Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry. :D

Jaki Gwoździk wypchany! :lol:

Ale Ty może coś innego byś sobie nabył, co?

Ta książka jest chyba fajna, albo płytka jakaś...

Za książkę nie musisz przebijać Piątki, bo są dwa egzemplarze, póki co ten drugi osiągnął cene tylko 30 złociszy, więc chyba mozna by atakować. 8) :D

Setkę godnie rozpoczęła Brazunia, więc osoba ze wszech miar powołana do tego, by rekordowe stronki pisać. :lol:

Brazunia - Ty się jeszcze nie ciesz, aukcja trwa do niedzieli wieczorem, wtedy wszystko się okaże. :wink:

Kochani, chcę przeprosić, ale jestem zmuszona wprowadzić poważne cięcia internetowe. Zjadł mi się był prawie cały juz miesięczny limit transferu danych w Orange, więc żeby nie stracić łączności z Wami przez najbliższe 2 tygodnie nie będę wchodziła nigdzie - tylko tutaj. Mam nadzieję, że mi wybaczycie, po prostu inaczej odetną mi neta do połowy miesiąca. :evil:

Co ja o tym myślę, to pewnie się domyślacie, ale takie mam realia. Nie gniewajcie się proszę, ja Was wszystkich bardzo, bardzo lubię, ale na razie nie mogę odwiedzać Waszych wątków.

Liczę, że będziecie do mnie przychodzić troszkę i nie wklejać obrazków żadnych... :oops:

To też zjada mi transfer... :oops:

A ja tak lubię obrazki... :oops:

No to do wieczorka! :D

Przyjmij wyrazy najgłębszego współczucia!

Chyba bedę mniej narzekała na naszą radiówkę, która wprawdzie czasami sie biesi, ale za to NIE MA ŻADNEGO LIMITU!

Za to teraz forum sie biesi i nie mogę wysłac postu. Już 5 razy próbowałam! A u Brazy za trzecim poszło.

Narazie dowiedziałam się tyle: Agduś myśli intensywnie nad koncepcją kolorystyczną kominka; Wusia za to koncepcje zmienia co i rusz ale w kwestii kuchni ... się ie może zdecydować, co ładniejsze; a ja jutro jadę oglądać.

To tyle .. w telegraficznym skrócie ... chyba razem z Agduś na pocztę się przyjmę... :roll:

Dziękować za wieści bardzo. :D

Jedź, oglądaj i kup. :D

Jak kupisz, to pogadamy, jak to mądrze zrobić, żeby szybko i dużo zarabiało. 8)

No to dzień doberek i lecę. :wink: