DPS 23.01.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Frosia, no gotowa mieszanka? Bleeee... Upiekę Wam normalny chlebek, bez cudeniek rozpuszczalnych, pyszny, choć na drożdżach. A Ty też próbuj z tym zakwasem to mnie nauczysz. A na FMK to jest przepis na chleb na żurku zamiast zakwasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Frosia, aleś zakodowała ten kwas Ze słownikiem śluńskim robić byda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Frosia, no gotowa mieszanka? Bleeee... Upiekę Wam normalny chlebek, bez cudeniek rozpuszczalnych, pyszny, choć na drożdżach. Mmmm, jakby to powiedzieć...? Pamiętam, że kiedyś kupowałam na czyjeś zamówienie gotowe mieszanki chlebowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 No. Do dzisiaj na półce stoją. Jakoś nie pasują nijak, próbowałam i jeszcze ta głupia maszyna do pieczenia... bleeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 depeesia nie wiem czy uda mi sie wyslac tego posta ,ale niewazne otoz.....zaczelam robic twoje bulki i ciasto wyszlo mi jakies takie rzadkie, wiec ..... .....nie posiadajac wiecej w domu na stanie maki pszennej dodalam razowa (tez pszenna ) i doszlam do wniosku, ze lepiej bedzie jak zrobie ze tego chleb , podzielilam na dwie czesci , do jednej dodalam cebule i upieklam dwa chlebki (drugi jest z sezamem ) niestety jeden troche mi..uciekl z foremki strasznie wyrosly te gangreny , ale to chyba dobrze zaraz je wyciagne z piekarnika i rano dam znac jak smakowaly jutro przyjezdzaja nasi synkowie , wiec chcialam im niespodzianke zrobic zobaczymy .........moze beda glodni do 8-ej az otworza najblizsza piekarnie poza tym pozdro od Bodzia i ode mnie tez ten post zaczelam wysylac wczoraj o 23-ej wysyla sie do teraz w drugim okienku a co do chlebka ......tego cebulowego juz nie ma , chlopcy zalapali sie jeszcze na 2 kromki , a w lozku mam pelno okruszkow , znak , ze Froschowi w nocy smakowal sezamowy tez jest dobry ,z tym , ze sezam calkiem mu odpadl pewnie trzeba go bedzie na bialko przyklejac milego dnia !!!! P.S. ciekawe czy uda mi sie wyslac te wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Też mam gdzieś zapisane dwie wiadomości, których nie udało mi się wczoraj wysłać. Cóś się pokiełbasiło na forumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Opera o tyle jest dobra, że można skolko ugodno powtarzać próbę wysłania posta, bo nie kasuje Ja wczoraj jeden z postów wysyłałąm 34 razy (liczyłam, naprawdę) i zastanawiałam się, czy to wszystko poszło, tylko ja nie widzę, czy jednak się nie wysłało. Dopiero za 35 razem dotarł - no super normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Nooo, Frosia, normalnie jestem dumna z Ciebie jak 150! Chlebek na pewno był doskonały, a ten, który ja piekę różni się tylko tym, że zamiast oleju do ciasta idą otręby (jak 5 dag to wyjdzie zwykły chlebek, jak 10 albo 15 dag to wyjdzie razowy). Super!!! A czego bułeczki Ci rzadkie wyszły? Pewnie nie miałaś mąki do podsypania, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.01.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Znaczy się że nie tylko ja miałam problemy z wysyłaniem wiadomości ale to zadne pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Kurczę, chyba z tego siedzenia w domu to chlebek upiekę! IE też pozwala wysyłac po kilkanaście razy, ale ja wczoraj po którejś próbie zrezygnowałam i zapisałam sobie w roboczych, żeby wysłać dzisiaj z rańca. No i udało się!A teraz to tak za drugim-trzecim razem mi się zapisuje. Wam też? Pierwsza nieudana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 u mnie wysyla bez problemu a forum smiga jak F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Zazdraszczam. Chociaż moje działa jak halny - w porywach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 nie wiem dlaczego takie rzadkie mi wychodzi , pewnie niemieckie szklanki wieksze , jak wszystko inne maki pszennej juz nie mialam , wiec dodalam pszenna razowa ,ktorej tez bylo za malo , wiec dodalam platkow owsianych suma sumarum wyszlo fantastyczne pieczywo musze leciec do sklepu po blaszke, bo Froschkowi zachcialo sie drozdzowego z GRUBA posypka , a na stanie mam tylko tortownice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 No proszę, jaka z Ciebie jest piekareczka! Czy Frosch na pewno wie, jaki ma w domu skarb? Agduś, upiecz, upiecz chlebek, potem pokażesz fotkę, dobra? Moi dzisiaj o tostach sobie przypomnieli i w całym domu nimi pachnie. A ja się oblizuję, bo nie jem chleba i ziemniaków, muszę schudnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 DPS - mozna jest chleb, ale trzeba go jesc tylko rano. Tak slyszalam... Nie powiem, ze to sie jakos wybitnie sprawdza w moim przypadku, ale tak podobno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 U mnie to się w ogóle nie sprawdza, Jak nie jem węglowodanów przez 2-3 miesiące, to zrzucam kilka kilogramów. Nie ma jakiejś tabletki? Żeby wieczorem połknąć, a rano mieć te 20 kg mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Podobno miala byc i sie nie sprawdzila. Zdaje sie, ze chodzilo o hormon leptyne. Teraz naukowcy pracuja nad kolejna... W koncu cos odkryja. Tak jak opalac sie juz mozna dzieki melaninie w tabletkach, tak i kiedys bedzie sie mozna odchudzic. Tylko nie wiadomo, ile to jeszcze potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 A ja tam cały czas twierdzę, że nie ma nic za darmo... to a propos tych cudownych odchudzań!!! A taki chlebek ... no nie wiem, ja bym sobie nie odmawiała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ale jak to pięknie byłoby, wiesz? Połykasz, a rano budzisz się piękna i szczupła, najlepiej odmłodzona i zakonserwowana. Ja tam dzisiaj zadowolona, bo mówią w TV, że jeszcze przed nami piękna śnieżna zima, a u nas tutaj dawno takiej nie było, od dobrych kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Telewizja kłamie!!!!! Pamiętasz ten slogan???? U nas szaro i mokro, ale ciepło!!! Dobre i tyle Ale jak to pięknie byłoby, wiesz? Połykasz, a rano budzisz się piękna i szczupła, najlepiej odmłodzona i zakonserwowana. Eeeejjjj ... marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts