Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

dzień doberek :D po długiej nieobecności

depsia - a czemu operator chce Cię odłączyć od interetu? Z tego co wiem to po przekroczeniu określonego limitu po prostu spowalniają szybkość przesyłu danych i tyle. Nie powinni Cię zupełnie odłączyć? Wypytaj o to.

Brazunia - czy jedziesz może oglądać przyszłe włości? Jeśli tak to trzymam kciuki :D

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsia,

Z tym Orange, to masz rzeczywiscie kiepsko :( A nie mozesz podwyzszyc limitu transferu? A jesli nie, to w ustawieniach internetowych wylacz opcje wyswietlania plikow graficznych. Zawsze troche zyskasz w miesiecznym rozliczeniu.

Noooo ... przywitac sie przyszlam. Z nart wczoraj zjechalismy :lol: Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej :D Psy po pobycie u mojej Mamy tak jakby zmeznialy :lol: Ledwo mieszcza sie w kubraki. Natomiast ja po nadmiarze ruchu musialam isc dzisiaj do sklepu i kupic nowe spodnie. Wszystkie z szafy spadaja mi przez biodra do kolan ... A moze trzeba bylo jakies szelki nabyc? :roll: :lol:

Cześć, kochani! :D

Maluszku - Orange nie chce mnie odłączyć, to jest właśnie tak, że zwalnia, natomiast to zwalnianie to taki numer jest, że praktycznie nie jesteś w stanie doczekać się jakiegokolwiek połączenia. :-?

Mówią, że zwalnia, ale w praktyce - przestaje działać.

Ambercia - używam Opery i wyłącznie z opcją wyłączonych obrazków.

No, ale jak limit cało miesięczny to 500 MB, no to kupa smiechu to jest, tak?

Już od połowy lutego będe miała lepiej, bo limit będzie aż 2,5 GB - normalnie nie wiem, co ja z tym zrobię, chyba dam rade jeden filmik z youtube obejrzeć! :lol:

I tak czekam na obiecane zdjęcie - obejrzę je w połowie miesiąca, ale proszę już wkleić, a co! :lol:

Ty pokaż zdjęcie tej siebie jako szprychy, może mnie to zmotywuje, staram się schudnąć cały czas. :oops:

Braza - czekam na wieści z oglądania, nie daruję, jak nie dostanę szczegółowej relacji! 8)

Hej wszystkim!

Depsia czy dobrze zrozumialam, ze na aukcji sa dwie ksiazki? Napisalam tam, ze pisze sie na ta druga. Niestety nie moge wiecej na razie pomoc, ostatnio bylo u nas troche nie planowanych wydatkow. :oops:

p.s. moj Stefek upodobal sobie taki rysunkowy- Jony Brawo - ostatnio codziennie musze z 1000 razy mowic do niego kwestje z tego rysunkowego a brzmi tak:

Mialam taki piekny sen, ja i Tom Jones w jacuzzi... :lol:

A druga to taka:

O zesz doigrasz sie! :lol:

Zabawnie nam. :D :wink:

Depsia, zupelnie nie wiem co zrobisz z takim transferowym rozpasaniem :lol: Prawie na Walentynki Cie tak obdaruja! Gratuluje i Kochana, troche cierpliwosci ... polowa miesiaca jest juz tuz, tuz :-)

Depsia, mam pytanko. Jaki kolor ma oryginalny miod z mniszka? Wiem, ze zbiera sie go wiosna, wiec kupiony teraz jest juz skrystalizowany. Dwa dni temu nabylam taki, jest slomkowy, z renomowanej pasieki w Borach Tucholskich, a moj sie upiera, ze powinien byc ciemniejszy i chyba czyms go zmieszano :roll: Z drugiej strony mam zaufanie do swojego sklepu ekologicznego, w ktorym wlasciwie wszystko kupuje ... I? NO jak myslisz?

Amber moja mama robila taki miod a kolor byl taki jakby to powiedziec.., miodowy. :lol: Kurka.., :lol: aha, taki sam kolor ma miod wielokwiatowy.., ale lepiej niech Depsia powie, bedzie prawdziwszy kolor. :D :wink:

A moze kolor zalezy od tego ile kto tam czegos daje, jakie proporcje... :oops:

Najprawdziwszy, nie chrzczony miód musi się skrystalizować! Jak widzę na straganach piękne złociste przelewające się w słoiczkach miodziki w środku zimy i słyszę, że "czyściutki, paniusiu, czyściutki" to mnie dziki śmiech ogarnia! Wiem, co pisze, bo mój Tata ma 3 ule i miód zbiera co roku!!!

Depsia, byłam, oglądałam, podoba nam się! Konkretnych ustaleń nie było, jeszcze jedno miejsce jest do sprawdzenia, ale to chyba jednak będzie to - jak bank kasą sypnie!!!

Jassssooo ... ależ Ty panicho będziesz jak Ci 2,5GB dadzą, pomarańczowa Twoja .... :D Nawet chyba z jedno zdjęcie w moje relacji zdołasz otworzyć :wink:

Maluszku ... byłam i se pojechałam :D

Ambercia, z tym miodem to ja nie wiem, robię syrop z mniszka na miodzie, ten jest taki nawet ciemnomiodowy, a z mniszka, myślę, może być i jasny. W końcu rzepakowy jaśniutki jest, a mniszek też ma takie żółte kwiatki. :lol:

Gwoździku, dobrze, że jestem poprawna, bo dama powinna być poprawna. 8) :lol:

Zeljko, dziękuję bardzo, chociaż trochę mi żal, że nie wybrałas jednej z płyt Maćka - taniej by troszkę było, dzieciak by się cieszył, a i Stefek może miałby pożytek. No ale i książka podobno bardzo ciekawa, więc kto wie, może Ty lepiej wiesz, czego Ci trzeba. :lol: To podobno fajna bardzo mużyka jest, nawet może być używana jako relaksacyjna. Tych płytek jest 100, może ktoś ma ochotę? :wink: :D

Brazunia - Dawaj linka na PW, popatrzę, jak mi limit podniosą! 8) :lol:

No to do wieczora. :D

Agduś - dzięki, kochana, za info, to dla mnie ważna wiadomość. :D

Zeljko - to w takim razie kup sobie książkę i już. :D

Przynajmniej podniesie się średnia czytelnictwa w kraju za Waszą sprawą. :D

Ambercia - no to jedzcie na zdrowie, myślę, że miodek nie powinien zaszkodzić. :lol:

Braza - OK, to ja zajrze potem do dziennika u Ciebie, jesli wypali, tfu, tfu. :p

Zdołałam zrzucić 3 kg. 8) :D

Mam zamiar niezłomnie kontynuować.

Teraz chyba choroba mi trochę pomoże. :lol:

Zaczyna mi się lekkie przeziębienie, a zawsze wtedy kompletnie trace apetyt. Hura! :lol: