Maluszek 06.02.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dzień doberek po długiej nieobecności depsia - a czemu operator chce Cię odłączyć od interetu? Z tego co wiem to po przekroczeniu określonego limitu po prostu spowalniają szybkość przesyłu danych i tyle. Nie powinni Cię zupełnie odłączyć? Wypytaj o to. Brazunia - czy jedziesz może oglądać przyszłe włości? Jeśli tak to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Depsia, Z tym Orange, to masz rzeczywiscie kiepsko A nie mozesz podwyzszyc limitu transferu? A jesli nie, to w ustawieniach internetowych wylacz opcje wyswietlania plikow graficznych. Zawsze troche zyskasz w miesiecznym rozliczeniu. Noooo ... przywitac sie przyszlam. Z nart wczoraj zjechalismy Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej Psy po pobycie u mojej Mamy tak jakby zmeznialy Ledwo mieszcza sie w kubraki. Natomiast ja po nadmiarze ruchu musialam isc dzisiaj do sklepu i kupic nowe spodnie. Wszystkie z szafy spadaja mi przez biodra do kolan ... A moze trzeba bylo jakies szelki nabyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wiem, że nie możesz do mnie wpaść, żeby mi jak zwykle miotłą przez łeb dać .... ...to sam przychodzę... jego Gwoździkowa mać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cześć, kochani! Maluszku - Orange nie chce mnie odłączyć, to jest właśnie tak, że zwalnia, natomiast to zwalnianie to taki numer jest, że praktycznie nie jesteś w stanie doczekać się jakiegokolwiek połączenia. Mówią, że zwalnia, ale w praktyce - przestaje działać. Ambercia - używam Opery i wyłącznie z opcją wyłączonych obrazków. No, ale jak limit cało miesięczny to 500 MB, no to kupa smiechu to jest, tak? Już od połowy lutego będe miała lepiej, bo limit będzie aż 2,5 GB - normalnie nie wiem, co ja z tym zrobię, chyba dam rade jeden filmik z youtube obejrzeć! I tak czekam na obiecane zdjęcie - obejrzę je w połowie miesiąca, ale proszę już wkleić, a co! Ty pokaż zdjęcie tej siebie jako szprychy, może mnie to zmotywuje, staram się schudnąć cały czas. Braza - czekam na wieści z oglądania, nie daruję, jak nie dostanę szczegółowej relacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No nie wiedziałam, jak politycznie poprawnie odpowiedzieć na tę miotłę i rę mać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 politically correct Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Hej wszystkim! Depsia czy dobrze zrozumialam, ze na aukcji sa dwie ksiazki? Napisalam tam, ze pisze sie na ta druga. Niestety nie moge wiecej na razie pomoc, ostatnio bylo u nas troche nie planowanych wydatkow. p.s. moj Stefek upodobal sobie taki rysunkowy- Jony Brawo - ostatnio codziennie musze z 1000 razy mowic do niego kwestje z tego rysunkowego a brzmi tak: Mialam taki piekny sen, ja i Tom Jones w jacuzzi... A druga to taka: O zesz doigrasz sie! Zabawnie nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Depsia, zupelnie nie wiem co zrobisz z takim transferowym rozpasaniem Prawie na Walentynki Cie tak obdaruja! Gratuluje i Kochana, troche cierpliwosci ... polowa miesiaca jest juz tuz, tuz Depsia, mam pytanko. Jaki kolor ma oryginalny miod z mniszka? Wiem, ze zbiera sie go wiosna, wiec kupiony teraz jest juz skrystalizowany. Dwa dni temu nabylam taki, jest slomkowy, z renomowanej pasieki w Borach Tucholskich, a moj sie upiera, ze powinien byc ciemniejszy i chyba czyms go zmieszano Z drugiej strony mam zaufanie do swojego sklepu ekologicznego, w ktorym wlasciwie wszystko kupuje ... I? NO jak myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Amber moja mama robila taki miod a kolor byl taki jakby to powiedziec.., miodowy. Kurka.., aha, taki sam kolor ma miod wielokwiatowy.., ale lepiej niech Depsia powie, bedzie prawdziwszy kolor. A moze kolor zalezy od tego ile kto tam czegos daje, jakie proporcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Zeljka, ano wlasnie Ten kupiony przeze mnie teraz jest bardzo jasny ... wyglada prawie jak rzepakowy, a nie jak wielokwiatowy ... Moze to proces krystalizacji tak go rozjasnil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A jesli nie jest plynny to na pewno. Wtedy jasnieje. A podobno tylko miod naturalny sie krystalizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Najprawdziwszy, nie chrzczony miód musi się skrystalizować! Jak widzę na straganach piękne złociste przelewające się w słoiczkach miodziki w środku zimy i słyszę, że "czyściutki, paniusiu, czyściutki" to mnie dziki śmiech ogarnia! Wiem, co pisze, bo mój Tata ma 3 ule i miód zbiera co roku!!! Depsia, byłam, oglądałam, podoba nam się! Konkretnych ustaleń nie było, jeszcze jedno miejsce jest do sprawdzenia, ale to chyba jednak będzie to - jak bank kasą sypnie!!! Jassssooo ... ależ Ty panicho będziesz jak Ci 2,5GB dadzą, pomarańczowa Twoja .... Nawet chyba z jedno zdjęcie w moje relacji zdołasz otworzyć Maluszku ... byłam i se pojechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ambercia, z tym miodem to ja nie wiem, robię syrop z mniszka na miodzie, ten jest taki nawet ciemnomiodowy, a z mniszka, myślę, może być i jasny. W końcu rzepakowy jaśniutki jest, a mniszek też ma takie żółte kwiatki. Gwoździku, dobrze, że jestem poprawna, bo dama powinna być poprawna. Zeljko, dziękuję bardzo, chociaż trochę mi żal, że nie wybrałas jednej z płyt Maćka - taniej by troszkę było, dzieciak by się cieszył, a i Stefek może miałby pożytek. No ale i książka podobno bardzo ciekawa, więc kto wie, może Ty lepiej wiesz, czego Ci trzeba. To podobno fajna bardzo mużyka jest, nawet może być używana jako relaksacyjna. Tych płytek jest 100, może ktoś ma ochotę? Brazunia - Dawaj linka na PW, popatrzę, jak mi limit podniosą! No to do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Jak Ci limit podniosą to do dziennika zajrzyj, ja mam zdjęcia tylko na twardym. No, ewentualnie specjalnie dla Ciebie wgram na jakiś serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Depsia myslalam tez o plycie, ale nie mam pewnosci czy Stefek zaakceptuje. On bardzo lubi muzyke, ale ma swoje stale piosenki a nowosci sie troche boi. A ksiazke cala rodzina chetnie przeczyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dziewczyny, dzieki za opinie Przyjelam tego mniszka z calym dobrobytem kolorystycznym i juz Nabylam tez sloiczek wrzosowego ... hmmm prawdziwa pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Uprzejmie donoszę, że Biała się rozpakuje dzisiaj albo jutro. Tak napisała u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Agduś - dzięki, kochana, za info, to dla mnie ważna wiadomość. Zeljko - to w takim razie kup sobie książkę i już. Przynajmniej podniesie się średnia czytelnictwa w kraju za Waszą sprawą. Ambercia - no to jedzcie na zdrowie, myślę, że miodek nie powinien zaszkodzić. Braza - OK, to ja zajrze potem do dziennika u Ciebie, jesli wypali, tfu, tfu. Zdołałam zrzucić 3 kg. Mam zamiar niezłomnie kontynuować. Teraz chyba choroba mi trochę pomoże. Zaczyna mi się lekkie przeziębienie, a zawsze wtedy kompletnie trace apetyt. Hura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zrzucaj sobie te kilogramy, na zdrowie, ale czy nie ma lepszego sposob poza chorobą... Buziaki!! Aaaa i melduję, że u mnie trwa burza muzgów w związku z tym czymś, a my jesteśmy zdecydowani to coś kupić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts