Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chefie, te schabiki węzone mogłeś sobie darować z czystej sympatii choćby ... ślinotok mam :-?

W Szwecji zażerałam się sałatką ziemniaczaną po ichniemu!!! Cudo!!! I "chicken beets" cokolwiek to znaczy. Pies drapał same chicken, ale sosik .... jasssooooo!!!!

Z tym wolnym jedzeniem to coś jest na rzeczy. Jak się szybko je, to mozna zjeść całą górę żarcia, bo mózg dopiero po 20 minutach dostaje informację, że żołądek pojadł. A jak wolno się je, to po 20 minutach apetyt się wyłącza i człowiek mniej zje... :roll:

Muszę popracować nad zmianą nawyków jedzeniowych chyba. :D

Zeljko, Ty się nie możesz schylać, bo Ty kręgosłup masz zrąbany, nie oszukuj! :lol:

Pawełku, to ja trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze wyszło, jesli to Szwedka to może będzie umiała docenić fantastycznego kucharza z Europy. :wink:

Ze szwedzkich dań to najbardziej na świecie zażerałam sie polędwicą cielęcą w ananasach. Pyszne to jest po prostu, takie delikatesy, że świat nie widział i nie słyszał!!! Matko, jak bym zjadła... :oops:

Mayland, ja tam nic nie mówię, ale smaluszek to u mnie doooobry, tylko zajechac trzeba. :D

Amber, nie chwal się, bo w kompleksy przez Ciebie wpadam! Siłownia, narty, wolne jedzenie... To jakie Ty masz BMI? :evil: :wink:

Braza, Ty palisz, więc się nie liczy, jak paliłam to 20 (naprawdę!!!) kg mniej ważyłam. 8)

No, Zeljko, do dłubania w zębach to Ty się na pewno nie nadajesz, więc tak poza tym to może jakoś się dogadamy, zwłaszcza w temacie, kiedy przyjedziesz wreszcie. :lol:

Amber - a kiedy Ty pracujesz, fitkobieto? :o :lol:

No i dzień doberek wszystkim! :D

Amber - a kiedy Ty pracujesz, fitkobieto? :o :lol:

lepiej zapytaj kiedy sie fitnessuje ;) No jakies 4 - 5 razy w tygodniu po godzince, albo po dwie :lol: Co do pracy, to wiesz jak jest ... wolny zawod :-) Wstaje gdy inni juz dawno wstali, zjedli sniadanko i zaczeli pracowac, a chodze spac, gdy pozostali ani mysla pracowac a ja wciaz dlubie przy zdjeciach :D Kocham ta moja prace :D

Co z tego, ze dzisiaj 13 i piatek skoro jutro Walentynki 8) :D Dwa a nawet trzy fajne dni przed nami :D

No na razie nikomu, ale czarno to widze, po malu, po malu i co z czlowieka w nas zostanie? :roll:

Niee, mnie tak wzielo na powaznie, w sumie autor tylko glosno myslal i niczego nam nie wmawial ani nas do niczego nie zmusial... w sumie watek w porzadku, ale warto dodac tam cos od siebie... :wink:

Wypadnij z tych kompleksów, bo będziesz nie do zniesienia :wink:

Słuchajcie, zajrzyjcie tutaj http://forum.muratordom.pl/post3093953.htm#3093953 i może będziecie w stanie coś dorzucić :D Jamles jest świetnym facetem (Ci, którzy u mnie bywają mieli okazję trochę Go poznać) i zasługuje na uwagę :D