AmberWind 12.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ... heh ... rośniemy w siłę ... przybyła Amber ... witaj w Klubie Wlasnie doczytalam, bo w tym samym czasie skrobalismy Nie ma to jak delektowanie ... Generalnie w przyjemnosciach nie lubie sie spieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Chefie, te schabiki węzone mogłeś sobie darować z czystej sympatii choćby ... ślinotok mam W Szwecji zażerałam się sałatką ziemniaczaną po ichniemu!!! Cudo!!! I "chicken beets" cokolwiek to znaczy. Pies drapał same chicken, ale sosik .... jasssooooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Aaaa i jeszcze dodam, że ja jedzenie wchłaniam nie celebruję ... wstyd i hańba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Braza witaj w klubie Ja tez mięso, pod każdą postacią. Smalczyk spod pieczonego mięska....mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Z tym wolnym jedzeniem to coś jest na rzeczy. Jak się szybko je, to mozna zjeść całą górę żarcia, bo mózg dopiero po 20 minutach dostaje informację, że żołądek pojadł. A jak wolno się je, to po 20 minutach apetyt się wyłącza i człowiek mniej zje... Muszę popracować nad zmianą nawyków jedzeniowych chyba. Zeljko, Ty się nie możesz schylać, bo Ty kręgosłup masz zrąbany, nie oszukuj! Pawełku, to ja trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze wyszło, jesli to Szwedka to może będzie umiała docenić fantastycznego kucharza z Europy. Ze szwedzkich dań to najbardziej na świecie zażerałam sie polędwicą cielęcą w ananasach. Pyszne to jest po prostu, takie delikatesy, że świat nie widział i nie słyszał!!! Matko, jak bym zjadła... Mayland, ja tam nic nie mówię, ale smaluszek to u mnie doooobry, tylko zajechac trzeba. Amber, nie chwal się, bo w kompleksy przez Ciebie wpadam! Siłownia, narty, wolne jedzenie... To jakie Ty masz BMI? Braza, Ty palisz, więc się nie liczy, jak paliłam to 20 (naprawdę!!!) kg mniej ważyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Depsia, sama wiesz ... troche ruchu musi byc Obecnie mam 19,0 a tluszczu w organizmie co bardziej mnie cieszy 19,2%, wiec generalnie nie jest zle. Juz w ubieglym roku mialam ochote wrocic na kort, ale jakos ani czasu, ani kondycji nie bylo. Teraz juz szukam nowej rakiety dla siebie i jazdaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Depsia no to w koncu jak? Wykalaczka bo huda czy wykalaczka bo sztywna??? Co jak co, ale za mlodu to czlowiek mial inne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No, Zeljko, do dłubania w zębach to Ty się na pewno nie nadajesz, więc tak poza tym to może jakoś się dogadamy, zwłaszcza w temacie, kiedy przyjedziesz wreszcie. Amber - a kiedy Ty pracujesz, fitkobieto? No i dzień doberek wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.02.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Aaaa i jeszcze dodam, że ja jedzenie wchłaniam nie celebruję ... wstyd i hańba ja też wchłaniam jakoś nie umiem jeść powoli W okresie świątecznym After Eight wypuściło czekoladki z irish creamem pyyyyyyyyyyychotka Te z miętą też dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 depeesia trzymaj sie !!!! moje BMI w normie , ale 1kg powinam przytyc , zeby miec prawidlowa wage pogielo ich? acha, kupialm sobie hula hopa :D lece do pracy, milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.02.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Frosia - mogę Ci oddać kilka moich kilogramów jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 jak kto zbiero to 5 kg tez by sie psydało łoddać komu..kto kce nio kto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.02.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 cześć rany..przestańcie.. czy jest ktoś kto na nas popatrzy i tych kg nie zobaczy? ja tez mam stres..kocham i zjadam wszystko co mietowe.. piekę ciasta na okragło..i zjadam bo lubię dziś mam plesniaka..mniam..mniaam.. dobrego dnia DPS i Wszystkim tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Amber - a kiedy Ty pracujesz, fitkobieto? lepiej zapytaj kiedy sie fitnessuje No jakies 4 - 5 razy w tygodniu po godzince, albo po dwie Co do pracy, to wiesz jak jest ... wolny zawod Wstaje gdy inni juz dawno wstali, zjedli sniadanko i zaczeli pracowac, a chodze spac, gdy pozostali ani mysla pracowac a ja wciaz dlubie przy zdjeciach Kocham ta moja prace Co z tego, ze dzisiaj 13 i piatek skoro jutro Walentynki Dwa a nawet trzy fajne dni przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Hej Wam! Ide sie uspokoic bo siem zdenerwowalam w watku o zalobie w hyde parku. Kca nas pozbawic emocji. A ja na ten psyklad, tak lubie tluc szklanki jak sie wsciekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dlatego palę, żebym mogła bez dźwigu na konia wsiąść Cześć wszystkim P.S. Żelko, ja uwielbiam rozwalać pewne rzeczy, jak się wścieknę!!! Komu to przeszkadza Aż pójdę poczytać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No na razie nikomu, ale czarno to widze, po malu, po malu i co z czlowieka w nas zostanie? Niee, mnie tak wzielo na powaznie, w sumie autor tylko glosno myslal i niczego nam nie wmawial ani nas do niczego nie zmusial... w sumie watek w porzadku, ale warto dodac tam cos od siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Powitałam Towarzystwo, idę się powymądrzać (jak będzie w czym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dobry śnieżny dzionek!Idę dalej czyta, bo tu się wszyscy albo odchudzają, albo chwalą iedalną wagą... W kompleksy wpadłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Wypadnij z tych kompleksów, bo będziesz nie do zniesienia Słuchajcie, zajrzyjcie tutaj http://forum.muratordom.pl/post3093953.htm#3093953 i może będziecie w stanie coś dorzucić Jamles jest świetnym facetem (Ci, którzy u mnie bywają mieli okazję trochę Go poznać) i zasługuje na uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts