Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a co to za pastwienie się nad Brazą jest :roll:

A kto to napisał, hę?

się podpisuję

Zapewne jakiś łobuz podszył się pod Ciebie, Jamles! :lol:

Ja tam podtrzymuję. Trza się spiąć i kroki podjąć stanowcze. 8)

1. Małysz na swych nartach - NIEREALNE

2. Znany Jarek na swym znanym kocie - NIEREALNE

3. Braza na swej Księżniczce - REALNE

.... BRAZA wskoczy na koniku do gospodarstwa przez płot, przeskoczy fosę, "zetnie" kilku pachołków kręcących się po siedlisku, wjedzie na koniu do głównego salonu, zdejmie przyłbicę, rajtroka...... i powie "OD DZIŚ - TO MOJE!" ....

... a potem się obudzi ... i będzie jak zwykle ....

... ani nart

...ani kota

... ani siedliska

:D :D :D

Pomysły przednie!!!! Najbardziej to mi ten numer 1 Agdusi przypadł do gustu, jeno wiek można by z lekka zawyżyć!!!

Na Księżniczce to i owszem, ale nie w taką pogodę. Jakby ciepło było to bym se rajd zorganzowała :D

Nikt nie trafił!!!!

Powiedzieć Wam ..... :roll: ... pewnie szczęki Wam opadną, albo ja źle do tego podchodzę.... no powiedzieć .... :roll:

No no! Sumnienie ją gryza??? Wygląda na mocno uduchowioną osobę, więc pewnie gryzało.

A tak przy okazji, to dzisiaj przy sprzątaniu świńskiej klatki takiego olśnienia doznałam:

Jeżeli szukasz miejsca niedaleko Kołobrzegu, taiego, żeby można było często i łatwo odwiedzać Twoje ukochane miasto, żebyś mogła do niego docierać MIMO braku prawka... to kiego grzyba w ogóle patrzysz na oferty, do których nie możesz dojechać na rekonesans SAMA???

A jeżeli nie zależy Ci na powyższym, to czemu nie Bieszczady? No dobra, przesadziłam, ale było tam cóś ponad 100 km od pięknej Perły Bałtyku, co wyglądało interesująco. Gdzieś w stronę Szczecina chyba.

E tam, sumienie. Miała nadzieje, że sprzeda drożej, niż obiecała Brazie, a potem z powodu kryzysu ten drugi kupiec nawalił. I tyle.

Baba się przejechała i teraz próbuje odzyskać stracone pozycje.

Braza - teraz Ty jesteś górą, targuj co najmniej 20% w dół!!!

Ty mnie jeszcze Depsia oświeć, czy ja mam się targowac z Panią od stawu czy tak w ogóle???

Niemożliwe, no nie??!! Tez mnie szok chwycił, gdy zadzwoniła, ale o mało nie walnęłam na glebę, gdy powiedziała, że przecież Ona może ze mną pojeździć.

Ale wiecie ... ja od kilku osób w międzyczasie słyszałam, że to ogólnie dobry człowiek jest... wiem, że głupio to brzmi w świetle tego, co było, no ale ... może coś w tym jest???