DPS 03.11.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Mi tez bardzo podobają się zdjecia w dzienniku Ja głównie bywam na takich małych wiejskich cmentarzach. Tak jakoś wyszło... Są całkie inne od tych miejskich. Nie są anonimowe. Są rzeczywiście całkiem inne. Choć uwielbiam też Cmentarz Centralny w Szczecinie, największą nekropolię w Europie. Ma też wyjątkową atmosferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Po rozgrzeszenie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 O żesz... Smarkata Ty jedna, jak jeszcze raz nie uprzedzisz nas, że może Cię nie być, to... to.... jeszcze nie wiem, ale coś wymyślę! No dobra, wybaczę Ci, bo co będę wrzeszczeć po próżnicy. Tylko żeby mi to było ostatni raz. I tak Cię lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 korzystam z zaproszenia i...jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 O, witaj! Ciekawe, czy redakcja nasza kochana w ogóle się wypowie. Taki sposób traktowania nas oburza mnie do żywego, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 wątpię, a jeśli się wypowie to tak jak ostatnio: usunęliśmy, bo usunęliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No właśnie. Mnie sie to nie podoba i już, czuję się jakby Wielki Brat powrócił. Jeżeli nie wolno pisać o polityce, to niech nie będzie wolno w ogóle i niec h zostaną wycięte wszystkie wątki polityczne, wtedy jest jasność. A tak - czasem się wytnie, czasem nie... Dokładnie tak, jakby nowy politruk do redakcji przyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 też mam wrażenie, że pojawił się nowy pracownik i próbuje pokazać, co to nie on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 OK, muszę iść do roboty, ale będę sprawdzać po południu, co się dzieje i czy się redakcja odezwała. Buziaki, koleżanko - o mnie zawsze mówili "największy warchoł w okolicy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 o mnie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.11.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 o mnie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 witaj dps jestem pod ogromnym wrażeniem inwencji twórczej i realizacji.do tego strassssssssssznie ci zazdroszczę, turystyka to mój wyuczony fach. szkoda, że nie mam rodziny z tradycjami , taki interesik prowadzić fajnie by było. pięknie, na prawdę wyjątkowo, udało wam się stworzyć niesamowity nastrój, miejsce z duszą. dużo gości życzę. będę kibicować gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Editta, witaj! Bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś, a tutaj jeszcze takie miłe słowa. Dziękuję bardzo!!! Staraliśmy się stworzyć miejsce z duszą, mam nadzieję, że przynajmniej w jakimś stopniu się to udało. Do końca jeszcze bardzo daleko, ale mam nadzieję, że uda się dociągnąć. Będzie mi bardzo miło, jeżeli będziesz do mnie zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 o mnie zawsze mówili "największy warchoł w okolicy"... to chamy jedne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 o mnie zawsze mówili "największy warchoł w okolicy"... to chamy jedne !!! No popatrz, a ja myślałam, że to tylko ja tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.11.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ślicznie jest u Ciebie. a najbardziej urzekły mnie te grzyby. Tyle grzybów..piękny widok..zazdroszczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Hej, andzik! Fajnie, że Ci się podoba, człowiek lubi wiedzieć, że nie tylko on lubi to miejsce i coś w nim widzi. Grzybów rzeczywiście jest dużo, w tym roku było naprawdę sporo, bo lato było wilgotne, jesienią też suszy nie było. Mam naprawdę sporo nasuszonych i zrobionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Grzybów rzeczywiście jest dużo, w tym roku było naprawdę sporo, bo lato było wilgotne, jesienią też suszy nie było. Mam naprawdę sporo nasuszonych i zrobionych. Serce mi ranisz Nawet jednego zasuszonego, zdechłego ogonka nie mam A miejsce jest przecudnej urody, od początku to mówiłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Brazuniu, możemy coś na to zaradzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dopiero dziś przejrzałam Twój dziennik i jestem po prostu zachwycona..a te grzybki...mniam. My mieliśmy zrobione ok. 80 słoików i dużo posuszonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts