Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Czytam tak sobie z przyjemnoscia booo mam dzis wolny dzien i latam po forum jak ...panienka lekkich obyczajow ;) i o czym czytam - diety?! Czy to juz jakas globalna obsesja? ;)

Powodzenia babeczki! A teraz pojde odgrzac sobie co zostalo z obiadu - lasagne! :lol:

Milego dnia i wytrwalosci w diecie.:)

Kochane, kto może i powinien to proszę przelewać pieniążki, wciąż można to robić, bo można cały czas - fundacja zbiera zawsze, nie tylko na aukcji. :D

Brazunia, przelewaj, bo tam podsumować trzeba. :wink:

Gagatko, Ty napisz maila jakiego co u Was, bo wstyd tak milczeć! U nas - stara bida, ciągle próbujemy pomalutku zmieniać i dorabiać po kawalątku... :roll:

Bajko - miłego dnia życzę!

Piąteczko - a co zrobić jak człowiek po prostu lubi jeść? :( Jak nie najem się czymś to nie wytrzymuję, głód tak ssie, że myśleć nie można o niczym innym! :oops:

Frosiu, tak patrze na twoj piekny avatarek..

napisze, a co..raz kozie śmierć :D dla humoru :)

uczyła sie moja córcia na dzisiaj wierszyka -

'Zakochała się zaba w ogórku kiszonym.

- Ach ozeń się ze mną! Przeciez nie masz zony.

Ty jesteś zielony i ja w tym kolorze.

Ładna będzie z nas para, a więc ozeń się, ozeń!

Jeśli zechcesz, to będę mieszkać z tobą w słoju.

- A ogórek na to: - Zostaw mnie w spokoju!

Nie pleć bredni zabo i skończ swe zaloty.

Nie chcę cię, boś brzydka i czuć ciebie błotem.

Na te słowa zaba jak nie zarechocze...

- Co, ja jestem brzydka? Patrzcie go wymoczek!

Nikt na świecie nie widział

(daję na to słowo),

aby zaba została panią ogórkową. "

piateczka uwielbiam ten wierszyk :D

ja tam wszystkie ogorki i te tamte....bardzo lubie :oops: wszelakiej odmiany i przemiany :D

ale nie mysle za nie wychodzic

w ogole nie mysle wychodzic :lol: :lol: :lol:

a propos ...nie musze sie odchudzac, ale frosch sam nie bedzie nigdy i nigdzie, wiec z rozkosza mu towarzysze :p

za duzo mnie nie ubedzie , poza tym zawsze cos na boku moge skubnac :oops: :lol:

on za bardzo lubie moje zarelko :roll: , po 20-ej potrafi wciagnac ze 4 tys cal bez jakiegokolwiek paralizu :evil: , wiec odciagam swa osoba jego uwage od lodowki i slodyczy 8) :lol: :lol:

Zastanawiam się, co by mogło odciągnąć moją uwagę od milki z orzechami...

Chyba tylko brak milki z orzechami w promieniu kilometra. A gdybym tak musiała po rzeczoną milkę biec dwa kilometry pod górkę? Niezła myśl - chyba więcej bym spaliła niż zyskała! To by była najbardziej dietetyczna milka na świecie. Tylko że ja mam do sklepu zaledwie nieco ponad kilometr, próba przebiegnięcia go skonczyłaby się po 300 metrach zgonem - w sumie też bym dzięki temu schudła i to dosyć drastycznie. Póki co do sklepu chadzam krokiem chodziarza, milki staram się nie zauważać na półce, ale czasem przegrywam - niestety.

Moje dziecię najstarsze weszło niedawno na jakąś stronę, na której można było wyliczć BMI. Policzyło sobie i przeczytało odpowiedź brzmiącą mnie więcej tak: NATYCHMIAST udaj się do lekarza. Twoja niedowaga zagraża życiu.

Gdyby policzyła to średnia, przeczytałaby: Natychmiast udaj się do zakładu pogrzebowego. Ty już nie żyjesz.

Ja jak głodna jestem to ostatnio kapustę na surowo rąbię albo groszek zielony z puszki.

Frosia, Ty podjadaj, bo Ty przeciez całą urodę byś straciła, gdybyś schudła! :o

A wierszyk naprawdę zabawny i fajny, pośmiałam się chwilę. :lol:

Matko, Agduś, milka z orzechami... :o

Musiałaś???? :-?

Brazunia, przesyłka pójdzie jak tylko na pocztę dojadę. :wink:

Duchu, a Ty gustujesz w grubych babach? :lol:

co Wy wszyscy macie z tym odchudzaniem :(

dzień doberek :D

no właśnie ....... odbiło Wam :roll: :o 8) :lol: :wink:

Nie. Przybyło. :oops: :-? :lol:

mnie też przybyło :oops: ale nie mam siły na odchudzanki bo tyle dobrych rzeczy jest do zjedzenia :D Na ten przykład u Rasi w sobotę Dobroszka pyszne ciasto przywiezie :D

Agduś - ja bardzo lubię milkę z orzechami i rodzynkami :D

dzień doberek :D