Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, Ambercia, cześc! :D

Ja teraz, niestety, bidulka jestem, odchudzanko musowo robić, nie jem ziemniaczków i pieczywka, tylko piekę... :-?

Sama jestem ciekawa jak długo tak wytrzymam. :roll:

Marzeniem byłoby do samiutkich świąt wielkanocnych. :lol:

Depsiu Slonko, a to z przyczyn zdrowotnych czy garderobowych ;) Bo jesli przyczynek pierwszy to duzo zdrowka zycze, a jesli drugi to trzymam kciuki za powodzenie akcji :-) I pamietaj, w chwilach pokus powtarzaj sobie "piec minut w ustach, godzina w zoladku, cale zycie w biodrach" :lol: Gdy szemram sobie taka mantre to jak nic odstawiam wszelakie smakolyki 8) :lol:

Cześć, kochani! :D

Ambercia, ja to odchudzanie to przede wszystkim garderobianie i wizualnie, ileż mozna wyglądać jak kolubryna. :oops: Ale i zdrowotnie, bo przecie niezdrowo organizm obciążać nadmiarami. :wink: Trzymaj kciuki, kochana, przydadzą się! :D

Gwoździku, zarutko przetłumaczem. niech tylko znajdem w słowniku to cholerne "wymienić". Bo tę całą resztę to umiem. :lol:

Chyba muszę jakichś wypieków smacznych poszukać. Doktorantka, recenzent, amazonka, fotografik, przyszła literatka... Nie byle jakie towarzystwo tutaj się spotyka! :D

http://mycuisine.blox.pl/resource/kawa4.jpg

http://przystole.blox.pl/resource/slodkie_buleczki2.JPG

Się proszę częstować. :D

Zaśliniłam się na widok kawy!

Chyba sobie ekspres zamówię na imieniny! Taki ciśnieniowy ze spienianiem mleczka! A tak w ogóle, to co on powinien jeszcze mieć, żeby takie cudo zrobić (z kawy bezkofeinowej)? Ja się na ekspresach nie znam.

Zaśliniłam się na widok kawy!

Chyba sobie ekspres zamówię na imieniny! Taki ciśnieniowy ze spienianiem mleczka! A tak w ogóle, to co on powinien jeszcze mieć, żeby takie cudo zrobić (z kawy bezkofeinowej)? Ja się na ekspresach nie znam.

Powinien miec jak najwiecej barow i to wszystko. Taki za 400 PLN Saeco zrobi taka sama kawe jak ten za 3000 (tylko niech mnie nikt nie bije...). :roll:

Mam podobna sytuacje. :lol: :lol: :lol: Powaznie - kupilam jakis czas temu Saeco za chyba 430 czy cos takiego i naprawde kawa z niego nie rozni sie od tej z kawiarni. Te za 3000 maja najczesciej jeszcze mlynki i podgrzewanie filizanek, ale sa tez bardzo duze. Szkoda miejsca no i kasy oczywiscie. :roll: