Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...

że o kopceniu nie wspomnę...

... "australijski temat" ... wraca jak bumerang :roll: :wink:

... "ciemiężenie i pozbawianie praw człowieka" (w krystalicznej postaci) :wink:

pozdróweczka

ps - również się ostatnio, prawie nigdzie "nie udzielam" ... "nie chcem, ale muszem" sam sobie stworzyć mniejsce pracy i się zatrudnić ... a czasu to niestety bardzo wiele zabiera :roll: :cry:

Agduś - i tak Cię kocham :D

I vice versa(l)!

Poddaję się - nie zarywam kolejnej nocy. Ile zdążę dzisiaj w dzień, tyle zrobię i idę spać. A jutro na kulig, bo Andrzeja zmogło całkiem. SAM się wybrał do lekarza! Zaraz jadę po Niego do Podłęża, bo tam się przenieśliśmy od tutejszych koniowałów. Spać mi się chce!

Upieklam Twoje buleczki. Zrobilam wersje mediterana. :D Zamiast oleju dalam oliwe z oliwek a jako dodatek do srodka smazona cebulke i posiekane czarne oliwki. Zrobilam jakby male ciabatki, z gory posmarowalam zoltkiem i posypalam kminkiem.

Studze wlasnie, ciekawa jakie beda. :D

Oooo, Zeljko, na pewno będa pyszne! Wrzuć chociaż fotkę jakąś, pocieszę się i ja - tym bardziej, że dzisiaj piekę i chlebek (już gotowy) i bułeczki (właśnie rosną). :D

Już się tak głośno nie przyznawaj. :D

Ja Brazę zawsze rozumiem. 8) :lol:

A ja nie :oops:

Nie rozumiem, gdy mówi, że lubi Vistę...

No bo ja zawsze rozumiem co ona mówi.

Tylko nie zawsze rozumiem dlaczego ona tak mówi.

Coś z nią nie tego chyba? :p

Oooo, Zeljko, na pewno będa pyszne! Wrzuć chociaż fotkę jakąś, pocieszę się i ja - tym bardziej, że dzisiaj piekę i chlebek (już gotowy) i bułeczki (właśnie rosną). :D

Już się tak głośno nie przyznawaj. :D

Ja Brazę zawsze rozumiem. 8) :lol:

A ja nie :oops:

Nie rozumiem, gdy mówi, że lubi Vistę...

No bo ja zawsze rozumiem co ona mówi.

Tylko nie zawsze rozumiem dlaczego ona tak mówi.

Coś z nią nie tego chyba? :p

Ależ ja się świetnie czuję :o

Jamles, lubię kminek, noż mea culpa :-? :oops:

Uwielbiam kminek! Sszkoda, że tylko ja w tym domu :( Mimo wszystko kapuśniaku bez duuużej ilości kminku sobie nie wyobrażam, a inne to niech se wybierają kminek. O! A taki świeżutki chlebek z masełkiem, solą i kminkiem! Mniam! Aż się zaśliniłam!

No i jak ładnie widac, że każdy ma inny trochę smak. Słuchajcie, upiekłam dzisiaj chlebek bez kminku, z tymiankiem i oregano, a oprócz tego bułeczki pszenne, takie śniadaniowe.

Znalazłam świetny przepis - jeszcze szybszy niż poprzedni, a bułeczki wychodzą naprawdę znakomite!

Mięciutkie, chrupiące, puszyste - rewelacyjne! :o

Wkleiłam przepis w wątku piekarniczym, spróbujcie, bo bardzo prosty, a znakomity! :D

Oooo, Zeljko, na pewno będa pyszne!

pozwolę sobie nie zgodzić się :oops:

po diabła ten KMINEK :o :evil:

:wink:

Kminek na ogol wspomaga trawienie. :D A ja mam troche problemow z watroba, wiec aby latwiej strawic smazona cebulke i oliwki. Ale jak nie lubisz, to sobie po prostu z gory zetrzesz i juz. :wink: A tak w ogole, to nie wtracaj sie do mojego gotowania. Nie chcesz jesc, to nie. Kminek mu sie nie podoba, ja Ci dam kminek. 8) :lol: :wink:

Oooo, Zeljko, na pewno będa pyszne!

pozwolę sobie nie zgodzić się :oops:

po diabła ten KMINEK :o :evil:

:wink:

Kminek na ogol wspomaga trawienie. :D A ja mam troche problemow z watroba, wiec aby latwiej strawic smazona cebulke i oliwki. Ale jak nie lubisz, to sobie po prostu z gory zetrzesz i juz. :wink: A tak w ogole, to nie wtracaj sie do mojego gotowania. Nie chcesz jesc, to nie. Kminek mu sie nie podoba, ja Ci dam kminek. 8) :lol: :wink:

Ja tam bardzo chętnie, lubię pieczywo z kminkiem i lubię też majeranek i oregano. :lol: Mniam. :p

Superowe te Twoje bułeczki, Zeljko. :D