Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdybym musiała strzelać wedle tego, co widzę w lustrze, na pewno ustrzeliłabym nie tego, kogo trzeba. Chociaż, biorąc pod uwagę, że strzelać nie umiem, to może, celując w kogoś innego, trafiłabym bandytę? Kto ma ochotę spróbować?

To może ja się już Państwem pożegnam .....

Gdybym miała polegać na lustrze też bym pewnie nikomu krzywdy nie zrobiła :-?

A może właśnie by Ci się udało...?

A może żyrafy latają ....? Nie, podczas pierwszej jazdy samochodem udawałam, że wszystko co widzę jest dla mnie jasne, ale to ściema była ...

Chodzi Ci o niechęć do siedzenia tyłem do drzwi czy o nieumiejętność strzelania na podstawie obrazu w lustrze?

Podejrzliwość? Nie, to zbyt ludzkie. A lubienie czegoś za plecami raczej kojarzy mi się z jakimś pierwotnym instynktem.

Co do lustra, to pocieszam się, że to może efekt skrzyżowanej lateralizacji (zawszeć to lepsze tłumaczenie niż tumanizm zakierownicowy).

A nasza-nienasza kocia w łatki jest prześmieszna: najadła się i wygląda jak balonik z maleńkim ogonkiem (czarnym), małą główką i cieniutkimi łapkami. I umie mruczeć! (co wcale nie jest oczywiste, bo sąsiadka moich rodziców ma 4 koty i żaden nie mruczy, więc zazdrości mamie, która też ma 4 i wszystkie mruczą)

No właśnie. To jest naprawdę śmieszny widok, jak ona się naje: balonik, przy nim 4 łapki i malutka główka. :lol: Też mruczy. :D I jak tylko może, dokładnie wylizuje nasze ręce i twarze. "A kot mi mordę lizał!" :lol:

Frosiu moja, cieszę się, że dojechaliście cało i bez kłopotu. :D

Grzybki! :o A gdzieżeś Ty dzisiaj widziała u nas grzybki??? :o

Dowcipnisia! :lol:

Zajedźcie jak nie będzie święta i będzie można Froscha powozić wiadomą bryką! :wink:

Hahahaaaaa, rewizyta! :lol: :lol: :lol:

A gdzie niby mamy przyjechać? Do S.??? :lol: :lol: :lol:

Jak będzie nowy domek - z przyjemnością pierwsza się zamelduję. 8)

Do S. to Ty nas nie zapraszaj, bo to daleko jest i jakbyśmy jechali to na tydzień co najmniej! :p :lol:

Już Ty lepiej coś zbuduj, to my przyjedziemy. :roll: :D

Hahahaaaaa, rewizyta! :lol: :lol: :lol:

A gdzie niby mamy przyjechać? Do S.??? :lol: :lol: :lol:

Jak będzie nowy domek - z przyjemnością pierwsza się zamelduję. 8)

Do S. to Ty nas nie zapraszaj, bo to daleko jest i jakbyśmy jechali to na tydzień co najmniej! :p :lol:

Już Ty lepiej coś zbuduj, to my przyjedziemy. :roll: :D

mozesz do S.

mozesz i do B.

mnie jest wsjo rawno :D

byleby na tydzien 8) :wink:

Oj, Frosiu, Ty to człowieka zaraz za słówko łapiesz... :lol:

Gdzie by nas było stać na takie eskapady do S. Do B., do nowego domku, to już łatwiej, nie trzeba tyle piniądzorów. :wink:

Na razie przecież nie macie chyba oddzielnego swojego lokalu w B., żeby gości wołać. :D