Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Mi tez bardzo podobają się zdjecia w dzienniku :lol:

Ja głównie bywam na takich małych wiejskich cmentarzach. Tak jakoś wyszło... Są całkie inne od tych miejskich. Nie są anonimowe.

Są rzeczywiście całkiem inne. Choć uwielbiam też Cmentarz Centralny w Szczecinie, największą nekropolię w Europie. Ma też wyjątkową atmosferę. :roll:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O żesz...

Smarkata Ty jedna, jak jeszcze raz nie uprzedzisz nas, że może Cię nie być, to... to.... jeszcze nie wiem, ale coś wymyślę! :lol:

No dobra, wybaczę Ci, bo co będę wrzeszczeć po próżnicy. :lol: 8)

Tylko żeby mi to było ostatni raz. :roll:

I tak Cię lubię. :p

No właśnie. Mnie sie to nie podoba i już, czuję się jakby Wielki Brat powrócił. Jeżeli nie wolno pisać o polityce, to niech nie będzie wolno w ogóle i niec h zostaną wycięte wszystkie wątki polityczne, wtedy jest jasność. A tak - czasem się wytnie, czasem nie... Dokładnie tak, jakby nowy politruk do redakcji przyszedł. :-?

OK, muszę iść do roboty, ale będę sprawdzać po południu, co się dzieje i czy się redakcja odezwała. :-?

Buziaki, koleżanko - o mnie zawsze mówili "największy warchoł w okolicy"... :lol: 8)

witaj dps jestem pod ogromnym wrażeniem inwencji twórczej i realizacji.

do tego strassssssssssznie ci zazdroszczę, turystyka to mój wyuczony fach. szkoda, że nie mam rodziny z tradycjami , taki interesik prowadzić fajnie by było.

pięknie, na prawdę wyjątkowo, udało wam się stworzyć niesamowity nastrój, miejsce z duszą. dużo gości życzę. będę kibicować gorąco

Editta, witaj! :D Bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś, a tutaj jeszcze takie miłe słowa. Dziękuję bardzo!!! :D

Staraliśmy się stworzyć miejsce z duszą, mam nadzieję, że przynajmniej w jakimś stopniu się to udało. Do końca jeszcze bardzo daleko, ale mam nadzieję, że uda się dociągnąć. :lol:

Będzie mi bardzo miło, jeżeli będziesz do mnie zaglądać! :D :D :D

Hej, andzik! :D

Fajnie, że Ci się podoba, człowiek lubi wiedzieć, że nie tylko on lubi to miejsce i coś w nim widzi. :wink:

Grzybów rzeczywiście jest dużo, w tym roku było naprawdę sporo, bo lato było wilgotne, jesienią też suszy nie było. Mam naprawdę sporo nasuszonych i zrobionych. :D

Grzybów rzeczywiście jest dużo, w tym roku było naprawdę sporo, bo lato było wilgotne, jesienią też suszy nie było. Mam naprawdę sporo nasuszonych i zrobionych. :D

Serce mi ranisz :-? Nawet jednego zasuszonego, zdechłego ogonka nie mam :cry:

A miejsce jest przecudnej urody, od początku to mówiłam!!!