Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

No cześc wieczorne!

Hm... Poczytam może o tej żałobie, ale wiem, że to sprawa bardzo indywidualna. Jedni płaczą, rwą włosy z głowy i noszą czarne rzeczy od stóp do głów nawet dłużej niż rok.

Inni nie wyglądają z wierzchu na zrozpaczonych, ale co wewnątrz... Ubierają się normalnie, uśmiechają się, rozmawiają, a w sercu... czarna rozpacz... :roll:

Nie wolno nikomu mówić, jak ma celebrować swoją żałobę - to jedna z najbardziej intymnych i osobistych spraw u każdego. :roll:

Zeljko - tłuczesz szklanki? :o :lol:

Chciałabym to zobaczyć! :lol:

Z bezpiecznej odległości. :wink:

Karo wczoraj sterylkę miał, dzisiaj jeszcze trochę markotny jest, ale wygląda, że wszystko będzie OK. :D

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie dziwię sie mu, że markotny. Taką ważną część ciała postradał. TYle dobrze, że niedługo nie będzie pamietał, co stracił, a Wy wiosną nie będziecie się o niego martwić, że poleci gdzieś na panienki i spotka się z samochodem albo wróci z dziurami po widłach...

U nas suki już cieczki mają we wsi, a on, bidulek, męki cierpiał, bo nie mógł do nich pójść. :roll:

Już ma się coraz lepiej, nawet trochę sobie poszczekał na podwórku, co dzisiaj zostało mu wspaniałomyślnie wybaczone. :wink:

Depsia, pies bez nabialu bedzie spokojniejszy i bez wyrywnych instynktow :D Maly Plusz zostal wykastrowany gdy mial 4 miesiace. Teraz ma ponad rok i zyjac z Majusia jest przekonany, iz rowniez jest suczka :lol: Nawet siusia jak suczka i do malej glowki mu nie przyjdzie, aby podniesc lape :lol:

Wracajac do smakow czekoladowo-mietowych, droga kupna nabylam peeling wlasnie o takim zapachu ... raaaany pychota zapachowa :D Na opakowaniu nawet jest ostrzezenie, ze produkt do konsumpcji sie nie nadaje! A szkoda 8) :D

Wracajac do smakow czekoladowo-mietowych, droga kupna nabylam peeling wlasnie o takim zapachu ... raaaany pychota zapachowa :D Na opakowaniu nawet jest ostrzezenie, ze produkt do konsumpcji sie nie nadaje! A szkoda 8) :D

Spróbować zawsze można ... a co tam :D

Depsia, głasknij Karusia ode mnie ... bidulek, ale lepsze to niż widły, faktycznie :D

Amber, uśmiałam się z tego siusiania jak mops! :lol:

A z kosmetyków zapachowych i baaaardzo "smacznych" zapachowo to polecam Avona, zwłaszcza serię Naturals. Różności brzoskwiniowe, miodowe, migdałowe i wiśniowe - po prostu przepyszne są te zapachy, uwielbiam!!! Mojny mówi, że potem jestem jak jeden pyszny owoc... :oops: :p :D

Karuś to już taki wygłaskany ostatnie dni, że chyba aż mu się przykrzy od tego głaskania, ale pewnie, że wygłaskam go jeszcze! :D

Rano poszedł na podwórko i... wylazł przez dziurkę w ogrodzeniu! :o :lol:

Ciekawe, że najczęściej zwierzaki wiedzą jak wyjść, ale pojęcia nie mają jak potem wrócić. :o

Sąsiadka przechodziła i otworzyła mu furtkę, to wrócił. :lol:

U Gosi wszystko OK, ona po prostu teraz nie ma fazy na foruma chyba. :wink:

Ha, limit nie tylko wrócił, ale nawet zwiększył się powaznie, więc szczęśliwa jestem bardzo. Mogę sobie włączyć wyświetlanie obrazków na stronach. 8)

Chociaż... okazuje się, że wtedy okropnie długo się strony ładują, choć myślałam, że nie może być dłużej niż u mnie dotychczas było. No to szybko z powrotem dałam na "Pobrane obrazki"... :lol:

Karuś dzisiaj na spacerku nawet już poskakał sobie na Młodego, więc chyba animusz mu wraca. :D

Melduję posłusznie, że wygłaskany od cioci Brazy solennie! :D

Po południu śniegu trochę dopadało u nas, nawet kulig sąsiad traktorem zrobił, ale nie ma zwałów śniegu, więc jest fajnie. :D

Witam milutko forumowiczki.

Nie moge wyjsc z podziwu dla Was babeczki, jak znajdujecie czas na codzienne odwiedziny forum; czas jak czas ale checi i wene?? U mnie to bardzo sporadycznie, i dlatego wybywam z tematu ;) a pozniej jest juz trudno sie dokleic.;) a kilometry stron trudne do przebycia ;) ;)

Zrobilam sobie dzis uczte i wrabalam pyszny sernik z owocami, a wiosna juz za rogiem.:)

Dobrze, ze zima juz zelzala, i slonko raduje serduszko!

Zycze milego weekendu!

U mnie mniej mily bo pracuje :(