Agduś 16.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Już się tak głośno nie przyznawaj. Ja Brazę zawsze rozumiem. A ja nie Nie rozumiem, gdy mówi, że lubi Vistę... że o kopceniu nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ... że o kopceniu nie wspomnę... ... "australijski temat" ... wraca jak bumerang ... "ciemiężenie i pozbawianie praw człowieka" (w krystalicznej postaci) pozdróweczka ps - również się ostatnio, prawie nigdzie "nie udzielam" ... "nie chcem, ale muszem" sam sobie stworzyć mniejsce pracy i się zatrudnić ... a czasu to niestety bardzo wiele zabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Już się tak głośno nie przyznawaj. Ja Brazę zawsze rozumiem. I za to między innymi Cię kocham Gwoździk - wyedukuju się w końcu Agduś - i tak Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Agduś - i tak Cię kocham I vice versa(l)! Poddaję się - nie zarywam kolejnej nocy. Ile zdążę dzisiaj w dzień, tyle zrobię i idę spać. A jutro na kulig, bo Andrzeja zmogło całkiem. SAM się wybrał do lekarza! Zaraz jadę po Niego do Podłęża, bo tam się przenieśliśmy od tutejszych koniowałów. Spać mi się chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Upieklam Twoje buleczki. Zrobilam wersje mediterana. Zamiast oleju dalam oliwe z oliwek a jako dodatek do srodka smazona cebulke i posiekane czarne oliwki. Zrobilam jakby male ciabatki, z gory posmarowalam zoltkiem i posypalam kminkiem. Studze wlasnie, ciekawa jakie beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Oooo, Zeljko, na pewno będa pyszne! Wrzuć chociaż fotkę jakąś, pocieszę się i ja - tym bardziej, że dzisiaj piekę i chlebek (już gotowy) i bułeczki (właśnie rosną). Już się tak głośno nie przyznawaj. Ja Brazę zawsze rozumiem. A ja nie Nie rozumiem, gdy mówi, że lubi Vistę... że o kopceniu nie wspomnę... No bo ja zawsze rozumiem co ona mówi. Tylko nie zawsze rozumiem dlaczego ona tak mówi. Coś z nią nie tego chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Oooo, Zeljko, na pewno będa pyszne! pozwolę sobie nie zgodzić się po diabła ten KMINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Oooo, Zeljko, na pewno będa pyszne! Wrzuć chociaż fotkę jakąś, pocieszę się i ja - tym bardziej, że dzisiaj piekę i chlebek (już gotowy) i bułeczki (właśnie rosną). Już się tak głośno nie przyznawaj. Ja Brazę zawsze rozumiem. A ja nie Nie rozumiem, gdy mówi, że lubi Vistę... że o kopceniu nie wspomnę... No bo ja zawsze rozumiem co ona mówi. Tylko nie zawsze rozumiem dlaczego ona tak mówi. Coś z nią nie tego chyba? Ależ ja się świetnie czuję Jamles, lubię kminek, noż mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Uwielbiam kminek! Sszkoda, że tylko ja w tym domu Mimo wszystko kapuśniaku bez duuużej ilości kminku sobie nie wyobrażam, a inne to niech se wybierają kminek. O! A taki świeżutki chlebek z masełkiem, solą i kminkiem! Mniam! Aż się zaśliniłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Kminek to jedyna przyprawa za którą nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 A ja nie lubię majeranku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja też nie przepadam jak jest go za dużo. Ale żurek i pieczone mięsko.....to tylko z majerankiem Choc przyznam, ze gotuję borgacz i do niego dodaję kminek. Akurat w tej potrawie mi nie przeszkadza. Nie lubię natomiast pieczywa z kminkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No i jak ładnie widac, że każdy ma inny trochę smak. Słuchajcie, upiekłam dzisiaj chlebek bez kminku, z tymiankiem i oregano, a oprócz tego bułeczki pszenne, takie śniadaniowe. Znalazłam świetny przepis - jeszcze szybszy niż poprzedni, a bułeczki wychodzą naprawdę znakomite! Mięciutkie, chrupiące, puszyste - rewelacyjne! Wkleiłam przepis w wątku piekarniczym, spróbujcie, bo bardzo prosty, a znakomity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Oooo, Zeljko, na pewno będa pyszne! pozwolę sobie nie zgodzić się po diabła ten KMINEK Kminek na ogol wspomaga trawienie. A ja mam troche problemow z watroba, wiec aby latwiej strawic smazona cebulke i oliwki. Ale jak nie lubisz, to sobie po prostu z gory zetrzesz i juz. A tak w ogole, to nie wtracaj sie do mojego gotowania. Nie chcesz jesc, to nie. Kminek mu sie nie podoba, ja Ci dam kminek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 A ja nie przepadam za oregano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Depsia fotka w moich komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Kminek to jedyna przyprawa za którą nie przepadam powiem więcej, ja go nie znoszę Podobno jak jest zmielony to jest znośny, ale nie próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Oooo, Zeljko, na pewno będa pyszne! pozwolę sobie nie zgodzić się po diabła ten KMINEK Kminek na ogol wspomaga trawienie. A ja mam troche problemow z watroba, wiec aby latwiej strawic smazona cebulke i oliwki. Ale jak nie lubisz, to sobie po prostu z gory zetrzesz i juz. A tak w ogole, to nie wtracaj sie do mojego gotowania. Nie chcesz jesc, to nie. Kminek mu sie nie podoba, ja Ci dam kminek. Ja tam bardzo chętnie, lubię pieczywo z kminkiem i lubię też majeranek i oregano. Mniam. Superowe te Twoje bułeczki, Zeljko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 A ja lubie jeszcze z czarnuszką. I nawet ostatnio parę razy udało mi sie kupić chlebek nią posypany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ...a ja lubię wszystko co ma w sobie dużą ilość żelaza .. ..........żelki mi smakują też ... szczególnie z Chorwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts