DPS 26.01.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Poszłam w jeszcze większe oszczędności. Kupiłam sobie książeczkę o kawie i tam są różne przepisy na kawę i kawowe słodkości. Można szaleć. Ta na moim obrazku to podobno kawa amaretto. Braza - proszę nie narzekać. Dostaniesz plutą czarną gorzką jak przyjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Taką książeczkę też zamiaruję kupić. Będę mogła zakosztować tych pyszności zrobionych z kawy dla upośledzonych... Może podrzuc tytuł, bo szukając w necie trudno ocenić zawartość książki, a w księgarniach mniejszy wybór i wyższe ceny. ja ostatnio chodzę do księgarni pooglądać, potem zapisuję tytuły i kupuję w Merlinie albo innym takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja zamawiałam z Klubu Dla Ciebie, Nazywa się "Kawa - najlepsze przepisy". Nieduża, ale treściwa. I fajne obrazki są, zdjęcia znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 tak sobie przylazłam bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 cze gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Na kawę wpadłaś? W KDC nawet konto mam, więc może zamówię. Skoro chwalisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 cze Dochtor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Pewnie, że plutą i czarną, innej nie uznaję Jak Wy możecie toto pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 na dobrą kawkę zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Pewnie, że plutą i czarną, innej nie uznaję Jak Wy możecie toto pić A możemy, możemy! I jeszcze się oblizujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No jakoś wolę tę do picia niż tę do plucia... Kto PW pisał do mnie, bo nie doszło? Poproszę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No jakoś wolę tę do picia niż tę do plucia... Kto PW pisał do mnie, bo nie doszło? Poproszę jeszcze raz. A pw to już można normalnie po ludzku zaznaczyć i skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 to ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Depsia, no to jak dla zdrowia i garderoby ta diete czynisz, to kusic Cie tutaj niczym nie bede Cos czuje ze wiosna chcesz zablysnac w zwiewnych sukienkach i wydekoltowanych topach Trzymam kciuki! Dorzuc do tej diety jeszcze troche cwiczen, bo fajnie miec pieknie wymodelowane cialo A jesli chodzi o kawe, to ja biore ta Depsiowa Odkad droga kupna nabylismy ekspres z bajerami, to od malego espresso, macchiato czy late uzaleznilam rodzine i przyjaciol brazunia, tylko nie plujkaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 plujke piłam ale mnie Jurek odzwyczaił mówił, że w zmywarce te fusy to beee Brazula ale w szafce to plujka czeka na gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Amberciu, plujka, plujka i jeszcze raz plujka!!!!! Właśnie spijam kolejną, a smakuje jak nie wiem co, bo w doborowym Towarzystwie siedzę Depsia, znowu nie doszło????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 brazunia, to kiedys do mnie musisz przyjechac na bajeczne espresso, ze specjalnie selekcjonowanych ziaren, dopiero co wypalanych, mielonych na taka grubosc, aby najpelniej wydobyc z nich aromat i co najmniej pol centymetra karmelowo-czekoladowej cremy Nieprzyzwoita przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Amberciu, ja to bym najchętniej do każdego chociaż na 5 minut chciała podjechać, poznać osobiście, bo tacy cudowni jesteście, a do Ciebie to już na pewno ... choćby po to, żeby Majutka na własne oczyska ujrzeć jeno obiecaj, że bez tego carmel-toffi, coooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 że bez tego carmel-toffi, coooo .... no nie wiem A Poznalabys i Majutka i Pluszencjusza, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Pluszencjusz .... piękne imię!!!!!!! Takie dostojne, starorzymskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts