bobowa budowniczowa 10.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witanko ja tez dietę stosuję, taką samą i.................nic Depesiu ja dopiero założyłam to konto internetowe i chciałam się wywiązać z obietnicy czy jeszcze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Tu niecnota Miło Cię ...widzieć? słyszeć? Pre...eee...datorko! A tak mi jakoś się zrobiło brak ... ja tam nic nie będę (na razie) opowiadać co u mnie, chciałam tymczasem pogadać o tym i owym czyli - co u innych i w ogóle w Muratorskim Świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wytłumaczyć się przyszłam ... jutro przeleję pieniądze, no qurczę czasu nie miałam, żeby spokojnie do tego usiąść. Kolejny odcinek "Uroczyska" jest boooossssskiii (syczę jak Chefie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 10.02.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam. Czytam tak sobie z przyjemnoscia booo mam dzis wolny dzien i latam po forum jak ...panienka lekkich obyczajow i o czym czytam - diety?! Czy to juz jakas globalna obsesja? Powodzenia babeczki! A teraz pojde odgrzac sobie co zostalo z obiadu - lasagne! Milego dnia i wytrwalosci w diecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to nie obsesja..to samo życie..jak sie lubi slodycze dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kochane, kto może i powinien to proszę przelewać pieniążki, wciąż można to robić, bo można cały czas - fundacja zbiera zawsze, nie tylko na aukcji. Brazunia, przelewaj, bo tam podsumować trzeba. Gagatko, Ty napisz maila jakiego co u Was, bo wstyd tak milczeć! U nas - stara bida, ciągle próbujemy pomalutku zmieniać i dorabiać po kawalątku... Bajko - miłego dnia życzę! Piąteczko - a co zrobić jak człowiek po prostu lubi jeść? Jak nie najem się czymś to nie wytrzymuję, głód tak ssie, że myśleć nie można o niczym innym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 na gloda-woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 hej depeesia tez na dietce???? my tez przez te buleczki i chlebki , teraz oszczedzac sie musimy .....w kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Frosiu, tak patrze na twoj piekny avatarek.. napisze, a co..raz kozie śmierć dla humoru uczyła sie moja córcia na dzisiaj wierszyka - 'Zakochała się zaba w ogórku kiszonym. - Ach ozeń się ze mną! Przeciez nie masz zony. Ty jesteś zielony i ja w tym kolorze. Ładna będzie z nas para, a więc ozeń się, ozeń! Jeśli zechcesz, to będę mieszkać z tobą w słoju. - A ogórek na to: - Zostaw mnie w spokoju! Nie pleć bredni zabo i skończ swe zaloty. Nie chcę cię, boś brzydka i czuć ciebie błotem. Na te słowa zaba jak nie zarechocze... - Co, ja jestem brzydka? Patrzcie go wymoczek! Nikt na świecie nie widział (daję na to słowo), aby zaba została panią ogórkową. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 co Wy wszyscy macie z tym odchudzaniem dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 nio jo nie fiem wlasniek..wiosenne odchudsanie ..psychodzi wsytkim paniom do gluffek..witanko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 piateczka uwielbiam ten wierszyk ja tam wszystkie ogorki i te tamte....bardzo lubie wszelakiej odmiany i przemiany ale nie mysle za nie wychodzic w ogole nie mysle wychodzic a propos ...nie musze sie odchudzac, ale frosch sam nie bedzie nigdy i nigdzie, wiec z rozkosza mu towarzysze za duzo mnie nie ubedzie , poza tym zawsze cos na boku moge skubnac on za bardzo lubie moje zarelko , po 20-ej potrafi wciagnac ze 4 tys cal bez jakiegokolwiek paralizu , wiec odciagam swa osoba jego uwage od lodowki i slodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jestem! Frosia, z tym odciąganiem uwagi od słodyczy ... jesssooo, ależ Ty musisz mieć siłę przekonywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Zastanawiam się, co by mogło odciągnąć moją uwagę od milki z orzechami...Chyba tylko brak milki z orzechami w promieniu kilometra. A gdybym tak musiała po rzeczoną milkę biec dwa kilometry pod górkę? Niezła myśl - chyba więcej bym spaliła niż zyskała! To by była najbardziej dietetyczna milka na świecie. Tylko że ja mam do sklepu zaledwie nieco ponad kilometr, próba przebiegnięcia go skonczyłaby się po 300 metrach zgonem - w sumie też bym dzięki temu schudła i to dosyć drastycznie. Póki co do sklepu chadzam krokiem chodziarza, milki staram się nie zauważać na półce, ale czasem przegrywam - niestety. Moje dziecię najstarsze weszło niedawno na jakąś stronę, na której można było wyliczć BMI. Policzyło sobie i przeczytało odpowiedź brzmiącą mnie więcej tak: NATYCHMIAST udaj się do lekarza. Twoja niedowaga zagraża życiu. Gdyby policzyła to średnia, przeczytałaby: Natychmiast udaj się do zakładu pogrzebowego. Ty już nie żyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ja jak głodna jestem to ostatnio kapustę na surowo rąbię albo groszek zielony z puszki. Frosia, Ty podjadaj, bo Ty przeciez całą urodę byś straciła, gdybyś schudła! A wierszyk naprawdę zabawny i fajny, pośmiałam się chwilę. Matko, Agduś, milka z orzechami... Musiałaś???? Brazunia, przesyłka pójdzie jak tylko na pocztę dojadę. Duchu, a Ty gustujesz w grubych babach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 co Wy wszyscy macie z tym odchudzaniem dzień doberek no właśnie ....... odbiło Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 co Wy wszyscy macie z tym odchudzaniem dzień doberek no właśnie ....... odbiło Wam Nie. Przybyło. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 co Wy wszyscy macie z tym odchudzaniem dzień doberek no właśnie ....... odbiło Wam Nie. Przybyło. mnie też przybyło ale nie mam siły na odchudzanki bo tyle dobrych rzeczy jest do zjedzenia Na ten przykład u Rasi w sobotę Dobroszka pyszne ciasto przywiezie Agduś - ja bardzo lubię milkę z orzechami i rodzynkami dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Hej, Maluszku! Doskonale to ujęłaś: "tyle dobrych rzeczy do zjedzenia..." Ja wole bez rodzynek. Dzisiaj nie kupiłam! Ale, gdy kupię, to zjadam całą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 To może gwoli dotrzymania towarzystwa i żeby Wam łatwiej i przyjemniej było to i ja zacznę się odchudzać Milki nie lubie, wolę Wedla Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts