braza 30.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Przyszłam sprawdzić, co się dzieje!!! Ja to qurna ciężko pracuje A co to za dobry uczynek, ciekawość taka mnie zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Dzień dobry. Agduś, Miko, Wy już zbudowałyście, więc na co Wam wiedza budowlana, przecież już dawno to wszystko wiecie! Brazunia, długa historia, nie ma co gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Dzien dobry. Z ta wiedza budowlana na Forum to bym uwazala, szczegolnie w temacie tynkow strukturalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Też przylazłam, posłuchałabym jednakowoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 przywitać przyszłam Szanowne Towarzystwo Depesiu tez chętnie posłucham i poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Nie ma co gadać po próżnicy, raczej coś robić trzeba. Ja dzisiaj na ten przykład wannę umyłam, bo przy sobocie, raz w tygodniu, to my sie kąpiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no ja Cię proszę dziedzica usypiam a tu takie, że nie mogę się nie śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 .... bo przy sobocie, raz w tygodniu, to my sie kąpiemy. Phiii .. czyścioszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 No dziadek tez kiedyś gadał, że to za dużo wody idzie, ale kupiliśmy mu za to radio i teraz radia maryja słucha jak my się kąpiemy, to nie może krzyczeć, bo jak będzie krzyczał, jak tam modlą się i pieśni święte śpiewają? To całkiem jak nasz dawniejszy rzeźnik we wsi, świeć Panie nad jego duszą. Często przy świniobiciu sobie popił, a jego zonka wtedy z wałkiem go witała. To żeby go nie biła, to jak wracał, to już w furtce zaczynał święte pieśni wyśpiewywać i nie mogła go nabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Patrzcie państwo, jak mało doceniane, a jak potrzebne te pieśni i RM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 No dziadek tez kiedyś gadał, że to za dużo wody idzie, ale kupiliśmy mu za to radio i teraz radia maryja słucha jak my się kąpiemy, to nie może krzyczeć, bo jak będzie krzyczał, jak tam modlą się i pieśni święte śpiewają? To całkiem jak nasz dawniejszy rzeźnik we wsi, świeć Panie nad jego duszą. Często przy świniobiciu sobie popił, a jego zonka wtedy z wałkiem go witała. To żeby go nie biła, to jak wracał, to już w furtce zaczynał święte pieśni wyśpiewywać i nie mogła go nabić. Moja babcia siedziała w domu a po podwórku chodził wujek i śpiewał. Ale ten jego śpiew to....mało spiew przypominał, takie mruczenie raczej. A babcia w domu biega od okna do okna i mówi: jakiś pogrzeb idzie bo ludzie spiewają :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Mayland, babcia o poważnych sprawach, a Ty się chichrasz nie wiedzieć czemu. W końcu jak wujek śpiewał, to musiał mieć powód, może wiedział o czymś, a Wy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.02.2009 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Też przylazłam, posłuchałabym jednakowoż ... Depesiu tez chętnie posłucham i poczytam ... to ja Wam zakabluję Konfratrzy dla Maćka ... to Anetki inicjatywa ... se kuknijcie http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/?page_id=2 no i co, któś, cóś do buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Paweł!!! Ty kablarzu!!! A żeby Cię... No dobra, mam nadzieję, że teraz to chociaż okaże się, że któś cóś da... Dzień dobry z zachmurzonego i lekko zaśnieżonego zachodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.02.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 DPS-siu serdecznie dziękuje za przepisy na bułeczki, właśnie pieke na niedzielne śniadanko. I jestem w szoku, potrafiłam je zrobić i chyba wyszły A watek super, po prostu skarbnica Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wpadłem powiedzieć dzień dobry Czy u Was też tyle śniegu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ania - na zdrówko, jak smakuje, to bardzo się cieszę! Romciu - a u Was ile? Bo u nas to tak "biało, ale mało". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Konfratrzy dla Maćka http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/?page_id=2 Jak już i tak się wydało, to może ktoś się dołączy do akcji? Tak sobie pytam, bo przecież warto dzieciakowi pomóc, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 obecny - i niech mnie kto no przelicytuje to będę po mordach lał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ania - na zdrówko, jak smakuje, to bardzo się cieszę! Romciu - a u Was ile? Bo u nas to tak "biało, ale mało". właśnie przestało padać sypało od wczoraj więc naleciało całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts