braza 03.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Gwoździk, wypchaj się, jesteś aktywowany, bo Twój komentarz jest !!! Właśnie stamtąd wracam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ...faktycznie ...działa ... ....właśnie się wypchałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jak to wypchany gwozdzik... A mozesz to zademonstrowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Trudno mi odmówić Recenzowanej ... http://www.bedzinbeat.com/photo/nws831d8eaad0479e4d0b099ed7623a896c/ten-robot-gada-web.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Bardzo mi milo Cie poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Gwoździku, jakiś Ty rzystojny facio jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzień dobry. Jaki Gwoździk wypchany! Ale Ty może coś innego byś sobie nabył, co? Ta książka jest chyba fajna, albo płytka jakaś... Za książkę nie musisz przebijać Piątki, bo są dwa egzemplarze, póki co ten drugi osiągnął cene tylko 30 złociszy, więc chyba mozna by atakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Przybyłam ... zobaczyłam ... nie wiem, czy zwyciężę... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Przybyłam ... zobaczyłam ... nie wiem, czy zwyciężę... Cześć ...już zwyciężyłaś.... ze mną ...nie mam sumienia zabierać Ci Twego konika ... a nie będę podbijał ceny tylko dla zabawy ... bo to nie fair .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No i dobrze. Kup płytę, kup płytę, kup płytę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Gratuluję setki depesiu Jutro idę do banku załatwić sobie możliwość przelewania przez internet Dzięki za nr konta. Na pewno coś się tam pojawi Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 VICTORIA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.02.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ... na setę ... http://www.chefpaul.net/smiles/drink11a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Setkę godnie rozpoczęła Brazunia, więc osoba ze wszech miar powołana do tego, by rekordowe stronki pisać. Brazunia - Ty się jeszcze nie ciesz, aukcja trwa do niedzieli wieczorem, wtedy wszystko się okaże. Kochani, chcę przeprosić, ale jestem zmuszona wprowadzić poważne cięcia internetowe. Zjadł mi się był prawie cały juz miesięczny limit transferu danych w Orange, więc żeby nie stracić łączności z Wami przez najbliższe 2 tygodnie nie będę wchodziła nigdzie - tylko tutaj. Mam nadzieję, że mi wybaczycie, po prostu inaczej odetną mi neta do połowy miesiąca. Co ja o tym myślę, to pewnie się domyślacie, ale takie mam realia. Nie gniewajcie się proszę, ja Was wszystkich bardzo, bardzo lubię, ale na razie nie mogę odwiedzać Waszych wątków. Liczę, że będziecie do mnie przychodzić troszkę i nie wklejać obrazków żadnych... To też zjada mi transfer... A ja tak lubię obrazki... No to do wieczorka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przyjmij wyrazy najgłębszego współczucia!Chyba bedę mniej narzekała na naszą radiówkę, która wprawdzie czasami sie biesi, ale za to NIE MA ŻADNEGO LIMITU! Za to teraz forum sie biesi i nie mogę wysłac postu. Już 5 razy próbowałam! A u Brazy za trzecim poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Rozumiem doskonale, nienawidze być limitowana Trzymaj się, byle operatorska mać nie będzie Ci w twarz pluła!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No a wieści jakieś? Ktoś gdzieś był? Coś widział albo kogoś spotkał? Opowiadać coś proszę, bo u Was nie poczytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Akurat ja wiem najwięcej, jak w PRO100 siedzę Ale jak już nie będę umiała czerwonego koloru odróżnić od granatowego, to pójdę po kominkach, jak to Piąteczka mawia i Ci przekabluję, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Narazie dowiedziałam się tyle: Agduś myśli intensywnie nad koncepcją kolorystyczną kominka; Wusia za to koncepcje zmienia co i rusz ale w kwestii kuchni ... się ie może zdecydować, co ładniejsze; a ja jutro jadę oglądać. To tyle .. w telegraficznym skrócie ... chyba razem z Agduś na pocztę się przyjmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dziękować za wieści bardzo. Jedź, oglądaj i kup. Jak kupisz, to pogadamy, jak to mądrze zrobić, żeby szybko i dużo zarabiało. No to dzień doberek i lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts