AmberWind 07.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zdołałam zrzucić 3 kg. Mam zamiar niezłomnie kontynuować. Teraz chyba choroba mi trochę pomoże. Zaczyna mi się lekkie przeziębienie, a zawsze wtedy kompletnie trace apetyt. Hura! Depsia, wielkie gratki!!! Zycze wytrwalosci i ... wytrwalosci Po pierwszych sukcesach, waga nagle "staje" i jakos przez to trzeba dzielnie przejsc, aby tak swietnego poczatku nie zmarnowac No i zdrowka zycze!!! Brazuniu, jakos nie w temacie jestem Co to jest to "cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ambercia, no wiesz Jak można nie wiedzieć, co to jest "Coś" Pół Forum wie Gospodarę namierzyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Brazunia, ja się bardzo cieszę, żeby tylko banki nie zawiodły. Odpukuję w niemalowane i spluwam w tył 3 razy przez lewe ramię. Ambercia - dziękować za wsparcie, potrzebne będzie jak 150. Zdrówko pewnie się pojawi, choroba nieciężka jest, ale apetyt zabrała - i dobrze! Jakby kto chciał jeszcze sobie coś na aukcji dla Maćka kupić, to dzisiaj ostatni dzień jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja tylko przywitać się przyszłam, wieści narazie żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 brazunia, widzisz jakie mam tyly w newsach? Jak tylko wroce z tenisa doczytam w Twoim wewenotku. Bo pewnie cos tam naskrobalas o TYM "COS"? A juz teraz ciesze sie razem z Toba, ze wybor zostal poczyniony i trzymam kciuki za szczesliwe "rozwiazanie" Depsia, z takim samozaparciem do wiosny bedziesz Laska Ja w trzymaniu diet jestem okrutnie kiepska Ale nadrabiam prawie codziennym treningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 DePSia ... na zdrowie http://www.chefpaul.net/smiles/tequila11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Kochani!!! Chcę bardzo, bardzo, bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy wsparli naszą akcję zbierania funduszy na leczenie Maćka Szczepańskiego!!! Jesteście, jak zawsze, cudowni, najkochańsi na świecie - jestem dumna i zaszczycona, że Was znam!!! Dandi, Piątka, Zeljka, Braza, Komtur, Gwoździk, Bobowa Budowniczowa, Gosia An-budowa i wszyscy, którzy jeszcze zechcą pieniążka wysłać - DZIĘKUJĘ!!! Szczególne podziękowania kieruję do Ciebie, Pawełku - gdyby nie Ty, nie byłoby tego wszystkiego, włożyłeś w to mnóstwo czasu i inicjatywy, ale mam nadzieję, że podziękuję Ci w tym roku osobiście. Love you!!! Wskazówki co do rozliczenia są zamieszczone na blogu aukcyjnym, wysyłkę postaramy się zrealizować jak najszybciej. Pawełku - nie udawaj, już tam aż taki pijak to z Ciebie nie jest, po tylu kielonkach to byś chyba padł, bez kitu. Ale wypiję z Tobą, to jakoś może się uratujesz, nieboraku. Ambercia - no laska to ja cały czas jestem, po prostu chcę być nieco mniejsza laska, bo Mojnemu cały świat przesłoniłam i boję się, jak na drodze będzie jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No to już pozamiatane Buziaki wysyłam Depesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 zrobiłam chleb z Twojego przepisu pycha ale co mam zrobić z resztą ciepłych? zawinąć teraz w ściereczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ciepłych chlebków? Zalezy, jakie macie możliwości konsumpcyjne. Jak duże to zjedzą w try miga, a jak mniejsze to chlebek wystudzic i całe bochenki pomrozić, napoczęty zjadać, trzymać w ściereczce w chlebaku, ja np. trzymam w piekarniku w kuchence zawinięty, bo za długi do chlebaka! Magi - zaniedbujesz nas, kochana, nie wiem, jak Ty to nadrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A ja tam poszłam i nie znalazłam, ale się wpisałam!! Cieszę się, że konik mój Niestety, nadal nie wiem, jak tam minki strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ty se Aneta normalnie w papiury robisz ... a tak wogle to Wszystkim uczestnikom bardzo dziękuję za pomoc A ja tam poszłam i nie znalazłam, ale się wpisałam!! Cieszę się, że konik mój Niestety, nadal nie wiem, jak tam minki strzelać ... proste ":")" ";")" "8")" ":"o" ":"D" itd ... (bez " of course) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Chefie ... no jak drut... Dalej nie kumam ... znaczy się cudzysłów wystarczy Dodałam do zakładek, może coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Chefie ... no jak drut... Dalej nie kumam ... znaczy się cudzysłów wystarczy Dodałam do zakładek, może coś z tego wyjdzie wyedytuj tego posta ... obacz jakie znaki tworzą uśmieszek uśmieszek ... capishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Niestety Chefie, do mnie w takich sprawach to trzeba ogromnymi literami i jak do czterolatka mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.02.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Niestety Chefie, do mnie w takich sprawach to trzeba ogromnymi literami i jak do czterolatka mówić ... hmmm kliknij cytuj na tym poście, poniżej ukażą się Tobie zamiast uśmieszków kody literowe tychże wystarczy, że posługując się klawiaturą wpiszesz takie same znaki, jak te które ujżysz po wyedytowaniu postu przy pomocy klawisza "cytuj" ... oooo ... znalazłem "łopatologicznie" ... sorry, jestem złym wykładowcą w tym zakresie http://pl.wikipedia.org/wiki/Emotikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Chefie, nie jest źle z Twoimi zdolnościami, w końcu załapałam Witanko wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ty se Aneta normalnie w papiury robisz Spadaj. Maila chcę. Brazunia, no we wpisie "Zakończenie, rozliczenia..." na aukcyjnym blogu masz wszystkie szczegóły, konto, mail, na który wysłać potwierdzenie wpłaty, w tytule wiadomości podać nick i przedmiot wygrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To już wiem, dzisiaj prześlę pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hej! Jak tam zdrufko? Nie cholowac mi tu plose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts