Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsia, mialam nosa i juz z daleka wyczulam ze to z Twojego watku pachnie pieczywkiem i buleczkami :D Takie domowe to istna pychota i totalna pokusa :oops: :lol: Z racji ponad dwugodzinnego treningu czuje sie zwolniona z diety i zaraz do piekarnika wstawie wloskie pieczywko ... Fakt, nie tak pyszne jak to domowe, ale tez niczego sobie 8) :D

Noooo ... tak kole 170cm :D Ale lepiej i wbrew pozorom bezpieczniej spada się z wysokich koni :wink:

Lomatko. To ja juz wole nawet nie zaczynac myslec o jezdzie konnej, jesli to ma na upadkach polegac. :-? :roll:

Iiieeetammmm ... zaraz tam na upadkach!!!!! Cały pic polega na tym, żeby nie dać się zwalić :D A ile kalorii tracisz przy tym kombinowaniu, jak przetrwać :wink: :D

Oooo, Ambercia, cześc! :D

Ja teraz, niestety, bidulka jestem, odchudzanko musowo robić, nie jem ziemniaczków i pieczywka, tylko piekę... :-?

Sama jestem ciekawa jak długo tak wytrzymam. :roll:

Marzeniem byłoby do samiutkich świąt wielkanocnych. :lol:

Noooo ... tak kole 170cm :D Ale lepiej i wbrew pozorom bezpieczniej spada się z wysokich koni :wink:

Lomatko. To ja juz wole nawet nie zaczynac myslec o jezdzie konnej, jesli to ma na upadkach polegac. :-? :roll:

Iiieeetammmm ... zaraz tam na upadkach!!!!! Cały pic polega na tym, żeby nie dać się zwalić :D A ile kalorii tracisz przy tym kombinowaniu, jak przetrwać :wink: :D

Slyszalam, ze tak jest, ale jakos... nie potrafie sie zdecydowac tak samo jak na narty... Za stara juz jestem. To ja na razie zostane przy rowerze, OK? :roll:

DePeSzka...

a ty siadaj i tłumacz ...

...zadanie z matury ustnej z angielskiego. Poziom podstawowy:

Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z

zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i

skaryfikatorem. Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe

wahliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych

śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację. Napisz

na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłeś

urządzenie i zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz się jako XYZ

:D