - jak przyjedziecie to tylko swojski chlebek i bułeczki będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A nie latasz? nawet do szkoły za nią dzisiaj polazłem widzialach o malo zech sie nie posikala ze szczenscio musiolzes se na mie polukac , pra ??? jo tyz tynsknia za tobom .... depeeska trzymam cie za slowo ..... kiedys bylismy na kawie u kolezankii z froschem .ona piekla wlasnie chleb dla rodziny i......caly jej zjedlismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kochana, chlebuś to macie jak w banku - jeszcze Ciebie nauczę, zobaczysz, to proste jak budowa cepa, a robi się 10 minut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Upiekłam bułeczki dzisiaj - pyszne! Wygladają jak te sklepowe kajzerki, ale smak mają o wiele lepszy. Mniam! Samochwała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 chwolnożyć sie godo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Bo mam czym, to się chwalę! A Wy bułeczek nie macie takich i Wam szkoda. Chodźcie szybko, to Wam dam spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A te bułki to strasznie trudnę są do upieczenia???? Może bym się porwała na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Aniu - witaj, kochana, jak Ci się mieszka w ślicznym nowym domku? No dziękuje, dziękuję, na razie wszystko super Większych błędów nie popełniłam, no może mogłam zrobić ogrzewanie podłogowe w pralni ale to przecież pikuś A te bułeczki to mnie też zainteresowały Ja piekę chleb na zakwasie, z ziarnami i też się zażerają , ale jakbym jeszcze bułeczki upiekła to ...................hm.............mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 pochwalony żymły dzisioj som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Bo mam czym, to się chwalę! A Wy bułeczek nie macie takich i Wam szkoda. Chodźcie szybko, to Wam dam spróbować. jadłem, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No widzisz, Dochtór, chociaż raz mnie pochwaliłeś, bo myslałam, że już całkiem się odrzekłeś. Jamles, bułeczki są, ale ostatnie... A było 24... Ania, chcesz przepis? To Ci wieczorkiem podeślę. Albo może najlepiej napiszę na wątku chlebowym, to więcej osób skorzysta, np. Kasia. Teraz nie mam jak, bo poza domem jestem. I w ogóle, muszę zajrzeć do Ciebie na ten chlebek zakwasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Bułeczki? Mniammmm! Chyba Andrzeja pomolestuję o domowe bułeczki... A może dzisiaj chlebek by tak upiec?Rozszalałam się z tymi planami, bo wczoraj nadrobiłam zaległości w korekcie i jestem na bieżąco!Ale może dzisiaj się do tego jeszcze nie przyznam i sobie nadrobię trochę zapasu? Bo nie chce mi się odkopywać chałupy. Znacie ten kawał?Przychodzi facet do domu i już na podjeździe widzi, że coś jest nie tak. Dzieciaki brudne jak nieszczęście bawią się na schodach przed domem, a na jego widok biegną z krzykiem, że są głodne. Wchodzi do domu i czuje, że coś śmierdzi - kuweta kota pełna i bucha smrodem jak z murzyńskiej chaty. W kuchni brudne gary tworzą malowniczy stos w zlewie, zmywarka nierozładowana, kapcie się lepią do słodkiej plamy na środku podłogi, stół zalany mlekiem częściowo wylizanym przez kota. Na zimnej kuchence tylko brudna patelnia i żadnych kuszących obiadowych zapachów. Kot się drze, że głodny i kolęduje przy lodówce. W lodówce pusto. Facet zaniepokojony idzie na górę. Drzwi do łazienki otwarte, kosz na brudy pełny, że się z niego wysypuje. W korytarzu rozsypane zabawki, plamy z farbek na podłodze, a żony nie ma. Zagląda wreszcie do sypialni, a tam leży sobie żona - maseczka na twarzy, książka w ręce... - Co się tu dzieje? - pyta facet?- Pamiętasz kochanie, jak zawsze pytałeś, co ja do cholery robię w domu, kiedy ty ciężko pracujesz? No właśnie dzisiaj nie zrobiłam tego... Ja wprawdzie nie siedziałam z książką i maseczką, tylko robiłam korektę od rana do wieczora, ale naszej chałupy NAPRAWDĘ nie chcielibyście teraz oglądać! Niestety, najwyraźniej tyllko mnie ten stan przeszkadza. Jakoś powstrzymam się jeszcze dzisiaj... A tak w ogóle, to wlaśnie wróciłam z Krakowa - w sądzie byliśma, coby zarejestrować stowarzyszenie. Nie muszę pisać, że zostawiliśmy tam ryzę papieru i mam nie wiem skąd płynącą pewność, że czegoś tam brakuje...No i mam chwilkę czasu, bo za pół godzinki muszę biec do szkoły po Madzię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Wpadłam na chwilę zostawić trochę wirusów Do zobaczyska później, sprawdze czy podziałały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No dowcip śliczny, Agduś! A przepis na bułeczki wrzuciłam tutaj. Jesli ktoś skorzysta, będzie mi bardzo miło. Brazunia - czy Ty przypadkiem nie chcesz mnie zarazić? No ładnie to tak? I tak się nie dam, nie było mnie w domu, jak przyszłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Depsia, zrobilaś mi smaka tymi bułeczkami Tylko jak czytam DROŻDŻE to już wiem, że mi nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts