Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Poszłam w jeszcze większe oszczędności. :lol:

Kupiłam sobie książeczkę o kawie i tam są różne przepisy na kawę i kawowe słodkości. Można szaleć. :lol:

Ta na moim obrazku to podobno kawa amaretto. :wink:

Braza - proszę nie narzekać. Dostaniesz plutą czarną gorzką jak przyjedziesz. :p

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taką książeczkę też zamiaruję kupić. Będę mogła zakosztować tych pyszności zrobionych z kawy dla upośledzonych... Może podrzuc tytuł, bo szukając w necie trudno ocenić zawartość książki, a w księgarniach mniejszy wybór i wyższe ceny. ja ostatnio chodzę do księgarni pooglądać, potem zapisuję tytuły i kupuję w Merlinie albo innym takim.

Depsia, no to jak dla zdrowia i garderoby ta diete czynisz, to kusic Cie tutaj niczym nie bede 8) Cos czuje ze wiosna chcesz zablysnac w zwiewnych sukienkach i wydekoltowanych topach :D Trzymam kciuki! Dorzuc do tej diety jeszcze troche cwiczen, bo fajnie miec pieknie wymodelowane cialo :oops: :D

A jesli chodzi o kawe, to ja biore ta Depsiowa :D Odkad droga kupna nabylismy ekspres z bajerami, to od malego espresso, macchiato czy late uzaleznilam rodzine i przyjaciol :lol:

brazunia, tylko nie plujkaaaaaaa :o :lol:

Amberciu, ja to bym najchętniej do każdego chociaż na 5 minut chciała podjechać, poznać osobiście, bo tacy cudowni jesteście, a do Ciebie to już na pewno ... choćby po to, żeby Majutka na własne oczyska ujrzeć :wink: jeno obiecaj, że bez tego carmel-toffi, coooo ....