braza 16.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ...a ja lubię wszystko co ma w sobie dużą ilość żelaza .. ..........żelki mi smakują też ... szczególnie z Chorwacji Lizus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.01.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 dzień dobry a ja właśnie chora jestem i ostatnio pieczywo z kminkiem jadłam i nawet mi smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Wszelki duch, Magi! Wróciłas wreszcie z tych Czech? To i dobrze, bo jeszcze bys się tam całkiem rozchorowała, na tej obczyźnie. Leż pod kołderką, dużo pij i jedz czosneczek, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Przywitać się przyszłam Chleba z kminkiem też bym zjadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jak przyjedziesz, to upiekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Doberek Kminek lubię (zwłaszcza z serem smażonym ), majeranek uwielbiam, oregano - im mniej tym lepiej Przedwczoraj w Lidlu kupiłam sobie maszynę do chleba, już wypróbowałam, właśnie zajadam pyszny chlebek.........mniam A za godzinę wstawiam do piekarnika mój chleb na zakwasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jak przyjedziesz, to upiekę. To se ne uda, pane Havranek W tym roku nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Doberek Kminek lubię (zwłaszcza z serem smażonym ), majeranek uwielbiam, oregano - im mniej tym lepiej Przedwczoraj w Lidlu kupiłam sobie maszynę do chleba, już wypróbowałam, właśnie zajadam pyszny chlebek.........mniam A za godzinę wstawiam do piekarnika mój chleb na zakwasie Kochaniutka, a rzućże przepisem na ten zakwas i na chlebek, nie bądź żyła. Braza - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Noooo, wieeem, też mam taką minę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jesteś okropna. Nie znoszę Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jesteś okropna. Nie znoszę Cię. eee tam kochasz przylazłam dzień dobry mówię i wynoszę się do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Hej. Pieknie w tym Twoim dzienniku. Teraz zmykam na chwile, ale jak wroce to bede Cie meczyc, bo byc moze kiedys dostanie mi sie w spadku cos w rodzaju Twojej chalupy i zastanawiam sie, czy to warto odnawiac w ogole (chalupa drewniana, bez fundamentow, poczatek XX w., chlop biedny, stan beznadziejny...). Wstawiam tu u Ciebie noge w drzwi, zebym o tym nie zapomniala. Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witaj, Małgoś, miło mi będzie gościć Ciebie, chocby i od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Gosieńka - dobrze, że się pokazałaś, kuruj się i zdrowiej razem z rodzinką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Od zaraz to nie moge, bo mnie Poznan wzywa, a to caly dzien w pociagu oznacza, konmi by szybciej zajechal... Ale zglosze sie zaraz jak wroce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jak przyjedziesz, to upiekę. To se ne uda, pane Havranek W tym roku nie Prorok jaki cy cóś??? Taż rok się dopiero zaczął, a Óna już wie, że "w tym roku nie przyjedzie"! Bo co? Na bilet nie masz? A może w totka wygrasz? Albo palenie rzucisz i za zaoszczędzone pieniądze kupisz siedlisko i na bilety Ci jeszcze zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ano prorok Ja to sobie skrót myślowy zastosowałam i pominęłam "Na ferie w tym roku to nie" a tu zaraz hałas taki!!! A siedlisko kupię, już mam dość szukania, najwyższy czas pomędzić tak z rok o remoncie, no nie Dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ty to się nie odgrażaj, Ty kupuj, Ty wtedy lepiej zrobisz, Ty........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 No jak tak do tych naszych pogaduszek dojdą jeszcze czytto budowlane rozmowy o remoncie, to juz trza będzie trzy razy dziennie Twoje komentarze czytać, żeby nadążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Nieeee, no spoko, na pogaduchy budowlane zarezerwujemy tylko np. 15 postów Dochtór, no qurna robię co mogę, Tyyyyy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts