Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Zdołałam zrzucić 3 kg. 8) :D

Mam zamiar niezłomnie kontynuować.

Teraz chyba choroba mi trochę pomoże. :lol:

Zaczyna mi się lekkie przeziębienie, a zawsze wtedy kompletnie trace apetyt. Hura! :lol:

Depsia, wielkie gratki!!! Zycze wytrwalosci i ... wytrwalosci :-) Po pierwszych sukcesach, waga nagle "staje" i jakos przez to trzeba dzielnie przejsc, aby tak swietnego poczatku nie zmarnowac :-)

No i zdrowka zycze!!!

Brazuniu, jakos nie w temacie jestem :roll: Co to jest to "cos? 8)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazunia, ja się bardzo cieszę, żeby tylko banki nie zawiodły. :roll:

Odpukuję w niemalowane i spluwam w tył 3 razy przez lewe ramię. 8) :D

Ambercia - dziękować za wsparcie, potrzebne będzie jak 150. Zdrówko pewnie się pojawi, choroba nieciężka jest, ale apetyt zabrała - i dobrze! :lol:

Jakby kto chciał jeszcze sobie coś na aukcji dla Maćka kupić, to dzisiaj ostatni dzień jest. :roll: :D

brazunia, widzisz jakie mam tyly w newsach? Jak tylko wroce z tenisa doczytam w Twoim wewenotku. Bo pewnie cos tam naskrobalas o TYM "COS"? :D A juz teraz ciesze sie razem z Toba, ze wybor zostal poczyniony i trzymam kciuki za szczesliwe "rozwiazanie" :D

Depsia, z takim samozaparciem do wiosny bedziesz Laska 8) :D Ja w trzymaniu diet jestem okrutnie kiepska :roll: Ale nadrabiam prawie codziennym treningiem :lol:

Kochani!!!

Chcę bardzo, bardzo, bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy wsparli naszą akcję zbierania funduszy na leczenie Maćka Szczepańskiego!!! Jesteście, jak zawsze, cudowni, najkochańsi na świecie - jestem dumna i zaszczycona, że Was znam!!!

Dandi, Piątka, Zeljka, Braza, Komtur, Gwoździk, Bobowa Budowniczowa, Gosia An-budowa i wszyscy, którzy jeszcze zechcą pieniążka wysłać - DZIĘKUJĘ!!!

Szczególne podziękowania kieruję do Ciebie, Pawełku - gdyby nie Ty, nie byłoby tego wszystkiego, włożyłeś w to mnóstwo czasu i inicjatywy, ale mam nadzieję, że podziękuję Ci w tym roku osobiście. Love you!!!

Wskazówki co do rozliczenia są zamieszczone na blogu aukcyjnym, wysyłkę postaramy się zrealizować jak najszybciej. :D

Pawełku - nie udawaj, już tam aż taki pijak to z Ciebie nie jest, po tylu kielonkach to byś chyba padł, bez kitu. :lol:

Ale wypiję z Tobą, to jakoś może się uratujesz, nieboraku. :lol:

Ambercia - no laska to ja cały czas jestem, po prostu chcę być nieco mniejsza laska, bo Mojnemu cały świat przesłoniłam i boję się, jak na drodze będzie jechał. :D

Ciepłych chlebków?

Zalezy, jakie macie możliwości konsumpcyjne. Jak duże to zjedzą w try miga, a jak mniejsze to chlebek wystudzic i całe bochenki pomrozić, napoczęty zjadać, trzymać w ściereczce w chlebaku, ja np. trzymam w piekarniku w kuchence zawinięty, bo za długi do chlebaka! :D

Magi - zaniedbujesz nas, kochana, nie wiem, jak Ty to nadrobisz. :D

Ty se Aneta normalnie w papiury robisz :oops: :oops: :oops:

... a tak wogle to Wszystkim uczestnikom bardzo dziękuję za pomoc

A ja tam poszłam i nie znalazłam, ale się wpisałam!! Cieszę się, że konik mój :D Niestety, nadal nie wiem, jak tam minki strzelać :roll:

... proste

":")" :)

";")" :wink:

"8")" 8)

":"o" :o

":"D" :D

itd ... (bez " of course) :wink:

Niestety Chefie, do mnie w takich sprawach to trzeba ogromnymi literami i jak do czterolatka mówić :-?

... hmmm

kliknij cytuj na tym poście,

poniżej ukażą się Tobie zamiast uśmieszków kody literowe tychże

wystarczy, że posługując się klawiaturą wpiszesz takie same znaki, jak te które ujżysz po wyedytowaniu postu przy pomocy klawisza "cytuj"

:D

:(

:mad:

:o

:)

:p

;)

... oooo ... znalazłem "łopatologicznie" ;) ... sorry, jestem złym wykładowcą w tym zakresie ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Emotikon

Ty se Aneta normalnie w papiury robisz :oops: :oops: :oops:

Spadaj. :D :D :D Maila chcę. 8) :p

Brazunia, no we wpisie "Zakończenie, rozliczenia..." na aukcyjnym blogu masz wszystkie szczegóły, konto, mail, na który wysłać potwierdzenie wpłaty, w tytule wiadomości podać nick i przedmiot wygrany. :lol: