malgos2 25.01.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Na razie pozostaje zapisac sie na fitness... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Na razie pozostaje zapisac sie na fitness... ... albo zacząć jeździć konno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Na razie pozostaje zapisac sie na fitness... ... albo zacząć jeździć konno Tez o tym pomyslalam, ale mam litosc dla zwierzat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Małgoś, spoko ... Brazka waży jakieś 600kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Małgoś, spoko ... Brazka waży jakieś 600kg Ale wzrostu ma wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Noooo ... tak kole 170cm Ale lepiej i wbrew pozorom bezpieczniej spada się z wysokich koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Noooo ... tak kole 170cm Ale lepiej i wbrew pozorom bezpieczniej spada się z wysokich koni Lomatko. To ja juz wole nawet nie zaczynac myslec o jezdzie konnej, jesli to ma na upadkach polegac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Depsia, mialam nosa i juz z daleka wyczulam ze to z Twojego watku pachnie pieczywkiem i buleczkami Takie domowe to istna pychota i totalna pokusa Z racji ponad dwugodzinnego treningu czuje sie zwolniona z diety i zaraz do piekarnika wstawie wloskie pieczywko ... Fakt, nie tak pyszne jak to domowe, ale tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Noooo ... tak kole 170cm Ale lepiej i wbrew pozorom bezpieczniej spada się z wysokich koni Lomatko. To ja juz wole nawet nie zaczynac myslec o jezdzie konnej, jesli to ma na upadkach polegac. Iiieeetammmm ... zaraz tam na upadkach!!!!! Cały pic polega na tym, żeby nie dać się zwalić A ile kalorii tracisz przy tym kombinowaniu, jak przetrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Oooo, Ambercia, cześc! Ja teraz, niestety, bidulka jestem, odchudzanko musowo robić, nie jem ziemniaczków i pieczywka, tylko piekę... Sama jestem ciekawa jak długo tak wytrzymam. Marzeniem byłoby do samiutkich świąt wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Noooo ... tak kole 170cm Ale lepiej i wbrew pozorom bezpieczniej spada się z wysokich koni Lomatko. To ja juz wole nawet nie zaczynac myslec o jezdzie konnej, jesli to ma na upadkach polegac. Iiieeetammmm ... zaraz tam na upadkach!!!!! Cały pic polega na tym, żeby nie dać się zwalić A ile kalorii tracisz przy tym kombinowaniu, jak przetrwać Slyszalam, ze tak jest, ale jakos... nie potrafie sie zdecydowac tak samo jak na narty... Za stara juz jestem. To ja na razie zostane przy rowerze, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 ... Za stara juz jestem. .... Nie przesadzaj .... widziałem Cię ostatnio w Poznaniu... według mnie masz prawie 30. ...jeżeli to jest starość ... to ja jestem Zombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 ... Za stara juz jestem. .... Nie przesadzaj .... widziałem Cię ostatnio w Poznaniu... według mnie masz prawie 30. ...jeżeli to jest starość ... to ja jestem Zombi Gdzie mnie widziales w Poznaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 DePeSzka... a ty siadaj i tłumacz ... ...zadanie z matury ustnej z angielskiego. Poziom podstawowy: Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wahliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie i zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz się jako XYZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Gdzie mnie widziales w Poznaniu??? ... w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Gdzie mnie widziales w Poznaniu??? ... w pracy No dobra, Ty byles w pracy, a ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a Ty miałaś okazję zamienić ze mną kilka słów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a Ty miałaś okazję zamienić ze mną kilka słów ... Ale jak Ty, w pracy, w Poznaniu? Dom pod Warszawa... No prosze Cie, bo umieram z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Reszta na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 I się bezczelnie umawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts