AmberWind 26.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Pluszencjusz .... piękne imię!!!!!!! Takie dostojne, starorzymskie no wiesz ... on musi nadrabiac imieniem bo troche maly rozumek ma Nie to co Majusia, zwana w domu Hermiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 I plujka dobra i różne cuda też. Tylko, niestety, bezkofeinowe Kiedy już sobie dostanę ten ekspres, to poproszę o przepisy na cuda. A moze najpierw przepisy, a potem dobiorę do nich ekspres? Tylko taki za 400 zł, a nie za 3000! PW doszła. Odpisałam. Biegnę sprawdzić, czy rzeczywiście można już usuwać po ludzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ambercia, Wy go po prostu niedoceniacie On Wam jeszcze kiedyś pokaże, zobaczysz!!!!! Bezkofeinowa plujka może być, reszta mimo wszystko odpada!! Ale wiecie, czasami łaskawię daję się skusić na kawę capuccino z bitą śmietaną ... w jednej jedynej kawiarance zwanej "Fantazja" ... śmietanę robią sami i jest bajeczna!!!! Agduś, my chyba byliśmy na tej kawie, prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Byliśma... Kurde, nie przypominaj, bo chciałabym teraz się napić z Tobą kawy. Obojętnie jakiej. Może być kofeinowa, ale pod warunkiem, że pogadamy potem do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Co najmniej do rana ... też tak chcę!!!! Gotowam nawet tej z carmel-toffi Amberciowej się napić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dostałaś PW z linkami? Niektóre mnię się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cze dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Myślałam, że tylko ja nie śpię!CZeść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Myślałam, że tylko ja nie śpię! CZeść! Ja muszę tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Szczęście w nieszczęściu, że nie na tyle ciężko, żebyś na foruma nie mógł zaglądnąć. Ja sobie tu siedzę rozrywkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Szczęście w nieszczęściu, że nie na tyle ciężko, żebyś na foruma nie mógł zaglądnąć. Ja sobie tu siedzę rozrywkowo. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No domyślam się, że na forumie nie pracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No domyślam się, że na forumie nie pracujesz. dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Melduję, że linka dostałąm i się ustosunkuję Królik, no nareszcie Za dużo tyrania, za mało wyluzowania, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Stosunkuj się, bom ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cze dziewczyny cze do mnie nie przykicałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cześć, słoneczka! Amber, niby nie kusisz, ale o kawusi ze śmietanką też gadasz! Ty lepiej wrzuć nam tutaj jakieś nowe fotki Hermiony i Pluszencjusza. Jakoś człowiek musi się pocieszyć po tym mizernym śniadanku. Brazunia - no napisałam, jak wiesz, a jaki link jeszcze masz, co Agduś posłałaś? I jeszcze chciałam powiedzieć, że przyszedł mi genialny pomysł do głowy, ale to już na priva pójdzie. Kasia - no ja podziwiam Twoją skuteczność, przez dwa lata nikt nie mógł tego załatwić, dopiero Ty okazałaś się nad podziw skuteczna!!! Słowo daję, chapeau bas! Królik - żyjesz jednak, sierściuchu! Ty napisz co słychać, a nie "cze" i w nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.01.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dobry ... trzecią kawkę już piję ... z "expresu" ... z cukrem i śmietanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A ja ino amerykanke zalewajke czy jakoś tak vel popłuczyny po kawie Ale w domciu to nie żadne ekspesy ale taka prawdziwa w tygielku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dobry ... trzecią kawkę już piję ... z "expresu" ... z cukrem i śmietanką Nie pamiętam, czy rolę w Uroczysku sam sobie wybrałeś, czy ktoś Cię wkręcił, ale informuję, że właśnie wystąpiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts