DPS 13.02.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No cześc wieczorne! Hm... Poczytam może o tej żałobie, ale wiem, że to sprawa bardzo indywidualna. Jedni płaczą, rwą włosy z głowy i noszą czarne rzeczy od stóp do głów nawet dłużej niż rok. Inni nie wyglądają z wierzchu na zrozpaczonych, ale co wewnątrz... Ubierają się normalnie, uśmiechają się, rozmawiają, a w sercu... czarna rozpacz... Nie wolno nikomu mówić, jak ma celebrować swoją żałobę - to jedna z najbardziej intymnych i osobistych spraw u każdego. Zeljko - tłuczesz szklanki? Chciałabym to zobaczyć! Z bezpiecznej odległości. Karo wczoraj sterylkę miał, dzisiaj jeszcze trochę markotny jest, ale wygląda, że wszystko będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No nie dziwię sie mu, że markotny. Taką ważną część ciała postradał. TYle dobrze, że niedługo nie będzie pamietał, co stracił, a Wy wiosną nie będziecie się o niego martwić, że poleci gdzieś na panienki i spotka się z samochodem albo wróci z dziurami po widłach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 U nas suki już cieczki mają we wsi, a on, bidulek, męki cierpiał, bo nie mógł do nich pójść. Już ma się coraz lepiej, nawet trochę sobie poszczekał na podwórku, co dzisiaj zostało mu wspaniałomyślnie wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Depsia, pies bez nabialu bedzie spokojniejszy i bez wyrywnych instynktow Maly Plusz zostal wykastrowany gdy mial 4 miesiace. Teraz ma ponad rok i zyjac z Majusia jest przekonany, iz rowniez jest suczka Nawet siusia jak suczka i do malej glowki mu nie przyjdzie, aby podniesc lape Wracajac do smakow czekoladowo-mietowych, droga kupna nabylam peeling wlasnie o takim zapachu ... raaaany pychota zapachowa Na opakowaniu nawet jest ostrzezenie, ze produkt do konsumpcji sie nie nadaje! A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Wracajac do smakow czekoladowo-mietowych, droga kupna nabylam peeling wlasnie o takim zapachu ... raaaany pychota zapachowa Na opakowaniu nawet jest ostrzezenie, ze produkt do konsumpcji sie nie nadaje! A szkoda Spróbować zawsze można ... a co tam Depsia, głasknij Karusia ode mnie ... bidulek, ale lepsze to niż widły, faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Amber, uśmiałam się z tego siusiania jak mops! A z kosmetyków zapachowych i baaaardzo "smacznych" zapachowo to polecam Avona, zwłaszcza serię Naturals. Różności brzoskwiniowe, miodowe, migdałowe i wiśniowe - po prostu przepyszne są te zapachy, uwielbiam!!! Mojny mówi, że potem jestem jak jeden pyszny owoc... Karuś to już taki wygłaskany ostatnie dni, że chyba aż mu się przykrzy od tego głaskania, ale pewnie, że wygłaskam go jeszcze! Rano poszedł na podwórko i... wylazł przez dziurkę w ogrodzeniu! Ciekawe, że najczęściej zwierzaki wiedzą jak wyjść, ale pojęcia nie mają jak potem wrócić. Sąsiadka przechodziła i otworzyła mu furtkę, to wrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Hej, a czy ktos wie co z Gosia anbudowa, cos Jej nie ma ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Śnieżne dzień dobry z zasypanych NIepołomic. Jeszcze trochę, a nie będzie nas widać. Wciaż sypie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dzień dobry! Widzę że DPSia pojawiła się u Brazki - czyżby limit powrócił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Przyszłam się przywitać i powiedzieć, że może i Karuś ma dość tego głaskania, ale ode mnie to musi, inna opcja w grę nie wchodzi!!! Ja mam balsam malinowy ... pycha, uwielbiam maliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 U Gosi wszystko OK, ona po prostu teraz nie ma fazy na foruma chyba. Ha, limit nie tylko wrócił, ale nawet zwiększył się powaznie, więc szczęśliwa jestem bardzo. Mogę sobie włączyć wyświetlanie obrazków na stronach. Chociaż... okazuje się, że wtedy okropnie długo się strony ładują, choć myślałam, że nie może być dłużej niż u mnie dotychczas było. No to szybko z powrotem dałam na "Pobrane obrazki"... Karuś dzisiaj na spacerku nawet już poskakał sobie na Młodego, więc chyba animusz mu wraca. Melduję posłusznie, że wygłaskany od cioci Brazy solennie! Po południu śniegu trochę dopadało u nas, nawet kulig sąsiad traktorem zrobił, ale nie ma zwałów śniegu, więc jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 nooo wieczorno - walentynkowe bry dla odchudzających się i tych co nie chcą się odchudzać http://www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/mus_czekoladowy_maliny/files/page343_5.jpg ale czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 14.02.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witam milutko forumowiczki. Nie moge wyjsc z podziwu dla Was babeczki, jak znajdujecie czas na codzienne odwiedziny forum; czas jak czas ale checi i wene?? U mnie to bardzo sporadycznie, i dlatego wybywam z tematu a pozniej jest juz trudno sie dokleic. a kilometry stron trudne do przebycia ;) Zrobilam sobie dzis uczte i wrabalam pyszny sernik z owocami, a wiosna juz za rogiem. Dobrze, ze zima juz zelzala, i slonko raduje serduszko! Zycze milego weekendu! U mnie mniej mily bo pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Gosia, bo się przeźrę i będzie na Ciebie! Albo dobra, co mi tam, takie fajne... Bajko, no trzeba się starać, wiesz, nic nie ma bez starań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zostawcie te maliny!!!!!!!! To dla mnie!!!!!! Ręce precz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Mam chyba jeszcze trochę mrożonych. Wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Mam chyba jeszcze trochę mrożonych. Wpadniesz? Ło matko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Mam chyba jeszcze trochę mrożonych. Wpadniesz? niesmialo dodam, ze ja mam tez do porannej owsianki niezastapione I jak tam Walentynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Mam antrakt w Walentynkach (jak widać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Jakoś przeszły ... księżniczce Brazyli buzi dałam ... jest dobrze wychowania i nie odwróciła się ze wstrętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts