Gwoździk 25.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 A Ty Braza nie robisz doktoratu przecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dobry wieczór.Takimi tajemnicami tu powiało, że... właściwie nie wiem, co mam pisać.No to zmykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Gwozdzik bedzie moim recenzentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Miałaś nie mówić ... No ale za reklamę ..... piątkę masz jak w banku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Jaki ten świat mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 ... albo forum duże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.01.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Oooo, Ambercia, cześc! Ja teraz, niestety, bidulka jestem, odchudzanko musowo robić, nie jem ziemniaczków i pieczywka, tylko piekę... Sama jestem ciekawa jak długo tak wytrzymam. Marzeniem byłoby do samiutkich świąt wielkanocnych. Depsiu Slonko, a to z przyczyn zdrowotnych czy garderobowych Bo jesli przyczynek pierwszy to duzo zdrowka zycze, a jesli drugi to trzymam kciuki za powodzenie akcji I pamietaj, w chwilach pokus powtarzaj sobie "piec minut w ustach, godzina w zoladku, cale zycie w biodrach" Gdy szemram sobie taka mantre to jak nic odstawiam wszelakie smakolyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A Ty Braza nie robisz doktoratu przecie ??? Ja to już się habilitować powinnam... Pomyślę jeszcze jeno z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A Ty Braza nie robisz doktoratu przecie ??? Ja to już się habilitować powinnam... Pomyślę jeszcze jeno z czego Re-habilitowac... Psiunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Braza, Ty się zre-habilitujesz jak zrobisz mi wizualizację Gwoździkowej .... .... tylko muszę Ci wysłać wymiary fabryki .... zbieram się .... i zebrać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No to się zbierz ... w sobie ... narazie kuchnie (sztuk dwie) robię!!! Się pomyśli, ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cześć, kochani! Ambercia, ja to odchudzanie to przede wszystkim garderobianie i wizualnie, ileż mozna wyglądać jak kolubryna. Ale i zdrowotnie, bo przecie niezdrowo organizm obciążać nadmiarami. Trzymaj kciuki, kochana, przydadzą się! Gwoździku, zarutko przetłumaczem. niech tylko znajdem w słowniku to cholerne "wymienić". Bo tę całą resztę to umiem. Chyba muszę jakichś wypieków smacznych poszukać. Doktorantka, recenzent, amazonka, fotografik, przyszła literatka... Nie byle jakie towarzystwo tutaj się spotyka! http://mycuisine.blox.pl/resource/kawa4.jpg http://przystole.blox.pl/resource/slodkie_buleczki2.JPG Się proszę częstować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Bułeczki tak ... ale ta kawa .... No muszę ze swoją przychodzić, no http://republika.pl/blog_yo_3698528/4591357/tr/cafe_mon_amour_by_valexina_1_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Zaśliniłam się na widok kawy!Chyba sobie ekspres zamówię na imieniny! Taki ciśnieniowy ze spienianiem mleczka! A tak w ogóle, to co on powinien jeszcze mieć, żeby takie cudo zrobić (z kawy bezkofeinowej)? Ja się na ekspresach nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Też się nie znam na ekspresach, sorry, nie pomogę. Nie uznaję w sumie takiej kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ni wiem, wiem - wyłącznie czarna i pluta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Bo taka jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Zaśliniłam się na widok kawy! Chyba sobie ekspres zamówię na imieniny! Taki ciśnieniowy ze spienianiem mleczka! A tak w ogóle, to co on powinien jeszcze mieć, żeby takie cudo zrobić (z kawy bezkofeinowej)? Ja się na ekspresach nie znam. Powinien miec jak najwiecej barow i to wszystko. Taki za 400 PLN Saeco zrobi taka sama kawe jak ten za 3000 (tylko niech mnie nikt nie bije...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Takiego za 3000 i tak bym sobie nie zamówiła, bo sponsorów jakoś brakuje. Gdybym wygrała w totka (mało prawdopodobne, bo nie grywam) to pewnie też bym nie kupiła za 3000 - z przyzwyczajenia Za 400 zł to już może da się pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mam podobna sytuacje. Powaznie - kupilam jakis czas temu Saeco za chyba 430 czy cos takiego i naprawde kawa z niego nie rozni sie od tej z kawiarni. Te za 3000 maja najczesciej jeszcze mlynki i podgrzewanie filizanek, ale sa tez bardzo duze. Szkoda miejsca no i kasy oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts