Agduś 18.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dochtór, no qurna robię co mogę, Tyyyyy .... No to najwyraźniej za mało możesz... Prawko wreszcie zrób i zacznij jeździć, bo od samego siedzenia i płakania, że Cię nikt wozić nie chce, to Ty siedliska nie znajdziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dochtór, no qurna robię co mogę, Tyyyyy .... No to najwyraźniej za mało możesz... Prawko wreszcie zrób i zacznij jeździć, bo od samego siedzenia i płakania, że Cię nikt wozić nie chce, to Ty siedliska nie znajdziesz! się podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Co prawda, to prawda - musisz się spiąć, Brazunia i zrobić prawko, poczym nabyć drogą kupna jakieś autko, cobyś samodzielna i niezależna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a co to za pastwienie się nad Brazą jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a co to za pastwienie się nad Brazą jest A kto to napisał, hę? się podpisuję Zapewne jakiś łobuz podszył się pod Ciebie, Jamles! Ja tam podtrzymuję. Trza się spiąć i kroki podjąć stanowcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Pogadaliście sobie???? No to na zdrowie A teraz zagadka: kto będzie mnie wiózł na oglądanie gospodarstw w piątek??? Każdy może podać trzy możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 1. Zabójczo przystojny dwudziestolatek, którego wyrwałaś u weterynarza w poczekalni.2. Prozaiczny kolega.3. Instruktor prawa jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 1. Przypadkowo spotkany i oczarowany jakiś bardzo znany człowiek 2. Koleżanka 3. Szeryf bryczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.01.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 1. Małysz na swych nartach - NIEREALNE 2. Znany Jarek na swym znanym kocie - NIEREALNE 3. Braza na swej Księżniczce - REALNE .... BRAZA wskoczy na koniku do gospodarstwa przez płot, przeskoczy fosę, "zetnie" kilku pachołków kręcących się po siedlisku, wjedzie na koniu do głównego salonu, zdejmie przyłbicę, rajtroka...... i powie "OD DZIŚ - TO MOJE!" .... ... a potem się obudzi ... i będzie jak zwykle .... ... ani nart ...ani kota ... ani siedliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No i gdzie jesteś? Prosimy o komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Pomysły przednie!!!! Najbardziej to mi ten numer 1 Agdusi przypadł do gustu, jeno wiek można by z lekka zawyżyć!!! Na Księżniczce to i owszem, ale nie w taką pogodę. Jakby ciepło było to bym se rajd zorganzowała Nikt nie trafił!!!! Powiedzieć Wam ..... ... pewnie szczęki Wam opadną, albo ja źle do tego podchodzę.... no powiedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Nie mów, ze mąż wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No gadaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No nie wiem ... jakoś wielkiego zainteresowania nie zauważam Jadę z ................... Panią od Stawu!!!!!!!!! Co Wy na to?????? Bp ja omal nie zemdlałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No no! Sumnienie ją gryza??? Wygląda na mocno uduchowioną osobę, więc pewnie gryzało. A tak przy okazji, to dzisiaj przy sprzątaniu świńskiej klatki takiego olśnienia doznałam:Jeżeli szukasz miejsca niedaleko Kołobrzegu, taiego, żeby można było często i łatwo odwiedzać Twoje ukochane miasto, żebyś mogła do niego docierać MIMO braku prawka... to kiego grzyba w ogóle patrzysz na oferty, do których nie możesz dojechać na rekonesans SAMA???A jeżeli nie zależy Ci na powyższym, to czemu nie Bieszczady? No dobra, przesadziłam, ale było tam cóś ponad 100 km od pięknej Perły Bałtyku, co wyglądało interesująco. Gdzieś w stronę Szczecina chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 E tam, sumienie. Miała nadzieje, że sprzeda drożej, niż obiecała Brazie, a potem z powodu kryzysu ten drugi kupiec nawalił. I tyle.Baba się przejechała i teraz próbuje odzyskać stracone pozycje.Braza - teraz Ty jesteś górą, targuj co najmniej 20% w dół!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Brazunia Normalnie niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ty mnie jeszcze Depsia oświeć, czy ja mam się targowac z Panią od stawu czy tak w ogóle??? Niemożliwe, no nie??!! Tez mnie szok chwycił, gdy zadzwoniła, ale o mało nie walnęłam na glebę, gdy powiedziała, że przecież Ona może ze mną pojeździć. Ale wiecie ... ja od kilku osób w międzyczasie słyszałam, że to ogólnie dobry człowiek jest... wiem, że głupio to brzmi w świetle tego, co było, no ale ... może coś w tym jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 słyszałam, że to ogólnie dobry człowiek jest... ..... odpuśc nam nasze winy jako i my odpuszczamy naszym winowajcom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 cze depeesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts